QUOTE(Maliku @ 2008 11 27, 13:23)
1. Aš pati sloguojantį sūnų vedu į darželį ir manęs sąžinė dėl to negraužia
2. Sūnui 5 metai, tačiau nedarbingumą dėl jo ligos ėmiau tik vieną sykį, tačiau jam tada buvo plaučių uždegimas,
3. Darbe niekas nesuprastų, nes jei net mato, kad pati kosėju vos ne iki vėmimo, vos prašneku, vis tiek ne visi pateisins, kad pasiėmiau nedarbingumą.
4. Tos, kurios čia purkštauja, kad reikia sėdėt namuose su vaiku dėl bet kokios mažos slogos, mano manymu priklauso vienai iš šių kategorijų:

2. Sūnui 5 metai, tačiau nedarbingumą dėl jo ligos ėmiau tik vieną sykį, tačiau jam tada buvo plaučių uždegimas,
3. Darbe niekas nesuprastų, nes jei net mato, kad pati kosėju vos ne iki vėmimo, vos prašneku, vis tiek ne visi pateisins, kad pasiėmiau nedarbingumą.
4. Tos, kurios čia purkštauja, kad reikia sėdėt namuose su vaiku dėl bet kokios mažos slogos, mano manymu priklauso vienai iš šių kategorijų:
1. Ir labai gaila, kad negraužia. Tikiuosi, kad mūsų vaikai eina ne į vieną gruoę.
2. Sakyčiau, nereikėjo kosinčio ir sloguojančio vest į darželį, nebūtų ir plaučių uždegimo buvę

3. Ir tu manai, kad tai normalu

4. Tos, kurios čia purkštauja, rūpinasi savo ir kitų vaikų sveikata

O šiaip tai tu teisi tik dėl vieno - kartais nelabai "šiltas" tas sėdėjimas namie. Bet kai turi vaikų ir gali rinktis, renkiesi tai, kas geriau tavo vaikui

QUOTE(Gėlėta @ 2008 11 27, 13:29)
Vieniems sloga tai ne liga, o man atrodo kad liga, nes nuo jos prasideda visi adenoidų uždegimai, bronchitai, ausų uždegimai ir t.t. , o pasekoje apkaltiname darželį, o juk kalti mes su tokiu požiūriu į ligas.
Vat būtent - rodos, tik nekaltas nosytės varvėjimas, o pasekmės būna nelabai malonios