Įkraunama...
Įkraunama...

Žindomo kūdikio išmatos

QUOTE(mazulia @ 2008 02 09, 20:46)
nepergyvenk. reiskia gerai issisavina maista. cia normaliu, svarb kad daro reguliariai kas 4 dienas, jei daugiau, tada gal reikes pasitart su gydytoju. mano drauges mergaite kas 2 diena kakoja. tai kad viskas  thumbup.gif

kad gerai įsisavina maistą, tai jau ir ant mano lėlytės matosi smile.gif Priaugo svorio daugiau nei reikia pagal jos amžių smile.gif
Kol dar jai neskauda nusilengvint, tai galvoju netrukdysiu nei daktarės nei seselės, bet kai ateis laikas pasirodyti poliklinikoj tai vis tiek dėl to jų pasiteirausiu, kad nors širdžiai ramiau būtųsmile.gif
Atsakyti
mano mazyle panasaus amziaus, kaip ir tavo, maitinu MP ir ismatos yra skystokos, gelsvos spalvos su baltais grudeliais... gydytoja sake, kad tai labai gerai...
Atsakyti
aga, maniskio irgi kakutis skystas, geltonas, su kruopelem, gydytoja sake, kad toks turi buti kol maitini tik savo pienu... dar pastebejau, kad jis nesmirda-cia dar vienas MP pliusas thumbup.gif
Atsakyti
ir mano sunelio iki dvieju menesiu ismatos buvo skystos, gelsvos su kruopelytem, ir daba tokios pat tik jau tirstesnes. o kaku daro buna kasdien, o buna kasantra
Atsakyti
Laba diena,

Mano dukrytes ismatos iki 4 men buvo skystos, tustindavosi kelis kart arba bent karta dienoj. Po to staiga pradejo tustintis kas 3-5 dienas. Zinau, kad mamos pienukas gerai isisavinamas, bet kakutis toks kietas mazas burbuliukas. Mano mityba reguliuojama, skysciu daug vartoju, mazajai duodu slyvu tyreles, bet niekas nesikeicia. Ir ismatu kvapas ne toks kaip budavo anksciau, toks labai specifinis. Visur raso, kad zindomu kudikiu viduriai uzkieteja retai. Man pieno tikrai netruksta, galiu dar nutraukt nemazai po maitinimo. Ar gali but, kad kudikis visa visa piena, kiek besuvalgo pasisavina? Bet is kur tada kieti viduriukai. Gal buvo kam nors panasiai?
Atsakyti
Man buvo panašiai maitinant antrąjį sūnų. Iš pradžių tuštinosi normaliai, vėliau prasidėjo bėdos. Jam buvo apie 2 mėn. Tuštindavosi kas kelias dienas kietai ir mažai. Jausdavosi labai blogai. Matydavau, kad jam blogai, nes vaikas tiesiog klykdavo. Kartais panaudodavau Microlax klizmutę. Pasituštinės vaikas iškart pasijusdavo gerai.Be to jam labai pūsdavo pilvuką. Dėl visų šių priežasčių gyd. davė siuntimą pas gastroenerologą. Ji paskyrė vaikui gerųjų bakterijų, liepė man atsisakyti maisto, kuris su mielėmis ir cukrumi. Jei vaikas nesituština 2 d, trečią dieną daryti klizmutę, nes vaikas labai netoleravo užkietėjusių viduriukų. Visą tai padėjo. Vaikas ėmė tuštintis reguliariai ir nekietai. Kai nuo 5 mėn. pradėjau primaitinti, bėdos iš vis neliko.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 01 02, 14:09)
Man buvo panašiai maitinant antrąjį sūnų. Iš pradžių tuštinosi normaliai, vėliau prasidėjo bėdos. Jam buvo apie 2 mėn. Tuštindavosi kas kelias dienas kietai ir mažai.  Jausdavosi labai blogai. Matydavau, kad jam blogai, nes vaikas tiesiog klykdavo. Kartais panaudodavau Microlax klizmutę. Pasituštinės vaikas iškart pasijusdavo gerai.Be to jam labai pūsdavo pilvuką. Dėl visų šių priežasčių gyd. davė siuntimą pas gastroenerologą. Ji paskyrė vaikui gerųjų bakterijų, liepė man atsisakyti maisto, kuris su mielėmis ir cukrumi. Jei vaikas nesituština 2 d, trečią dieną daryti klizmutę, nes vaikas labai netoleravo užkietėjusių viduriukų. Visą tai padėjo. Vaikas ėmė tuštintis reguliariai ir nekietai. Kai nuo 5 mėn. pradėjau primaitinti, bėdos iš vis neliko.

Labai aciu uz atsakyma. Siandien po 3 dienu vel darem klizmute, kakutis kaip akmenukai verysad.gif Prisiminiau, kad musu bedos prasidejo, kai iskepiau kalna mieliniu bandeliu su obuoliais... Viskas atsisakau mieliniu kepiniu ir cukraus. Bet vaikuciui tada irgi netinka slyvu sultys su cukrumi g.gif
Atsakyti
QUOTE(erdne @ 2009 01 02, 20:51)
Labai aciu uz atsakyma. Siandien po 3 dienu vel darem klizmute, kakutis kaip akmenukai  verysad.gif Prisiminiau, kad musu bedos prasidejo, kai iskepiau kalna mieliniu bandeliu su obuoliais... Viskas atsisakau mieliniu kepiniu ir cukraus. Bet vaikuciui tada irgi netinka slyvu sultys su cukrumi  g.gif

slyvų sultys nelabai padės vaikiukui, kuris turi tokių problemų su žarnynu. gal laikinai padės, bet vėliau sukels problemų. jau buvo apie tai kalbėta čia kažkurioj temoj. siūlyčiau apsiriboti MP ir gerosiom bakterijom.
Atsakyti
Manau kad idealiausia butu nueiti pas daktare,padarytu ismatu tyrimukus smile.gif
Atsakyti
Skaiciau ir truputeli sunerimau g.gif mano vaikutis dar tik 11 dienu, kiek keiciu pampersa (tai buna kokius 8 kartus per para, gal net dazniau) tiek ir buna prikakota, niekada nebuna tik prislapinta, tai gal jis maistelio neisisavina, ar ne per daznai jis kakoja?
Atsakyti
Aurosoma, nesijaudink. Normalu, kad naujagimiai taip dažnai tuštinasi.
Atsakyti
Mes i diena po 8-10 pampersus sunaudojam ir kiekviename is ju buna pakakota , bet as neimu i galva bigsmile.gif
Valgo tik MP. Jau geriau dazniau, negu stenetu ir po savaite nedarytu ...
Atsakyti