Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(GEISA @ 2008 09 29, 13:40)
Gal kam panašiai buvo o dabar lelius supuoja? Gal man rankų dar nenuleist?

Buvo ir man panašiai. Tai visas nėštumas - ligoninė ir lova. Jokių kelionių, jokių balių, jokių šokių ir t.t. Bet dzinn tie 9 mėnesiai.Ištvert galima net ir ligoninėj. biggrin.gif Svarbu, kad turi tą nuostabų žmogutį. wub.gif
Atsakyti
man jau šešta diena kaip teplioja šviesiai rudomis išskyromis, bet pilvo neskauda.Antrą dieną nulėkiau pas ginę, tai padarė echo ir sakė, kad viskas gerai, širdelė plaka matėsi.Ar yra kam taip buvę ir kada nustojo kraujuot?Labai neramu, o pas ginę dabar eit tik po 10 dienų 4u.gif
Atsakyti
Nelaukite mergaites del tu isskyru verysad.gif 4u.gif .Jos neturi begti . Jau geriau kelias dienas praleisti ligonineje daktaru prieziuroje .

Sviesus kraujavimas reiskia,kad kazkur kazkas negerai. Tamsios isskyros reiskia,kad kur buvo negerai darosi geriau. Zaizda gyja,uzkresi,todel ir kraujas tamseja.Bent jau taip man aiskino mano daktaras.
Atsakyti
man ir tepliojo ir paskui pakraujavo.isvada sendien pas gine buvau tai zodziu buvo dvinukai liko vienas verysad.gif neaisku ar sis dar vystisis taip kad nejuokaukit o lekit iskart
Atsakyti
QUOTE(astravi @ 2010 06 08, 17:28)
man jau šešta diena kaip teplioja šviesiai rudomis išskyromis, bet pilvo neskauda.Antrą dieną nulėkiau pas ginę, tai padarė echo ir sakė, kad viskas gerai, širdelė plaka matėsi.Ar yra kam taip buvę ir kada nustojo kraujuot?Labai neramu, o pas ginę dabar eit tik po 10 dienų 4u.gif

Man tas pats, bet geriu Duphaston'a 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
prasau jusu pastebejimu ar nuomones.
dariausi ivf.po implantavimosi pradejo rudai tepliot,paskui po savaites ir su siek tiek kraujo,dabar vien kraujas.na jo tiek kiek sluostausi po tualeto,kartais siek tiek ir ant ikloto.vaikstau daznai i tualeta-gal kas 3-4val.dar pamaudena pilvo apacia vakarais.beje,skaiciukai hcg negreit auga.pan 14dpovuliacijos 60,po 2dienu tik 85, dar po 30 val 109. daktare sako toliau gert kaip gerusi vaistus ir tiek.po progesterono zvakuciu pradesiu nuo siandien leistis injekcijas jo.buvo po 400mg dvi zvakutes i diena,dabar viena 100mg injekcija per diena.nes galbut per didelis kiekis zvakuciu organizmui.ar sumazinus nuo 800 iki 100mg per diena gerai laikys progesterono esama kieki?dekoju uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2010 06 10, 12:48)
man ir tepliojo ir paskui pakraujavo.isvada sendien pas gine buvau tai zodziu buvo dvinukai liko vienas  verysad.gif  neaisku ar sis dar vystisis taip kad nejuokaukit o lekit iskart

Uzjauciu console.gif .Reik tiketis,kad viskas bus gerai 4u.gif .

Ziuriu daugeliui vaistus pritaiko. Man jokiu nepaskyre...nepades verysad.gif .Gulimas riezimas. Placenta atsiskyrus nemazai cray.gif . Nieko neprizadejo daktarai,jei isgulesiu tai gal ir issnesiosiu...... Gal dar tokiu nestukiu yra (buvo,o gal jau ir pagimdziusios) ? Labai butu idomu patirtim pasidalint unsure.gif
Atsakyti
Nuo vakar pradejo spausti pilva, durti sona ir tepliojimas nepraeina nors ir geriu Duphaston'a g.gif
Ne visalaik tepa, bet kartais ir taip negausiai g.gif
O pas daktare tik po geros savaites doh.gif
Ka pasiulytumet?
Atsakyti
man sake kad vaistai nepades tik reik gulinet daugiau ir saugotis jokiu kelioniu net i parduotuve ir gert tik folio rugsti
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2010 06 11, 12:01)
man sake kad vaistai nepades tik reik gulinet daugiau ir saugotis jokiu kelioniu net i parduotuve ir gert tik folio rugsti

Geriu folio rugsti ir dar Magni ir vitamina E g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 11, 11:33)
Nuo vakar pradejo spausti pilva, durti sona ir tepliojimas nepraeina nors ir geriu Duphaston'a  g.gif
Ne visalaik tepa, bet kartais ir taip negausiai  g.gif
O pas daktare tik po geros savaites  doh.gif
Ka pasiulytumet?

Tas tepliojimas kokia spalva?
As mauciau i ligonine verysad.gif .Gal ir nieko blogo,atsarga gedos nedaro.....Jau kaip ir savaite teplioja g.gif

QUOTE(Jolancik @ 2010 06 11, 12:06)
Geriu folio rugsti ir dar Magni ir vitamina E  g.gif

Kazkaip galvojau,kad magnis tik nuo velesniu savaiciu g.gif .
Atsakyti
magnis padeda tuo, kad gimda darosi elastingesne ir maziau jauciami tie tempimai. T.y- maziau jauciamas pilvo maudimas kaip pries mmm ir ji rekomenduojama gerti iki 32sav kiek girdejau.
Jei teplioja, tai jau yra negerai ir reikia kreiptis pagalbos, yra nemokamas konsultacinis nr 333, paskambinkit ir pasikalbekit, gal ten suteiks daugiau info ka daryt, gal patars nuvaziuot i ligonine,o gal ne..blogiau juk nebus jei pasiskambinsit ir pasiteirausit, o kuo ilgiau lauksit nezinodamos kas jum ten viduje pas leliuka darosi tuo blogiau.
isviso kraujingas tepliojimas(negausus ir su balksvomis, bekvapiomis isskyromis) nestumo metu yra nrml ir nepavojinga vaikui ir mamai tik nuo 36sav anksciausiai jei nestumas be jokiu patologiju, o jei tepliojimai yra anksciau tai yra negerai ir reikia kuo anksciau ieskot priezasties kodel teplioja ir bandyt tepliojima sustabdyti. mamos, nedelskit ir nelaukit savaitemis vizitu pas gyd, pasiskambinkit i greitaja arba nueikit i privacia klinika, privaciai gal ir brangoka gali but, bet manau, kad ten geresne apratura ir lengviau issiaiskint visas nestumo patologiju priezastis..juk neduok dieve kas blogo atsitiks, tai paskui tik teks save grauzt kodel nepasistenget labiau del savo maziuku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 11 birželio 2010 - 14:12