Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

laaabas bigsmile.gif ziuriu pamazu keliasi merginos, jungiasi. as jau po pusryciu, bandysiu i mokslus kibti ir gal vakare filma koki paziuresiu, arba Zahira paskaitysiu ir Salsa pasoksiu (parsisiunciau is neto sokiu pamoku, tai dabar mokinsiuos namuose biggrin.gif ), o gal kuryba uzsiimsiu. dabar toooks noras veikti atsirado. g.gif
Siandien ismiegojau visa nakti su maisu ant galvos (dariau aliejaus plauku kauke), tai siek tiek neissimiegojau, bet uztai plaukai kokie svelnuciai... po pietu dazysiuos ax.gif

Kkavka, labas. tikrai nesmagu leisti laika vienai, suprantu. as esu is tu zmoniu kurie negali isbuti viena puses dienos, o drauge tik viena teturiu, tai ir as cia uzejau su noru susirasti draugiu blush2.gif

Otome, ir dar turi noro gaminti doh.gif nezinau ar cia as keista esu, bet nekenciu gaminti, man gaila laiko....

Atsakyti
Man ir reiktų jau persidažyti, tik vat pas mane viena sruoga yra raudona, o kaip ją pačiai kita spalva nusidažyt? g.gif Nebent pas mamą nuvažiuot ir sukombinuot kažkaip g.gif Arba draugę prašysiu, vistiek kirpėjas baigusi kažką padarytų bigsmile.gif
Kaip aš užsimaniau saridon'ės patiekalo žinokit bigsmile.gif Seilė varva dabar doh.gif Klaviatūra šlapia žodžiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sentinel: 04 spalio 2008 - 10:03
QUOTE(Eveline @ 2008 10 04, 10:58)
Kkavka, labas. tikrai nesmagu leisti laika vienai, suprantu. as esu is tu zmoniu kurie negali isbuti viena puses dienos, o drauge tik viena teturiu, tai ir as cia uzejau su noru susirasti draugiu  blush2.gif

Otome, ir dar turi noro gaminti  doh.gif  nezinau ar cia as keista esu, bet nekenciu gaminti, man gaila laiko....

drinks_cheers.gif

as tai megstu gamint, bet nelabai daznai gaminu ax.gif tai laiko nelieka po darbu ir po mokslu, tai pritingiu kartais truputeli blush2.gif

kaviniu ir pan. maistas man niekada neatstos namuose gaminto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 10 04, 11:03)
drinks_cheers.gif

as tai megstu gamint, bet nelabai daznai gaminu  ax.gif  tai laiko nelieka po darbu ir po mokslu, tai pritingiu kartais truputeli  blush2.gif

kaviniu ir pan. maistas man niekada neatstos namuose gaminto  schmoll.gif

Aš gaminau kol noras buvo,dabar retas avejis, nes jei parėjus po darbo dar maistą ruošt tai baigiu tik vėlai vakare doh.gif MB jau susitaikęs,kad švenčių proga gaminu daugiau lotuliukas.gif
Blyn pagalvojau, kada kaunietė kokia ateis į šitą temą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 10 04, 11:03)
drinks_cheers.gif

as tai megstu gamint, bet nelabai daznai gaminu  ax.gif  tai laiko nelieka po darbu ir po mokslu, tai pritingiu kartais truputeli  blush2.gif

kaviniu ir pan. maistas man niekada neatstos namuose gaminto  schmoll.gif

o as su mielu noru valgyciau nenamini valgi, bet tiek pinigu dar neuzdirbu. galiu maitintis picom, kaviniu kiausinienem, karbonadais... Bet figuros gaila, ir taip nesu liekna... biggrin.gif o namuose nieko negaminu tai valgau nelabai gerai....
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 04, 11:07)
o as su mielu noru valgyciau nenamini valgi, bet tiek pinigu dar neuzdirbu. galiu maitintis picom, kaviniu kiausinienem, karbonadais... Bet figuros gaila, ir taip nesu liekna...  biggrin.gif o namuose nieko negaminu tai valgau nelabai gerai....

