Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

Labas rytas, naktipieciautojos biggrin.gif

As tai vakar naktipieciu isvengiau, per diena tiek prisikirtau, kad vakare nei minties nebuvo dar ka nors susikimst doh.gif

Niu ka laimejo konservatoriai, antroj vietoj valinskas bigsmile.gif Man visai nieko tokie rinkimu rezultatai smile.gif

Ojej, Saridone, kokie tavo vaikai fotogeniski thumbup.gif Jau koks meilutis tas atrodo, kur i ranksluostuka suvyniotas, toks utiutiu wub.gif Taip ir noridi paniurkyt rolleyes.gif As beje maciau gyvai tuos vaikus, nu mielybes kokie, ir kokius garsus neitiketinus skleidzia, numirt is juoko galima biggrin.gif

Eveline, sekmes tau atsiskaityme siandien 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveika, kaip tavo savaitgalis, Sentinel? Pribaliavojai? bigsmile.gif
Ar jau issikraustai atskirai nuo vyro pagyventi, o gal vis gi persigalvojot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 13, 09:42)
Sveika, kaip tavo savaitgalis, Sentinel? Pribaliavojai?  bigsmile.gif
Ar jau issikraustai atskirai nuo vyro pagyventi, o gal vis gi persigalvojot?  g.gif

Pribaliavot tai abaliavojau, bet labai jau saikingai,nes nuovargis savo darė ir nuėjau miegot doh.gif Užtat sekmadienį sveika buvau ax.gif
Ryte buvom šunų (retriverių) susitikime prie Kauno marių,tai nerealiai smagiai laiką praleidom,nors nieko nepažinojom thumbup.gif
Taip,šiandien jau grįžtu į kitus namus unsure.gif
Atsakyti
Na tai valio, kad geri savaitgalio ispudziai thumbup.gif
Ir linkiu, kad pabuvimas atskirai jums su vyru iseitu i nauda 4u.gif

Fe, kaip nesidirba, ka cia veikt... Rytoj einu i pokalbi del darbo, tikiuosi man ten patiks, ir priims, kazkaip labai daug vilciu, nes is cia norisi dingti kuo greiciau...

Per pietu pertrauka begu i europa draugei dovanos ieskoti, tik neturiu ideju ka prigriebt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 13, 10:02)
Na tai valio, kad geri savaitgalio ispudziai  thumbup.gif
Ir linkiu, kad pabuvimas atskirai jums su vyru iseitu i nauda  4u.gif

Fe, kaip nesidirba, ka cia veikt... Rytoj einu i pokalbi del darbo, tikiuosi man ten patiks, ir priims, kazkaip labai daug vilciu, nes is cia norisi dingti kuo greiciau...

Per pietu pertrauka begu i europa draugei dovanos ieskoti, tik neturiu ideju ka prigriebt  g.gif

Labas rytas, as jau seniai dirbu, ir jauciuosi pakankamai zvali, nors vakar nuejau ilsetis puse 3... kazkaip vakar paveike mus su anglu pilnatis, labai jau sudetingas vakaras buvo... pirmiausia jis papyko ant manes, kad pas mane kaimynas buvo atejes i svecius, paskui as biskuti ant jo papykau, nes jis man primine viena karta mano pasakytus neapgalvotus zodzius.... doh.gif bet manau, kartais ir pasipykti ir pavydeti reikia... wink.gif

Isivaizduojat mergaites, man iki keliones liko 12dienu yu.gif

*****, vakar taip stengiausi, kuriau desimtokams kontrolini darba, o jie tingi ji rasyti ir visi i one.lt sulinde sedi doh.gif na, bet as jiems parodysiu, kaip nevertinti mano pastangu biggrin.gif
Atsakyti
Na pabuvimas atskirai, manau tikrai nepakenks schmoll.gif
Tikiuos, visi savaitgaliai bus su šunų susitikimais rolleyes.gif Nes taip smagu retai būna rolleyes.gif
Aš ir jau dabar namo noriu, nors darbo sočiai turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 13, 10:12)
Na pabuvimas atskirai, manau tikrai nepakenks  schmoll.gif
Tikiuos, visi savaitgaliai bus su šunų susitikimais  rolleyes.gif Nes taip smagu retai būna  rolleyes.gif
Aš ir jau dabar namo noriu, nors darbo sočiai turiu  doh.gif

