Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 03, 10:24)
Nesakau, kad si situacija turetu atvesti prie kazko negero, bet kai mane buvo uzklupusios tokios mintys, as po poros men radau kita zmogu, su kuriuo man buvo gera ir nei kiek nepasigailejau, kad tu anuo zmogum issiskyre keliai  verysad.gif  TIK NENORIU SAKYTI, kad taip gali ir jums, Sentinel, baigtis... Viskas bus gerai, gal menulis veikia, gal PMS, gal ne ta koja is lovos islipai? wink.gif Viskas bus gerai  console.gif  friends.gif

Na mintys tokios jau kelintas mėnuo, pradėjau kreipt dėmesį į kitus vyrus,ko anksčiau visai nebuvo.Pradėjau apskritai kitaip mąstyt.Kad mes per daug matom vienas kitą,kad niekur niekada neinam,kad neturim su kuo pasilinksminti (nebent i metus porą kartų)-viskas manau susideda...Bet tokių minčių niekad nebuvo.Ir bijau daryt skubotus sprendimus, ir bijau likt viena, visgi su žmogum būnam 4 metai...
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 03, 10:22)
Eik tu, rimtai kaip faina, dabar visi namia kvepes ir buis tokie sventiski visa savaitgali  thumbup.gif

Eeeeee, ar jums rodo mano nuotraukyte? Toooki grozi idejau, is pradziu rode, o dabar man jau nebrodo  unsure.gif
Papildyta:
O, vel rodo, tvarkele  thumbup.gif

O cia kazkur yra albumas? ax.gif Ar ne taip supratau?
Kur ir kaip galima pasiziuret nuotraukytes ir savo idet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 03, 10:45)
Na mintys tokios jau kelintas mėnuo, pradėjau kreipt  dėmesį į kitus vyrus,ko anksčiau visai nebuvo.Pradėjau apskritai kitaip mąstyt.Kad mes per daug matom vienas kitą,kad niekur niekada neinam,kad neturim su kuo pasilinksminti (nebent i metus porą kartų)-viskas manau susideda...Bet tokių minčių niekad nebuvo.Ir bijau daryt skubotus sprendimus, ir bijau likt viena, visgi su žmogum būnam 4 metai...

oi kaip pazystamas jausmas... tik svarbiausia per daug nebijoti, atsimenu man irgi laaabai buvo baisu pagalvoti, kad vel busiu viena, kad vel reikes ieskoti antros puseles, kad vel viska reikes pradeti is naujo.... bet... tikrai nesigailiu, kad gyvenu viena, kad galiu eiti kur noriu, kad galiu susitikti su draugais (nors man buvo draudziama tai daryti - as gyvenau su DAUG draudimu). O gal jums reikia kuri laika pabuti atsikrai? Gal savaitgali pabukit atsikrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 10 03, 10:54)
O cia kazkur yra albumas? ax.gif Ar ne taip supratau?
Kur ir kaip galima pasiziuret nuotraukytes ir savo idet? g.gif

Ne, neturim albumo, as cia apie ta nuotrauka kur cia idejau, mokinuke su gelem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 03, 11:02)
Ne, neturim albumo, as cia apie ta nuotrauka kur cia idejau, mokinuke su gelem  4u.gif

o as jos nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 03, 09:59)
Nea...Tas ir esmė,kad žinau tas krizes,kurios eina ir praeina.O dabar...Nebežinau,ką aš jam jaučiu-ar vis dar kažką ar tik prisirišimą.To nebuvo dar  doh.gif
Pavargau mintyse sau kalt į galvą "viskas gerai,viskas bus gerai"  verysad.gif

Kas cia darosi? doh.gif ir jums... mes irgi apsipykom vakar vakare labai smarkiai (telefonu), tai jau nusprendziau skirtis. mano kantrybe isseko visai, vakar buvo paskutinis lasas. Tai siandien Laaaaabai padoriai apsipirkau, kad pakelt sau nuotaika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 03, 10:59)
oi kaip pazystamas jausmas... tik svarbiausia per daug nebijoti, atsimenu man irgi laaabai buvo baisu pagalvoti, kad vel busiu viena, kad vel reikes ieskoti antros puseles, kad vel viska reikes pradeti is naujo.... bet... tikrai nesigailiu, kad gyvenu viena, kad galiu eiti kur noriu, kad galiu susitikti su draugais (nors man buvo draudziama tai daryti - as gyvenau su DAUG draudimu). O gal jums reikia kuri laika pabuti atsikrai? Gal savaitgali pabukit atsikrai?  g.gif

