QUOTE(erdne @ 2009 01 01, 22:50)
Laba diena,
Mano dukrytes ismatos iki 4 men buvo skystos, tustindavosi kelis kart arba bent karta dienoj. Po to staiga pradejo tustintis kas 3-5 dienas. Zinau, kad mamos pienukas gerai isisavinamas, bet kakutis toks kietas mazas burbuliukas. Mano mityba reguliuojama, skysciu daug vartoju, mazajai duodu slyvu tyreles, bet niekas nesikeicia. Ir ismatu kvapas ne toks kaip budavo anksciau, toks labai specifinis. Visur raso, kad zindomu kudikiu viduriai uzkieteja retai. Man pieno tikrai netruksta, galiu dar nutraukt nemazai po maitinimo. Ar gali but, kad kudikis visa visa piena, kiek besuvalgo pasisavina? Bet is kur tada kieti viduriukai. Gal buvo kam nors panasiai?
mano sunelis, kuriam dabar 3 menesiai pradejo irgi retai tustintis, maitinu tik MP

kai nieko nepadare 5 dienas, nuejome pas daktariuke, ji apziurejo maziuka, sake kad su viduriukais viskas gerai ir israse vaistuku, kurie turetu pramusti reikalus... na pramuse tik po antro gerimo vaistuku, bet maziau nei iprastai darydavo maziukas, ismatos buvo skystos ir ryzos, kaip kazkuri cia apibudino.zodziu su jom viskas gerai.... siandien vel trecia diena kaip nieko nepadares poto biskelio

ir vel man neramu

nezinau net ka darytti - pradejo biskeli duoti vandenuko atsigerti, nes iki siol tik MP ragaves buvo, slyvu nuoviro duodu na ir daktares skirtu vaisktuku, bet vistiek nieks neveikia... tai gal man sunelio net ir nekankinti su visais tais skysciais, gal jis viska pasisavina ir nelieka jam kuo pakakoti

vaikutis linksmas, zvalus, na kiek svorio priaugo per sita nesitustinimo laika dar neaisku