Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(saridon'e @ 2008 10 12, 21:59)
i AŽ parašysiu, kad bet kas nepamatytų  blush2.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 10 12, 13:58)
labas rytas visoms,
ziuriu,kiek cia nemazai siandien tinginiaujanciu  biggrin.gif as irgi jungiuosi i sita bureli,kadangi siandien ner energijos kazka veikti..tik tepliosiuos visokias kaukes ir keletui atsiskaitymu pasiruosiu,zodziu,proceduru diena siandien bus. O dar oras toks..slykstus slykstus,tai tik namuose gera unsure.gif
saridon'e suknyciu,batu foto,tai labai fainos. ta pirma gal is zaros?nes panasia aprangos isparduotuvej maciau. o prie antros man atrodo batukai nelabai tinka,kadangi ji trumpom rankovem,tai kontrastas toks...nors tu apie batus ir neklausei,o apie pedkelnes biggrin.gif  smile.gif tai manau rudos tiktu prie pirmos suknios,o prie antros kad ir tamsiai pilkos:)
uz ka balsuosit?as praziopsojau,ne vilniuj registruota esu..teks 4metus pralaukt:)

abi suknytės iš MANGO. Sutinku, kad rudi prie juodos netinka, dar kartą pasimatavau ir įsitikinau schmoll.gif
Atsakyti
saunu, kad pasidalinot slaptazodziu, nes pati buvau atsijungus.
Jo, svarbu, kad svetimi zmogai nesuzinotu, nelabai noreciau rodyti save visiems, su kuriais nesu pazistama... ax.gif einu mokytis, o gal pavalgyti einu, nes isalkau labai...
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 12, 23:37)
saunu, kad pasidalinot slaptazodziu, nes pati buvau atsijungus.
Jo, svarbu, kad svetimi zmogai nesuzinotu, nelabai noreciau rodyti save visiems, su kuriais nesu pazistama...  ax.gif einu mokytis, o gal pavalgyti einu, nes isalkau labai...

ne ne, niekas be musu nesuzinos slaptazodzio... ner cia ko kitiems spoksoti i mus smile.gif

ir as kazko isalkus pasijauciau, ka cia tokio lengvo uzkandus g.gif obuoliai jau atsibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 12, 23:44)
ne ne, niekas be musu nesuzinos slaptazodzio... ner cia ko kitiems spoksoti i mus smile.gif

ir as kazko isalkus pasijauciau, ka cia tokio lengvo uzkandus  g.gif  obuoliai jau atsibodo  doh.gif

seniai nevalgiau obuolių, nuo jų man pilvą pučia verysad.gif
man tai geriausiai alkį sumažina juodos duonos riekė arba krabų lazdelėss blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 12, 23:51)
seniai nevalgiau obuolių, nuo jų man pilvą pučia verysad.gif
man tai geriausiai alkį sumažina juodos duonos riekė arba krabų lazdelėss blush2.gif

jeee, eisiu juodos duonos su suriu pasidarysiu ir i mikrobange imesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 12, 23:56)
jeee, eisiu juodos duonos su suriu pasidarysiu ir i mikrobange imesiu  biggrin.gif

tikrai liekninantis patiekalas lotuliukas.gif
aš juodą duoną vieną valgydavau arba žalią arbatą gerdavau
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 12, 23:58)
tikrai liekninantis patiekalas lotuliukas.gif
aš juodą duoną vieną valgydavau arba žalią arbatą gerdavau

stengiuos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 12, 23:59)
stengiuos  blush2.gif  biggrin.gif

žiūriu ne aš viena naktinėju biggrin.gif oj kaip bus sunku ryt atsikelti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 13, 00:09)
žiūriu ne aš viena naktinėju biggrin.gif oj kaip bus sunku ryt atsikelti doh.gif

man tai iprasta... biggrin.gif zinau, kad sunkiai kelsiuos, bet miegot kaip nesinori, taip nesinori.... dar net lovos nepasiklojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 12, 23:56)
jeee, eisiu juodos duonos su suriu pasidarysiu ir i mikrobange imesiu  biggrin.gif

o as ka tik mamos gaminta balandeli suvalgiau ir dideli gabala obuoliu pyrago... biggrin.gif tikiuos i kuna neis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 13, 00:17)
o as ka tik mamos gaminta balandeli suvalgiau ir dideli gabala obuoliu pyrago...  biggrin.gif  tikiuos i kuna neis  blush2.gif

na mes pavarom merginos... vidury nakties valgyt biggrin.gif
Atsakyti