Na mes dabar ala kažką greito pasiruošiam,nėr taip,kad nenaminis maistas, bet ir ne kepiniai kažkokie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 04, 11:07)
Blyn pagalvojau, kada kaunietė kokia ateis į šitą temą...  unsure.gif

tai gal Kaunietes paziuri kad cia Vilnieciu dauguma, tai ir neuzeina... O nebandei sukurti grynai kaunieciu temele? Gal taip butu paprasciau? maciau Klaipedieciu tema.... g.gif
savaime aisku musu negalima uzmirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 04, 11:10)
tai gal Kaunietes paziuri kad cia Vilnieciu dauguma, tai ir neuzeina... O nebandei sukurti grynai kaunieciu temele? Gal taip butu paprasciau? maciau Klaipedieciu tema....  g.gif 
savaime aisku musu negalima uzmirsti  4u.gif

Nea nekūriau schmoll.gif Yra Kauno merginų tema, bet ten retokai jos susimato unsure.gif
Atsakyti
Na Sentinel, teks tau kuri savaitgali vaziuot pas mus i Vilniu mirksiukas.gif

As tai gaminti megstu, kai pagauna ikvepimas tai galiu ir visa diena prasisukioti virtuvej thumbup.gif Bet aisku ne visada buna laiko,. kartais atsiranda idomesniu uzsiemimu, tai va darbo dienom pavalgom pas mano mama, o dar jei vakare ko norisi, tai kokiu karstu sumustiniu pakepu ar koldunu. Bet va savaitgali norisi kazka pagaminti idomesnio smile.gif
O siaip as maistui neisranki, megstu viska, man tik duok pavalgyt thumbup.gif Ir kaviniu maistas laaabai patinka, ir naminis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 04, 11:07)
Aš gaminau kol noras buvo,dabar retas avejis, nes jei parėjus po darbo dar maistą ruošt tai baigiu tik vėlai vakare  doh.gif MB jau susitaikęs,kad švenčių proga gaminu daugiau  lotuliukas.gif
Blyn pagalvojau, kada kaunietė kokia ateis į šitą temą...  unsure.gif

Sentinel, as is Kauno i Vilniu atsikrausciau. savaitgalius kartais ir kaune leidziu.. ax.gif

QUOTE(Otome @ 2008 10 04, 11:55)
Na Sentinel, teks tau kuri savaitgali vaziuot pas mus i Vilniu  mirksiukas.gif

As tai gaminti megstu, kai pagauna ikvepimas tai galiu ir visa diena prasisukioti virtuvej  thumbup.gif Bet aisku ne visada buna laiko,. kartais atsiranda idomesniu uzsiemimu, tai va darbo dienom pavalgom pas mano mama, o dar jei vakare ko norisi, tai kokiu karstu sumustiniu pakepu ar koldunu. Bet va savaitgali norisi kazka pagaminti idomesnio smile.gif
O siaip as maistui neisranki, megstu viska, man tik duok pavalgyt  thumbup.gif Ir kaviniu maistas laaabai patinka, ir naminis smile.gif

va va, buna, kad pagauna ikvepimas ir tada galiu net is ryto anksciau atsikelt, kad ka nors skanaus pasigaminciau, arba po darbo iki velaus vakaro virtuvej sukiotis.
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 10 04, 12:34)
Sentinel, as is Kauno i Vilniu atsikrausciau. savaitgalius kartais ir kaune leidziu..  ax.gif

Tai būtų labai malonu ,jei kada gautųsi susipažint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 04, 12:41)
Tai būtų labai malonu ,jei kada gautųsi susipažint  bigsmile.gif

ir man butu malonu mirksiukas.gif kada kai susiruosiu i kauna, pranesiu.

beje, o galima pasiteirauti, kokio jus amziaus? ax.gif sitas klausimas ne tik Sentinel, bet ir kitoms ax.gif
Atsakyti