Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(Eveline @ 2008 10 10, 13:46)
tai susitinkam gal ant kampo Gyneju g. ir gediminkes?

ok, tik reikes pasiziureti kur ta gyneju gatve blush2.gif
Atsakyti
Nu va, liuks, zinosiu kur jus esat, tada jei ka as skambinsiu ar parasysiu, kai atsilaisvinsiu mirksiukas.gif Nezinau kada, bet jau kaip iseis, susisieksim smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 10, 13:46)
tai susitinkam gal ant kampo Gyneju g. ir gediminkes?

o kur ta gyneju gatve? g.gif gal kokia parduotuve yra ten, man lengviau orientuotis bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 10, 14:29)
o kur ta gyneju gatve?  g.gif  gal kokia parduotuve yra ten, man lengviau orientuotis bus   ax.gif

Mazvydo biblioteka smile.gif arba galim lukiskiu aiksteje
Papildyta:
nusveicia ka tik oda su kavos tirsciais ir alyvuogiu aliejumi... oda tai pasakiska wub.gif
TiTiJu, o tu jau apsilankei pas kirpeja? Pasigrazinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 10 spalio 2008 - 13:37
QUOTE(Eveline @ 2008 10 10, 14:38)
Papildyta:
nusveicia ka tik oda su kavos tirsciais ir alyvuogiu aliejumi... oda tai pasakiska  wub.gif

gal tada lukiskiu aiskteje, pvz netoli stoteles kazkur kad viena kita matytume. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 10, 14:38)
Papildyta:
nusveicia ka tik oda su kavos tirsciais ir alyvuogiu aliejumi... oda tai pasakiska  wub.gif

Oooo, susitinkam tada kur nors prie Lukskiu aikstes? a? ax.gif nes as galiu nerasti Jusu..

Aha, buvau kirpykloj vakar vakare, siandien mokykloj fotografavomes, buvau grazi blush2.gif Biskuti keista i save ziureti veidrodyje, bet gal priprasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 10, 14:40)
Oooo, susitinkam tada kur nors prie Lukskiu aikstes? a?  ax.gif  nes as galiu nerasti Jusu..

Aha, buvau kirpykloj vakar vakare, siandien mokykloj fotografavomes, buvau grazi  blush2.gif  Biskuti keista i save ziureti veidrodyje, bet gal priprasiu  smile.gif

tai bus labai idomu tave pamatyti. bigsmile.gif tik kad pazintume tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 10, 14:40)
Oooo, susitinkam tada kur nors prie Lukskiu aikstes? a?  ax.gif  nes as galiu nerasti Jusu..

Aha, buvau kirpykloj vakar vakare, siandien mokykloj fotografavomes, buvau grazi  blush2.gif  Biskuti keista i save ziureti veidrodyje, bet gal priprasiu  smile.gif

ten daug yra tu stoteliu biggrin.gif
gal aisktes vidury kur yra suoliukai?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 10, 14:42)
ten daug yra tu stoteliu  biggrin.gif
gal aisktes vidury kur yra suoliukai?

ok, busiu pries 18val vidury aikstes smile.gif

imk mano tel 867041005 parasyk man sms, kad tureciau tavo nr, nes as jau turiu atsijungti.

begu jau... susimatysim vakare wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 10, 14:41)
tai bus labai idomu tave pamatyti.  bigsmile.gif  tik kad pazintume  tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pazinsit pazinsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 10, 14:52)
ok, busiu pries 18val vidury aikstes smile.gif

imk mano tel 867041005 parasyk man sms, kad tureciau tavo nr, nes as jau turiu atsijungti.

begu jau... susimatysim vakare wink.gif
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  pazinsit pazinsit  blush2.gif

tai palaukit ten ir manes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 10, 15:27)
tai palaukit ten ir manes  4u.gif

tai jo, palauksim, as dar sms parasysiu saridonei.
Atsakyti
labas labas labas!oj,as blondine,kol susigaudziau,kad ana tema uzrakinta doh.gif doh.gif siaubas..
tai ziuriu,cia susitikimasplanuojamas?ir vel as paskutine suzinojau apie tai biggrin.gif nors kitus kartus pirmutine,beeet tada negalejau..ot kaip...
tai parasykit,mielosios,kaip ten,kur buvot,ka veiket:) lauksiu linksmu naujienu. smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti