del rytojaus, tai mielai prisijungsiu, nes reikia man kompanijos apsipirkinejant, kadangi viena nemoku
oi sveikos. viskas jau ispasakota visi ispudziai is vakar, nera net ka pridurti. buvo smagu ir tiek
del rytojaus, tai mielai prisijungsiu, nes reikia man kompanijos apsipirkinejant, kadangi viena nemoku
kvailai jauciuosiu
tik butu gerai i nakti netempti....
Aš šiandien namus susitvarkiau, išsiskalbiau viską, po to Šekinės turgelyje buvom, dešros savo mėgiamiausios prisipirkom, agurkų trumpavaisių. Po to Rimi pašliaužiojom ir į Čili Kiniją pavalgyt užsukom
Dabar žiūrim Šreką, po to dar kokį filmą išnuomuotą paspoksosim.
Jauti, jau yra Pjūklas 5!
nuomoj dar neradau
Ryt susirašysim, būtinai!
Dabar žiūrim Šreką, po to dar kokį filmą išnuomuotą paspoksosim.
Jauti, jau yra Pjūklas 5!
Ryt susirašysim, būtinai!
siandien as tiingine ir nieko nepasakosiu apie turgu... gal rytoj
QUOTE(Otome @ 2008 10 11, 20:56)
Sveciai jau isvyko, smagi diena buvo
Ka jus nuveiket mergaites?
Tai ryt susirasom, as sutinku, kad i vakara netempiam, gal kokia 14 val susitinkam akropoly? Na susirasysim ryt tiksliau
Ka jus nuveiket mergaites?
Tai ryt susirasom, as sutinku, kad i vakara netempiam, gal kokia 14 val susitinkam akropoly? Na susirasysim ryt tiksliau
sveikos. man tai akropolyje butu gerai susitikti anksciau, kokia bent jau 13 val, nes vakare jau kitu darbu ir planu yra, tai butu gerai iki kokiu 16 val grizti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 12, 09:59)
sveikos. man tai akropolyje butu gerai susitikti anksciau, kokia bent jau 13 val, nes vakare jau kitu darbu ir planu yra, tai butu gerai iki kokiu 16 val grizti 
galim ir 13val. manau spėčiau.
Beje, labas rytas
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 11, 23:55)
nesilaužyk, rodyk ar pasakok
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 12, 10:27)
galim ir 13val. manau spėčiau.
Beje, labas rytas
Papildyta:
Beje, labas rytas
Papildyta:
na labas labas rytas
laba ryta
perskaiciau apie jusu smagu susitikima ir vel nedidelis baltas pavydas sukilo
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 12, 10:33)
na labas labas rytas
tai tariames mudvi 13 val, o otome tada prisijungs 14 val arba gal ir ji anksciau gales. as jai sms parasysiu. 
gerai
valgysiu varškėčius
reikia nusipirkti pėdkelnes prie suknelės, nesugalvoju kokių norėčiau

kad tiktų ir prie batų

dar turiu tokią suknelę, jei eičiau su šiais batais, tai tik rudos pėdkelnės tiktų? Ir kažką šiltesnio ant viršaus reiktų
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 12, 10:54)
gerai
valgysiu varškėčius
po to reiks kažkaip pabalsuoti nueiti. 

kad tiktų ir prie batų

dar turiu tokią suknelę, jei eičiau su šiais batais, tai tik rudos pėdkelnės tiktų? Ir kažką šiltesnio ant viršaus reiktų
kai nenešioju tokių rūbų tai labai sunku būt elegantiškai

valgysiu varškėčius

kad tiktų ir prie batų

puiku tai 13 val akropolyje, gal kur prie delano susitinkam, kad aiskiau butu?
Papildyta:
beje, miglei jau pranesta, bet kol kas ji dar nieko neatrase, nu bet vie tiek, manau ir ji prisijunks
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 12, 11:19)
puiku tai 13 val akropolyje, gal kur prie delano susitinkam, kad aiskiau butu?
gerai
Laba diena, merginos, tik siendien prisedau prie pc. Tik siandien atvaziavau pas tevus ir vakare isvaziuoju i vln.
Vakar visa diena su MB aiskinomes, kalbejomes, sprendem del ateities. Nieko gero nesviecia...Patys tai suprantame, nei vienas nepriestaraujam skyryboms ir nei vienas nenorim skirtis. Nieko gero mums neiseis su MB. Teks ieskoti kito.
gaila....
Pakui nuvarem i akropoli, apsipirkom ir pagaminom troskintas darzoves su mesyte.
Dabar mokausi. Paziurejau savo tvarskarasti, tai oj oj oj, kiek mokslu laukia, kiekviena diena atsiskaitymai
kaip tycia visi atsiskaitymai ir seminarai i viena savaite sugrusti.
Tai jei planuosite susitikima, negarantuoju kad ateisiu, nebent penktadieni...
Patiko man musu susitikimas penktadienis, senokai taip nesijuokiau
Nuotraukas atsiusiu kiek veliau. TiTiJu, parasyk man i az savo emaila.
ka gero nupirkot Akropolyje?
Vakar visa diena su MB aiskinomes, kalbejomes, sprendem del ateities. Nieko gero nesviecia...Patys tai suprantame, nei vienas nepriestaraujam skyryboms ir nei vienas nenorim skirtis. Nieko gero mums neiseis su MB. Teks ieskoti kito.
Pakui nuvarem i akropoli, apsipirkom ir pagaminom troskintas darzoves su mesyte.
Dabar mokausi. Paziurejau savo tvarskarasti, tai oj oj oj, kiek mokslu laukia, kiekviena diena atsiskaitymai
Tai jei planuosite susitikima, negarantuoju kad ateisiu, nebent penktadieni...
Patiko man musu susitikimas penktadienis, senokai taip nesijuokiau
ka gero nupirkot Akropolyje?