Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

Merginos, nebespejau pas jus atvaryti verysad.gif Va ka tik grizom, uzsibuvom sveciuose, bet smagiai taip bendravosi, dabar ziuriu jau neberta lekti... Kur jus buvot, ka nuveiket, pasakokit bigsmile.gif
Jei ka ryt sveciu ne visa diena turesiu, ir sekmadieni laisva, tai su liekanciomvilniuj gal ka sumastysim rolleyes.gif
Niuuu laukiu ispudziu jusu mirksiukas.gif

O as kiek privalgiau sveciuose, vos paajudu biggrin.gif
Atsakyti
Aš dažau plaukus, tik įdomu kas gausis g.gif Gal nenugrybausiu į pievas baisiai lotuliukas.gif
Merginos o jūs nepasidarę albumo bendro?Vistiek įdomu būtų bent per foto susipažint ax.gif
Atsakyti
na va, galiu papasakoti įspūdžius: buvom kiniečiuose, valgėm vištieną (aš su daržovėm vištienos juosteles saldžiarūgščiam padaže, TiTiJu ir Qwertama su anakardžio riešutais, Eveline vištieną "Vyšnia"), žodžiu skanu, bet kitą syki kažko aštresnio, rūgštesnio užsisakysiu. Porcijos nevaikiškos, vos suvalgiau blush2.gif biggrin.gif
Po to į Vingį filmo pažiūrėti nuvažiavom. Spragėsiu prisipirkom, pilvas išsipūtė tik biggrin.gif Žodžiu tikrai smagiai pasibuvom, prisijuokėm thumbup.gif Kaip gaila, kad tavęs nebuvo verysad.gif Nežagsėjai? biggrin.gif
O dėl šliaužiojimo po pardes, jei nebus kas palaiko kompaniją, rašyk, mielai prisijungsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Eveline, laukiam naujienų, kaip sekėsi su vaikinu? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, as dar vis ispudziu ir geros nuotaikos pilna, lekiu su drauge i turgu, o taip noriu miego doh.gif

Laukiam, laukiam pasakojimo apie vaikino sutiktuves, tik neaisku kad Eveline prisijungs, nes ji siandien pas tevus vaziuoja, bet mes vis tiek laukiam smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
Prikėlė mane "kiaulės", tokia pikta doh.gif
Bandysiu susitvarkyti namus, issiskalbt patalynę, rūbus ir leksim kur pietu, gal vėl į kiniečius kokius ax.gif
Ryt balsuot ruošiuosi, po to reiks iš mamos mėsos nuvažiuot parsivežti, tai net nežinau važiuot ar vyrą tik nusiūst g.gif
Britki man ta žalia mėsa, smirda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 11 spalio 2008 - 10:44
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 11, 01:43)
na va, galiu papasakoti įspūdžius: buvom kiniečiuose, valgėm vištieną (aš su daržovėm vištienos juosteles saldžiarūgščiam padaže, TiTiJu ir Qwertama su anakardžio riešutais, Eveline vištieną "Vyšnia"), žodžiu skanu, bet kitą syki kažko aštresnio, rūgštesnio užsisakysiu. Porcijos nevaikiškos, vos suvalgiau blush2.gif  biggrin.gif
Po to į Vingį filmo pažiūrėti nuvažiavom. Spragėsiu prisipirkom, pilvas išsipūtė tik biggrin.gif Žodžiu tikrai smagiai pasibuvom, prisijuokėm thumbup.gif Kaip gaila, kad tavęs nebuvo verysad.gif Nežagsėjai? biggrin.gif
O dėl šliaužiojimo po pardes, jei nebus kas palaiko kompaniją, rašyk, mielai prisijungsiu mirksiukas.gif

kaip fainai! kokiam filme buvot?:)as vakar ziurejau ,,mano geriausio draugo mergina" - nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 10 11, 11:49)
kaip fainai! kokiam filme buvot?:)as vakar ziurejau ,,mano geriausio draugo mergina" - nerealus thumbup.gif

mes šitą ir žiūrėjom thumbup.gif premjera vakar buvo biggrin.gif
atvažiavom kaip sakoma "ant ura" ir į paskutinį seansą spėjom bigsmile.gif
Pamastėm, kad reiktų dar kada nueit į miuziklą tokį jaunatvišką thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 11 spalio 2008 - 10:55
Ooo, kaip super pasibuvot, labai gaila, kad neisejo man atlekt verysad.gif
Na dabar jau tuoj uzgrius uosviai, kepu obuoliu pyraga smile.gif

Ryt as laisva tai butinai parasysiu, labai noresiu susitikt su tom, kurios gales drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 11, 11:55)
Ooo, kaip super pasibuvot, labai gaila, kad neisejo man atlekt  verysad.gif
Na dabar jau tuoj uzgrius uosviai, kepu obuoliu pyraga  smile.gif

Ryt as laisva tai butinai parasysiu, labai noresiu susitikt su tom, kurios gales  drinks_cheers.gif

