Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

QUOTE(wintry @ 2010 08 14, 14:34)
Gal merginos zinot i ka reikia atkreiti demesi perkant tusa? Nenoriu nusipirkti padielka  doh.gif

Patikimiausia pirkti is Sarmos arba Kristianos 4u.gif
Zinot posaki "Skupus moka dvigubai"
Atsakyti
na,nezinau,kiek buvo tos teisybes,bet esu girdejus,kad ir siose parduotuvese gali isigyt padirbtu kvepalu ir pan doh.gif
specialiu kazkokiu zenklu manau,kad nebus,paprasciausia jis neturi pigiai pirmoj eilej atrodyt,o perkant internetu-visada yra rizika,kad gali gaut padirbta arba jau pasibaigusiu galiojimu... bet kiek man buvo teke pirkt butent internetu-visada viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 08 13, 11:03)
as tai naudoju lancome hypnose, man jis paciu paciausias  thumbup.gif

Geras tušas. Tačiau jis nevertas už jį tiek mokėti (Dubline mokėjau 25 eurus). Mano turėtas Maybeline ne ka prastesnis.

Dabar naudoju Clinique, o vat šitas vertas man žymiai gerenis nei Lancome Hypnose.
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Lancome kremą high resolution refill 3x. Kažkaip įtariu, kad eilinį kartą parinko ne pagal amžių. Kadangi pirkau ne LT, o ryt jau skrendu namo, grąžinti turbūt neišeis. Info apie jį daug interneet nėra, tad gal kuri žinot, nuo kokio amžiaus šis krems tinkamas, nes Primordial man nerekomendavo, o maniau, kad būtent pagal amžių jis man tinkamas. Norėjau kažko prieš pirmąsias raukšles ir riebiai odai. ax.gif
Atsakyti
Lancome - HYPNOSE, VIRTUOSE, DEFINICILS man jie visi labai patiko. kai reikia pirkti ilgiausiai renkuosi kuri biggrin.gif Hypnose sakyciau labiau tinka vakariniam makiazui, Definicil kasdienis.
bandziau HYPNOSE DRAMA, kazko neitiko jis man g.gif gal todel , kad as tik meginuka turejau g.gif

apskritai Lancome dievinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2010 08 21, 09:22)
Šiandien nusipirkau Lancome kremą high resolution refill 3x. Kažkaip įtariu, kad eilinį kartą parinko ne pagal amžių. Kadangi pirkau ne LT, o ryt jau skrendu namo, grąžinti turbūt neišeis. Info apie jį daug interneet nėra, tad gal kuri žinot, nuo kokio amžiaus šis krems tinkamas, nes Primordial man nerekomendavo, o maniau, kad būtent pagal amžių jis man tinkamas. Norėjau kažko prieš pirmąsias raukšles ir riebiai odai. ax.gif

akiu krema naudoju sita Primordiale Yeux Skin Recharge http://www.lancome.c...p...vname=name
manau tokio jum reiktu ax.gif

High resolution skirta jau nuo rauksliu g.gif
Atsakyti
QUOTE((april) @ 2010 08 29, 19:16)
akiu krema naudoju sita Primordiale Yeux Skin Recharge http://www.lancome.c...p...vname=name
manau tokio jum reiktu  ax.gif

High resolution skirta jau nuo rauksliu  g.gif

va va ir aš galvojau, kad man daugiau iš primordial serijos reiktų, gi dar tik 30 stuktelėjo. Tik man veidui, nei akims. Tai gal anas mamai tiks??? ax.gif
Atsakyti
Na kaip čia pasakius dėl tušų. Jau kelintą kartą išsiduriu su Lancome. Pats pirmasis, kurį naudojau, buvo extencils ar kažkaip panašiai - ilginantis. Tušas kaip tušas, kažkuo panašus į įprastus mabelyn'us / lorealius, tik kad naudojau apie 6 mėn. Gal ir geras, bet kažko ypatingo nebuvo. Visokie lorealiai panašiai, o kartais ir geriau "įrėmina" akis.
Tada pagalvojau - vis tik Lancome gera firma (naudojau kremus, man tiko), reikia bandyti kitokį tušą. Sekantis - Hypnose. Na žinot, gaila tų 100 lt, po mėn išmečiau. Visiškai nepateisino lūkesčių. Kažkoks buvo sausokas, net blakstienos iki galo nepadažydavo. Galbūt jau "pagyvenęs" tas tušas buvo, kas čia supras. Pagal konsultantes - po atidarymo skaičiuojamas tušo laikas, bet vos mėnesį ištempiau, jis tiesiog padžiuvęs g.gif Gerai, nenuleidžiam rankų, vis dar tikiuosi kad pinigai turi atitikti kokybę. Prieš savaitę nusipirkau Virtuose. Na ir ką - panaši situacija kaip ir su Hypnose. Šepetėlis man labai patinka. Bet kad vėl neuždažo blakstienų iki galo, vėl sausokas. Jaučiu, po mėn jau negalėsiu naudotis...
Nežinau, ar čia aš taip "užtaikau" ar čia kažkokį š.... pradėjo vežti į "trečias šalis" už normalią kainą. