Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Elemire @ 2008 10 10, 12:01)
Na nežinau kaip ten su tais suminkštėjimais gimdžiusioms, pas mane ten irgi vis tas žaizdeles diagnozuodavo, o pirmais mėnesiais tai ir tų kraujavimų iš kaklelio buvo - ir vos vos ružavai ir kaip reikalas šviežiu krauju, su krešuliais, mažai nepasirodydavo. Bet pas mane apskritai tas kaklelis linkęs kraujuoti, kai ima pvz. tą vėžio mėginėlį, irgi man kraujuodavo gana nemažai.

Man po citologinio ir kitu gilesniu tyrimu, taip pat daznai po apziuriu pakraujuodavo...Tai tikiuosi,kad sis tepliojimas nuo zaizdeles...
Atsakyti
dievulis pasieme i dangu mano angeliuka ...esu tuscia..
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 10 10, 14:43)

Sutinku, kad tam ,kam nelemta, tebunie tai ivyksta kuo anksciau...Tad pailsek menesiuka viena, kita...ir lai neteks ilgai laukti naujos sirdeles po didele sirdimi wub.gif

Laikykis 4u.gif
Atsakyti

Kartais taip jau būna, gamta savaip nusprendžia ir mūsų norai ir medicina būna bejėgė - laikykis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 10 spalio 2008 - 15:02

...laikykis verysad.gif verysad.gif
kam lemta įvykti verčiau jau anksčiau nei vėliau verysad.gif verysad.gif
galbūt netrukus jau galėsi džiaugtis savuoju mažučiu smile.gif

aš pati taip išgulėjau pustrečio mėnesio, bet išgulėjau. ir tepliojau, ir gimda susitraukinėjo...galėjau tik į WC... dabar galiu jau kur kas daugiau, nors visvien daugiausia ilsiuosi 4u.gif

Atsakyti
saugokit save mergytes..
Atsakyti
Labai gaila ir skaudu , linkiu didziausios istvermes,stiprybes. Tikekimes, kad neuzilgo vel sulauksi dziaugsmo. 4u.gif
Atsakyti
sulaukti ,tikrai sulauksiu ,tik teks truputi jo palaukti dar...
Atsakyti
laikykis, po kokio menesiuko atsigausi tikrai....Stiprybes tau
Atsakyti

Mergyt, laikykis 4u.gif
daugelis is musu rasanciu yra patirusios ta jausma...
naturali atranka, kaip sako gydytojos.... bet nuo to mums nelengviau...
uzsiimk kokia veikla, nebuk viena, ir lauksim po keliu menesiu naujienos is taves tongue.gif 4u.gif

as pati ligonineje iki pat paskutines minutes tikejau, kad vaikiukas su manim
ir dar kelis menesiu galva dauzia i siena ir kaltinau visus aplinkui, kad ateme is manes mano stebukleli
o dabar as vel laukiuosi, jau 5 savaite, ir vel bijau, nes pakraujuoju, bet tikiu visa savo esybe, kad sitas angelelis bus su manim ir as ji issaugosiu

sekmes visom mergytems
Atsakyti
Nu va, siandien pradejo jau rusvos spalvos tepti.. unsure.gif .Negausiai, bet vis tiek...Ech, mazeja ir man jau vilciu..Bet vis dar bandau tiketi, kad gal baigsis viskas gerai...Jau ir artimieji pradejo itarineti, kad laukiuos, bet kaip as galiu tai patvirtinti, jei po keliu dienu gal nieko nebeturesiu... verysad.gif
Atsakyti
Skorpione, nenukabink nosies, rudos isskyros, tai jau sukresejes kraujas. Jeigu yra zaizdele ar hematoma, ji kazkaip turi issivalyti. 4u.gif
Atsakyti