QUOTE(Otome @ 2008 10 03, 20:17)
Nu skamba suuuper, rytoj jauciu gaminsiu
Aciu uz recepta
Saindien jau tingiu, po darbo buvom pas mano mama, prisivalgem, draugai vis gi neatvaziavo, tai siaip prie kompu sedinejam, ziuresim koki filma jauciu
Ka jus mergickos veikiat?
Saridone, sugalvojai jau mamai dovana? As tai saviskei visada vitaminus dovanoju - jai jie labai patinka, visada apsidziaugia tokia dovana
Rytoj vaziuosit jos sveikint? As tai nezinau ar ryt maniskio tevai atvaziuos, jie lyg bando mus pas juos prisikviest vietoj to, bet as tai tingesiu vaziuot, nebent maniskis vienas nuleks dienelei kokiai....
Na einu kokio filmo parsiust, ir dar pabaigsiu skaityt knyga - vakar pradejau, o siandien jau baigiu, darbe visa diena praskaiciau
Gamink, tikrai nesudėtinga ir skanu

buvau užmetus valgio gaminimą, dabar vėl savo receptų knygas išsitraukiau ir kai netingiu vis pabandau ką nors nauja
Mes tai jau pas tėvus, pasveikinom mamą su vyru, kadangi nieko originalaus nesugalvojau tai simboliškai gėlių ir vokelį įteikėm. Žinau kur juos galės panaudoti

Ryt į kaimą iš ryto vyras važiuos bulvių kast, o mes su mama virtuvėj suksimės. Anyta dar turi atvažiuot, reiks pasitikt.
Dar krikšto dukra ryt bus su savo šuniu, plius mano kiaulės, trūksta tik sesers draugės katino Kenio
Pamenu ir aš anksčiau žiauriai skaitydavau, sėdėdavau iki vidurnakčio. Kurią knygą skaitai? Ir kokį filmą siuntiesi?
Aš tai irgi apkepo užkirtau namie tai keksas jau nieko nesugebėjo įsiūlyti
Papildyta:
QUOTE(kkavka @ 2008 10 03, 20:34)
labas, draugaukim
Sveika

draugaukim
Papildyta:
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 03, 12:55)
Tas ir esmė, kad bijau būt viena ir padaryt klaidą,dėl kurios galiu gailėtis.O antro šanso man jis nesuteiktų ir norint labai... O išsiskyrus likčiau viena kaip pirštas-draugų visai neturiu, pas tėvus tikrai negrįžčiau
Mes nesipykstam, tik aš burbu vis jam, kad nedaro namie nieko.Bet tylėt ir nemoku

Ir kas kvailiausia, šiaip jis geras žmogus man, tikrai dar nebuvau su tokiu vaikinu,kuris taip nuolaidžiautų man ir gerbtų.O man kažkas mat netinka.Nežinau, ar aš
išpindėjau, kad man pradėjo netikt, ar tiesiog ne man skirtas šis žmogus
Oj kaip čia nelinksma pas jus
Aš pavyzdžiui saviškio niekada stipriai nemylėjau ir nusibosdavo ir apie kitus pagalvodavau. Bet kažkaip ateina kita diena, savaitė ir vėl viskas stoja į senas vėžias. Tuo labiau kai matai jog jam labai rūpi, esi lepinama ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 03, 12:46)
Kas cia darosi?

ir jums... mes irgi apsipykom vakar vakare labai smarkiai (telefonu), tai jau nusprendziau skirtis. mano kantrybe isseko visai, vakar buvo paskutinis lasas. Tai siandien Laaaaabai padoriai apsipirkau, kad pakelt sau nuotaika
Pakentėk kol jis grįš, tada kartu susėsit ir pakalbėsit apie viską.