Ir as manau, kad kartais pabuvimas atskirai buna tik i nauda... tikiuosi ir jums taip bus wink.gif
Mano mama irgi labai nori tokio sunio... Mastau, gal ant Kaledu jai padaryti tokia dovana, kaip tik ir gimtadienis apvalus.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 10:17)
Ir as manau, kad kartais pabuvimas atskirai buna tik i nauda... tikiuosi ir jums taip bus wink.gif
Mano mama irgi labai nori tokio sunio... Mastau, gal ant Kaledu jai padaryti tokia dovana, kaip tik ir gimtadienis apvalus....  g.gif

Na jeigu tikrai jau nori žmogus,tai žinoma puiki dovana thumbup.gif
Jei nori nuotraukų, galiu atsiųst nuorodą,kad pažiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 10:12)
Labas rytas, as jau seniai dirbu, ir jauciuosi pakankamai zvali, nors vakar nuejau ilsetis puse 3... kazkaip vakar paveike mus su anglu pilnatis, labai jau sudetingas vakaras buvo... pirmiausia jis papyko ant manes, kad pas mane kaimynas buvo atejes i svecius, paskui as biskuti ant jo papykau, nes jis man primine viena karta mano pasakytus neapgalvotus zodzius....  doh.gif  bet manau, kartais ir pasipykti ir pavydeti reikia... wink.gif

Isivaizduojat mergaites, man iki keliones liko 12dienu  yu.gif

*****, vakar taip stengiausi, kuriau desimtokams kontrolini darba, o jie tingi ji rasyti ir visi i one.lt sulinde sedi  doh.gif  na, bet as jiems parodysiu, kaip nevertinti mano pastangu  biggrin.gif

O, tai jus ten jau ir pasipykstat, ir pasitaikot, kaip tikru tikriausia pora thumbup.gif Man atrodo is tos keliones tu va tokia grisi wub.gif wub.gif wub.gif
valio, as jau dabar laukiu ispudziu ax.gif
O svedas jau daug maz uzmirstas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 13, 10:18)
Na jeigu tikrai jau nori žmogus,tai žinoma puiki dovana  thumbup.gif
Jei nori nuotraukų, galiu atsiųst nuorodą,kad pažiūrėt  mirksiukas.gif

Labai mama nori... kai pamato toki suniuka, vis padusauja. suprantu, kad ji laaabai nori jo. Matyt reikes pasidometi kokios tu suniuku kainos ir jau pradeti taupyti, nes nemanau, kad jie pigus bus smile.gif
QUOTE(Otome @ 2008 10 13, 10:21)
O, tai jus ten jau ir pasipykstat, ir pasitaikot, kaip tikru tikriausia pora  thumbup.gif Man atrodo is tos keliones tu va tokia grisi  wub.gif  wub.gif  wub.gif
valio, as jau dabar laukiu ispudziu  ax.gif
O svedas jau daug maz uzmirstas?  unsure.gif

Na, ne tai, akd pasipykstam, bet kartais susiraukiam ir saltai snekam, bet paskui taip gera susitaikyti, tik gaila, kad nesam salia blush2.gif

Na, nzn kokia grysiu is keliones, bet tikiuosi, kad labai laiminga blush2.gif nusimato nemazai pazinciu su jo draugais, net gimine ir daug laiko buvimo kartu smile.gif bandysiu as jums karts nuo karto parasyti,
papasakoti kaip man sekasi, gal net ir foto imesiu wink.gif na zodziu.... rolleyes.gif

o svedas.... hmz.... kaip cia pasakius.... g.gif kaip ir pamirstas, labai retai ji prisimenu, praktiskai visai neprisimenu jo. tik dar kazkodel jo nr is telefono nesu issitrynus ir skype pasilikau, bet naudos is jo jokios, nes jis visada buna pasislepes... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 10:28)
Labai mama nori... kai pamato toki suniuka, vis padusauja. suprantu, kad ji laaabai nori jo. Matyt reikes pasidometi kokios tu suniuku kainos ir jau pradeti taupyti, nes nemanau, kad jie pigus bus  smile.gif

Na žiūrint kokį norėsi pirkti- su dokumentais ar be, parodoms ar ne (vėlgi kaina ir nuo to priklauso) 4u.gif
Atsakyti