Įkraunama...
Įkraunama...

Žindomo kūdikio išmatos

QUOTE(mazulia @ 2008 01 19, 01:00)
mano vaikeliui 3 men, maitinu MP, ISMATOS TAI RYZOS SU KRAUJINGOM CIUT GLEIVEM,tai zalios ir gana tirstoki, ar taip normalu, ka?kartais skystai normaliai geltonai.tos kraujingos gleives ne daznai ir nedaug, bet buuuuna. verysad.gif

Nemanau,kad kazkas blogai cia. Mano maziukas irgi taip tustindavosi, ir tokiu kraujingu gysleliu budavo. Viskas normalu. Na zinoma, jei vis delto neramu pasitark su gydytoja.
Atsakyti
Mum 4men, ir su viduriukais jau turejom siokiu toku problemu verysad.gif . Kai buvom pas gydytoja tai ir klause ar ismatose nera gleiviu, kraujo priemaisu.. g.gif Atseit tada reiketu tyrimuka (ismatu paseli) pasidaryti. Mano mazius valgo tik MP ir pries savaite pradejo daznai kakoti, kakis zalsvejo, su gleivem, po to pakilo temp. Nusiunte i infekcine ligonine, padare paseli- bakteriju neisaugo, tai sake virusiukas buvo uzpuoles. Dabar jau viskas ok.

o kuom gydetes? ar savaime praejo? ryt eisim tyrimus daryt,ziuresim ka parodys. duodu po biski ramuneliu arbatos, jau kaip ir geriau nesimato jau tiek kraujngu gleivyciu. g.gif
Atsakyti
buvom pas gyd, tyrimai bus tik po 2 dienu. neseniai vel radau pamperse kraujingu gleivyciu verysad.gif kas jam yra? cia daktarai ramiai i viska ziuri, jam sakai tas anas o jis sypsosi, tipo tai normalu. blink.gif
parasykit kam dar taip buvo, kaip gydetes?
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 01 19, 14:28)
Mum 4men, ir su viduriukais jau turejom siokiu toku problemu verysad.gif . Kai buvom pas gydytoja tai ir klause ar ismatose nera gleiviu, kraujo priemaisu.. g.gif Atseit tada reiketu tyrimuka (ismatu paseli) pasidaryti. Mano mazius valgo tik MP ir pries savaite pradejo daznai kakoti, kakis zalsvejo, su gleivem, po to pakilo temp. Nusiunte i infekcine ligonine, padare paseli- bakteriju neisaugo, tai sake virusiukas buvo uzpuoles. Dabar jau viskas ok.
Pagalvok ka valgai, gal kokiu burokeliu ar pan. O viduriuku tirstumas ir keiciasi, mums budavo ir kaip vandeniukas skysti o dabar tirstesni.

Sudomino burokeliai. g.gif O nuo ju gali kisti tik spalva vaikucio isskyru ar ir taip negalima ju valgyti?
Atsakyti
vakar buvom ligoninei del tu paciu kraujo gleiviu. laukem 3 val kad priimtu kad pasakytu man jog uzpakaliuke maza zaizdele, del to biski ir pakraujoja doh.gif aciu Dievui kad nieko rimto thumbup.gif
sake jei vdrug kraujuosim daugiau vaziuot vel pas juos, vienu zodziu.
nemanau kad nuo buroku vaikutis kraujuos schmoll.gif
Atsakyti
Dėl spalvos ir konsistensijo: na elementaru- nueikit į parduotuvę pasižiūrėkite į garstyčias, tokias šviesesnes garstyčias- o konsistensija irgi kaip garstyčių (tik ne tų su grūdeliais) Maniškei 10 mėnesiukų, bet labai gerai atsimenu tą spalvą- nes mes su MB nuo vaiko gimimo garstyčių namie neturime- per daug asocijuojasi... nors Mb ir mėgo jas, bet negalėjo net žiūrėt ant stalo lotuliukas.gif
Na vienu metu buvo pas mus gleivių- bet gydytoja pasakė: jei tuštinasi ne dažniau nei valgo- nesijaudinkite, jei matote kad vaikas tampa mieguistas, mažai, valgo, ateikit pas mus... Bet pas mūsų dukrelę viskas buvo gerai- svoris per mėnesį virš 1kg visada tai ir nepergyvenom. wub.gif
O šiaip girdėjau kad pas kitas ir spiriukai tik MP valgant būna... keista- pas mus visad normaliai buvo blush2.gif
O štai kraujuko neturi būti- gerai kad nuėjot pas gydytojus.
Atsakyti
del profilaktikos duodu ramuneliu arbatos, nu isgeria 2 valg saukstus.is buteliuko negeria.tai vat ismatos pasidare lab vandeningos, ne viduriuoja jisai, skystesnes be visokiu gumuliuku. spalva nu geltona tamsiai arti garstyciu spalvos. tikiuos normalios jos. g.gif
Atsakyti
Normalios- pas mus būdavo net taip kad gali iš saskelnių išpilti- kaip tik sesutė buvo atėjusi(ant pačio saskelnių keitimo proceso)- sakė viskas gerai taip ir turi būt. Tik žiūrėt kad nekakoktų dažniau nei valgo ir viskas. Jei matai kad vaikas toks kaip visad kad žandukai normalūs- nekūsta akyse- viskas gerai. Bet čia mums taip sakė.
Atsakyti
na pas mus iki menesio kazkur dar vis zalsvos ismatos buvo su baltais guruliukais, dabar jau geltonos, kartais pasitaiko gleiviu, maitinu MP, tariausi su vaiko gydytoja, bet sake, kadangi maitinu pati, tai taip ir turi busti ir nieko cia blogo, svarbu svorio normaliai priiauga.
Atsakyti
darem mes visus tyrimus,sisiuku, kakuciu ax.gif viskas gerai. bet kaip kakojo su gleivem kraujingom taip ir nepraeina. schmoll.gif jau nzn ka galvot. g.gif
gal as cia pamysus ziuriu kuom ir kaip pakakoja, kad taip draskausi blush2.gif
is draugiu niekam taip nebuvo, nzn.
greiciau i lt, nors ten pasakys kas cia g.b.
Atsakyti
Sveikutes,
aš jau taip pat pradėjau nerimauti dėl kakučio. Maitinu pati ir nieko kito neduodu. Išpradžių mano mažylė tuštindavosi garstyčių spalvos kakučiu su keliais grūdeliais gan skystai ir seselė sakė, kad čia normalu. Tačiau dabar ji tuštinasi gan tirštokai ir labai retai...t.y kas dvi dienas arba net keturias moka išbūti nieko nepadariusi, bet po to tris dienas po vieną sykelį padaro. Jau neramu, tad irgi galvoju skambinti seselei ir klausti. Nors kažkur skaičiau kad žindomi kūdikiai gali ir kelis kartus per dieną daryti ir tik kelis kartus į savaitę.
Atsakyti
nepergyvenk. reiskia gerai issisavina maista. cia normaliu, svarb kad daro reguliariai kas 4 dienas, jei daugiau, tada gal reikes pasitart su gydytoju. mano drauges mergaite kas 2 diena kakoja. tai kad viskas thumbup.gif
Atsakyti