Sveikute bigsmile.gif
Pasikartosiu, nežagsėjai? blush2.gif vis prisimindavom tave mirksiukas.gif
Seniai nekepiau jokio pyrago, ner kam valgyt pas mane.
Beje, kas ten apie medalį kalbėjo? A? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 11 spalio 2008 - 10:58
Nu zinok nezagsejau biggrin.gif Keista g.gif Bet smagu, kad prisiminet mane, tikiuosi ne bloguoju bigsmile.gif
Eeee, nepamaciau Titiju naujos sukuosenos doh.gif na tikiuosi greit bus proga pamatyt drinks_cheers.gif
As siaip irgi tingiu su tais pyragais knistis, bet siandien bus kam suvalgyt, be to kaip tik turejau tokiu rugsciu obuoliu, kuriu siaip nesuvalgysi...
Jo, vakar pirma karta nepavyko man susitikime sudalyvaut verysad.gif Kam cia perleist ta medali? g.gif Gal dar kol kas paturesiu biggrin.gif Nesiruosiu daug susitikimu praleisti thumbup.gif
Va zodziu rytoj Qwertama minejo noretu pasimalt po parduotuves, ir tave prigriebsim, apklausim kas dar neuzsiemusios rolleyes.gif
Man reiks vienai draugelkai dovana su gimtadieniu nupirkt, kokia nedidele, simboline, nes jokio sventimo nebus, tai siaip pasveikint noresiu.
Na jau begu ziuret to pyrago, ir priimu svecius, gal pietaut visi kur nors nuvaziuosim po to.
O rimtai, koki filma ziurejot?
Papildyta:
AAA, jau pamaciau koki filma ziurejot.
As kaip tik ji norejau vakar parsiust pries miega paziuret, bet dar neidetas geros kokybes siuntimui, veliau parsisiusiu
Na begu, ikiukas mergickos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 10, 23:12)
Aš dažau plaukus, tik įdomu kas gausis  g.gif Gal nenugrybausiu į pievas baisiai  lotuliukas.gif
Merginos o jūs nepasidarę albumo bendro?Vistiek įdomu būtų bent per foto susipažint  ax.gif

Nea, nesam pasidare albumo..
Niu kaip ten plaukai gavosi, kokia spalva dazei?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 11, 12:09)
Nu zinok nezagsejau  biggrin.gif Keista  g.gif Bet smagu, kad prisiminet mane, tikiuosi ne bloguoju  bigsmile.gif
Eeee, nepamaciau Titiju naujos sukuosenos  doh.gif na tikiuosi greit bus proga pamatyt  drinks_cheers.gif
As siaip irgi tingiu su tais pyragais knistis, bet siandien bus kam suvalgyt, be to kaip tik turejau tokiu rugsciu obuoliu, kuriu siaip nesuvalgysi...
Jo, vakar pirma karta nepavyko man susitikime sudalyvaut  verysad.gif Kam cia perleist ta medali?  g.gif Gal dar kol kas paturesiu  biggrin.gif Nesiruosiu daug susitikimu praleisti  thumbup.gif
Va zodziu rytoj Qwertama minejo noretu pasimalt po parduotuves, ir tave prigriebsim, apklausim kas dar neuzsiemusios  rolleyes.gif
Man reiks vienai draugelkai dovana su gimtadieniu nupirkt, kokia nedidele, simboline, nes jokio sventimo nebus, tai siaip pasveikint noresiu.
Na jau begu ziuret to pyrago, ir priimu svecius, gal pietaut visi kur nors nuvaziuosim po to.
O rimtai, koki filma ziurejot?
Papildyta:
AAA, jau pamaciau koki filma ziurejot.
As kaip tik ji norejau vakar parsiust pries miega paziuret, bet dar neidetas geros kokybes siuntimui, veliau parsisiusiu
Na begu, ikiukas mergickos  mirksiukas.gif
Papildyta:

Nea, nesam pasidare albumo..
Niu kaip ten plaukai gavosi, kokia spalva dazei?

jaučiu bandysiu ryt tik vyrą išsiųst mėsos, galės dešras ir skilandžius daryt thumbup.gif kad galėčiau su jumis pašliaužiot blush2.gif
O žiūrėjom ,,mano geriausio draugo mergina"

Papildyta:
Tikrai ne bloguoju mirksiukas.gif
O TiTiJu tikrai labai gražiai atrodo thumbup.gif labai jai tinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 11, 10:08)
Labas rytas, as dar vis ispudziu ir geros nuotaikos pilna, lekiu su drauge i turgu, o taip noriu miego  doh.gif 

Laukiam, laukiam pasakojimo apie vaikino sutiktuves, tik neaisku kad Eveline prisijungs, nes ji siandien pas tevus vaziuoja, bet mes vis tiek laukiam  smile.gif

Kai grįši iš turgaus papasakok, parodyk ką nusipirkai ax.gif
Atsakyti