Įkraunama...
Įkraunama...

Žindomo kūdikio išmatos

QUOTE(Belty @ 2009 01 11, 14:33)
Mes i diena po 8-10 pampersus sunaudojam ir kiekviename is ju buna pakakota , bet as neimu i galva  bigsmile.gif
Valgo tik MP. Jau geriau dazniau, negu stenetu ir po savaite nedarytu ...

maniskis ir dabar panasiai kakoja- 6-8 kartus.
Atsakyti

smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erdne @ 2009 01 01, 22:50)
Laba diena,

Mano dukrytes ismatos iki 4 men buvo skystos, tustindavosi kelis kart arba bent karta dienoj. Po to staiga pradejo tustintis kas 3-5 dienas. Zinau, kad mamos pienukas gerai isisavinamas, bet kakutis toks kietas mazas burbuliukas. Mano mityba reguliuojama, skysciu daug vartoju, mazajai duodu slyvu tyreles, bet niekas nesikeicia. Ir ismatu kvapas ne toks kaip budavo anksciau, toks labai specifinis. Visur raso, kad zindomu kudikiu viduriai uzkieteja retai. Man pieno tikrai netruksta, galiu dar nutraukt nemazai po maitinimo. Ar gali but, kad kudikis visa visa piena, kiek besuvalgo pasisavina? Bet is kur tada kieti viduriukai. Gal buvo kam nors panasiai?

mano sunelis, kuriam dabar 3 menesiai pradejo irgi retai tustintis, maitinu tik MP unsure.gif kai nieko nepadare 5 dienas, nuejome pas daktariuke, ji apziurejo maziuka, sake kad su viduriukais viskas gerai ir israse vaistuku, kurie turetu pramusti reikalus... na pramuse tik po antro gerimo vaistuku, bet maziau nei iprastai darydavo maziukas, ismatos buvo skystos ir ryzos, kaip kazkuri cia apibudino.zodziu su jom viskas gerai.... siandien vel trecia diena kaip nieko nepadares poto biskelio unsure.gif ir vel man neramu unsure.gif nezinau net ka darytti - pradejo biskeli duoti vandenuko atsigerti, nes iki siol tik MP ragaves buvo, slyvu nuoviro duodu na ir daktares skirtu vaisktuku, bet vistiek nieks neveikia... tai gal man sunelio net ir nekankinti su visais tais skysciais, gal jis viska pasisavina ir nelieka jam kuo pakakoti g.gif vaikutis linksmas, zvalus, na kiek svorio priaugo per sita nesitustinimo laika dar neaisku rolleyes.gif
Atsakyti
labas,mano mazajai 2menesiai,iki tol dare normaliai,dabar jau 3paras nedaro,maitinu pati,ir nezinau ar gerai?
Atsakyti
MP maitinami vaikiukai tustinasi labai ivairiai: nuo daug kartu per diena iki viena karta per 5-6 dienas.
Atsakyti
QUOTE(linai1974 @ 2009 02 01, 21:38)
labas,mano mazajai 2menesiai,iki tol dare normaliai,dabar jau 3paras nedaro,maitinu pati,ir nezinau ar gerai?

ziurek ar rami, guvi mergyte, jei taip, tai manau kad dar nieko tokio, gal padarys, nes apgal teorija gi ir savaite gali nesitustinti maitinami MP mirksiukas.gif va maniskis kol linkmas vaikas tai dar taip nesijaudinu, nors normaliai taip ir nepakakojes, tik kad uzpakaliuka issiterliojes kaip as sakau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linai1974 @ 2009 02 01, 22:38)

žinok, keturias paras ir mes su vyru buvom kaip ant adatų...ir vakar vaikiukas pripliūrino nemažai-tai jau džiaugsmo buvo bigsmile.gif ir mus nuramino užrašai, kuriuos pildėm per žindymo pamokėles...ten buvo parašyta, kad po 6 sav. vaikeliai pradeda kakoti labai individualiai...1-2 kart per diena arba net viena kartą per 14 dienų blink.gif tai mes ir nusiraminom...o jau ir kakas nebe toks skystas...išliko gelsvas, nes pati maitinu, bet jau tirštesnis...auga mažyliai, auga 4u.gif
Atsakyti
pas mane irgi buvo,kad dukryte daznokai pakakindavo zalsvai su drebuciu ir kraujuko gysleliu piemaisom,tai nuejus pas daktarus pasake,kad viskas gerai,kad turbut per greitai ir netiketai padaro kakucio taip pazeisdama sieneles(nors siek tiek apziurejes jokiu pazeidimu nemate)bet sprende pagal tai,jog tai tik plonyciai kraujuko siuleliai...sake viskas gerai,tai dabar tokie kakuliai mums retesni thumbup.gif o as jau buvau pradejusi galvoti,kad cia nuo vandeninio vit D3 blush2.gif Bet sake,nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2009 02 07, 23:50)
pas mane irgi buvo,kad dukryte daznokai pakakindavo zalsvai su drebuciu ir kraujuko gysleliu piemaisom,tai nuejus pas daktarus pasake,kad viskas gerai,kad turbut per greitai ir netiketai padaro kakucio taip pazeisdama sieneles(nors siek tiek apziurejes jokiu pazeidimu nemate)bet sprende pagal tai,jog tai tik plonyciai kraujuko siuleliai...sake viskas gerai,tai dabar tokie kakuliai mums retesni thumbup.gif o as jau buvau pradejusi galvoti,kad cia nuo vandeninio vit D3 blush2.gif Bet sake,nea schmoll.gif

o ka del zalios spalvos sake? maniske irgi kelis kartus zalsvai padare... o kakina kasdien po 3-4 kartus, ar ne per daznai?
Atsakyti
Man buvo labai neramu, kad poros savaiciu dukryte pora paru nekakodavo, tai darydavau microlax klizmutes, bet ismatos visalaik budavo normalios (geltonos). Gydytoja pasake, kad nereik jokiu klizmuciu (nes jei ismatos normalios, reiskia viduriukai neuzkieteje) ir kad normalu jei kudikis nesitustina 3-4 paras. Daugiau i vaikiuko organizma nebesikisau ir dabar viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
musiskis tustinasi 6 ir daugiau kartu per para 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Medona @ 2005 06 16, 21:14)
mes taip pat, kaip ir tavo gydytoja, to reikalo nematem, bet manau jaudintis nereiketu, nes kaip supratau , tai jis taip viduriuoja jau 11 savaiciu ? g.gif
mamos kurios maitina savo kudykius krutimi, mato gan skystas ismatas pas savo leliukus  mirksiukas.gif vaiko ismatos turetu buti ryzos spalvos,lyg ir chaki ir turi tokiu mazu sviesesniu grudeliu  blush2.gif  nezinau ar cia tau aiskiai  paaiskinau ax.gif  mirksiukas.gif

musiskio kakiai skysti geltoni ir su tais grudeliais cool.gif
Atsakyti
maniškis kartais labai putotai pakakoja, turbut kažko netoleruoja g.gif g.gif maitinu MP
Atsakyti