Tas ir esmė, kad bijau būt viena ir padaryt klaidą,dėl kurios galiu gailėtis.O antro šanso man jis nesuteiktų ir norint labai... O išsiskyrus likčiau viena kaip pirštas-draugų visai neturiu, pas tėvus tikrai negrįžčiau doh.gif

QUOTE(Eveline @ 2008 10 03, 12:46)
Kas cia darosi?  doh.gif  ir jums... mes irgi apsipykom vakar vakare labai smarkiai (telefonu), tai jau nusprendziau skirtis. mano kantrybe isseko visai, vakar buvo paskutinis lasas. Tai siandien Laaaaabai padoriai apsipirkau, kad pakelt sau nuotaika  bigsmile.gif

Mes nesipykstam, tik aš burbu vis jam, kad nedaro namie nieko.Bet tylėt ir nemoku schmoll.gif Ir kas kvailiausia, šiaip jis geras žmogus man, tikrai dar nebuvau su tokiu vaikinu,kuris taip nuolaidžiautų man ir gerbtų.O man kažkas mat netinka.Nežinau, ar aš išpindėjau, kad man pradėjo netikt, ar tiesiog ne man skirtas šis žmogus unsure.gif
Atsakyti
Kas cia darosi?  doh.gif  ir jums... mes irgi apsipykom vakar vakare labai smarkiai (telefonu), tai jau nusprendziau skirtis. mano kantrybe isseko visai, vakar buvo paskutinis lasas. Tai siandien Laaaaabai padoriai apsipirkau, kad pakelt sau nuotaika  bigsmile.gif

Oooooi, nu cia dabar, per tavo gimtadieni ir taip susipykot.... doh.gif Neskubek taip su sprendimais skirtis, aisku tu pati geriausiai zinai kaip ten kas... Bet sugris, pasikalbesit ramiai... smile.gif

As irgi pietu pertrauka praleidau maldamasi po parduotuves, nieko nepirkau, bet jau kiek visoko noriuuuuu, ner zodziu, dabar tai tikrai nenusileisiu del tos algos, nes jei nepakels, tai puse teks atiduot uz buta, kita puse maistui ir pan, ir ka - jokiu rubiuku ir smutkiuku??? blink.gif Neeee, nieko nebus schmoll.gif
Reiks man savaitgali pradet ziuret skelbimus ir ieskot normaliau apmokamo darbo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 03, 12:57)
Oooooi, nu cia dabar, per tavo gimtadieni ir taip susipykot....  doh.gif Neskubek taip su sprendimais skirtis, aisku tu pati geriausiai zinai kaip ten kas... Bet sugris, pasikalbesit ramiai...  smile.gif

As irgi pietu pertrauka praleidau maldamasi po parduotuves, nieko nepirkau, bet jau kiek visoko noriuuuuu, ner zodziu, dabar tai tikrai nenusileisiu del tos algos, nes jei nepakels, tai puse teks atiduot uz buta, kita puse maistui ir pan, ir ka - jokiu rubiuku ir smutkiuku???  blink.gif Neeee, nieko nebus  schmoll.gif
Reiks man savaitgali pradet ziuret skelbimus ir ieskot normaliau apmokamo darbo  cool.gif

Pasakoju receptą: Išviriau bulvių su lupynom (nulupus supjausčiau į kelias dalis nes labai didelės buvo, šiaip geriausia kai mažutės bulvytės), kitam puode išsiviriau šaldytų briuseliukų ir morkų kubikais supjaustytų. Kukuliukus padariau iš paršo mėsos, tik mažesnius nei įprastai, iškepiau. Tada skardą ištepiau aliejum, sudėjau viską. Puode pakaitinau grietinėlę su lydytu sūreliu, pridėjau pipirų, petruškų, druskytės. Nuolat maišiau iki vientisos masės. Tada užpyliau ant apkepo. Šoviau į įkaitintą orkaitę ir po 15-20 min. galima valgyti essen.gif
Atsakyti
Nu skamba suuuper, rytoj jauciu gaminsiu drinks_cheers.gif
Aciu uz recepta mirksiukas.gif
Saindien jau tingiu, po darbo buvom pas mano mama, prisivalgem, draugai vis gi neatvaziavo, tai siaip prie kompu sedinejam, ziuresim koki filma jauciu g.gif
Ka jus mergickos veikiat?
Saridone, sugalvojai jau mamai dovana? As tai saviskei visada vitaminus dovanoju - jai jie labai patinka, visada apsidziaugia tokia dovana biggrin.gif
Rytoj vaziuosit jos sveikint? As tai nezinau ar ryt maniskio tevai atvaziuos, jie lyg bando mus pas juos prisikviest vietoj to, bet as tai tingesiu vaziuot, nebent maniskis vienas nuleks dienelei kokiai....
Na einu kokio filmo parsiust, ir dar pabaigsiu skaityt knyga - vakar pradejau, o siandien jau baigiu, darbe visa diena praskaiciau bigsmile.gif
Atsakyti
labas, draugaukim 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 03, 20:17)
Nu skamba suuuper, rytoj jauciu gaminsiu  drinks_cheers.gif
Aciu uz recepta  mirksiukas.gif
Saindien jau tingiu, po darbo buvom pas mano mama, prisivalgem, draugai vis gi neatvaziavo, tai siaip prie kompu sedinejam, ziuresim koki filma jauciu  g.gif
Ka jus mergickos veikiat?
Saridone, sugalvojai jau mamai dovana? As tai saviskei visada vitaminus dovanoju - jai jie labai patinka, visada apsidziaugia tokia dovana  biggrin.gif
Rytoj vaziuosit jos sveikint? As tai nezinau ar ryt maniskio tevai atvaziuos, jie lyg bando mus pas juos prisikviest vietoj to, bet as tai tingesiu vaziuot, nebent maniskis vienas nuleks dienelei kokiai....
Na einu kokio filmo parsiust, ir dar pabaigsiu skaityt knyga - vakar pradejau, o siandien jau baigiu, darbe visa diena praskaiciau  bigsmile.gif

Gamink, tikrai nesudėtinga ir skanu thumbup.gif buvau užmetus valgio gaminimą, dabar vėl savo receptų knygas išsitraukiau ir kai netingiu vis pabandau ką nors nauja blush2.gif
Mes tai jau pas tėvus, pasveikinom mamą su vyru, kadangi nieko originalaus nesugalvojau tai simboliškai gėlių ir vokelį įteikėm. Žinau kur juos galės panaudoti biggrin.gif Ryt į kaimą iš ryto vyras važiuos bulvių kast, o mes su mama virtuvėj suksimės. Anyta dar turi atvažiuot, reiks pasitikt.
Dar krikšto dukra ryt bus su savo šuniu, plius mano kiaulės, trūksta tik sesers draugės katino Kenio doh.gif lotuliukas.gif
Pamenu ir aš anksčiau žiauriai skaitydavau, sėdėdavau iki vidurnakčio. Kurią knygą skaitai? Ir kokį filmą siuntiesi? bigsmile.gif
Aš tai irgi apkepo užkirtau namie tai keksas jau nieko nesugebėjo įsiūlyti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kkavka @ 2008 10 03, 20:34)
labas, draugaukim  4u.gif  smile.gif

Sveika mirksiukas.gif draugaukim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 03, 12:55)
Tas ir esmė, kad bijau būt viena ir padaryt klaidą,dėl kurios galiu gailėtis.O antro šanso man jis nesuteiktų ir norint labai... O išsiskyrus likčiau viena kaip pirštas-draugų visai neturiu, pas tėvus tikrai negrįžčiau  doh.gif
Mes nesipykstam, tik aš burbu vis jam, kad nedaro namie nieko.Bet tylėt ir nemoku  schmoll.gif Ir kas kvailiausia, šiaip jis geras žmogus man, tikrai dar nebuvau su tokiu vaikinu,kuris taip nuolaidžiautų man ir gerbtų.O man kažkas mat netinka.Nežinau, ar aš išpindėjau, kad man pradėjo netikt, ar tiesiog ne man skirtas šis žmogus  unsure.gif

Oj kaip čia nelinksma pas jus verysad.gif
Aš pavyzdžiui saviškio niekada stipriai nemylėjau ir nusibosdavo ir apie kitus pagalvodavau. Bet kažkaip ateina kita diena, savaitė ir vėl viskas stoja į senas vėžias. Tuo labiau kai matai jog jam labai rūpi, esi lepinama ir t.t.

Papildyta:

Pakentėk kol jis grįš, tada kartu susėsit ir pakalbėsit apie viską.
Atsakyti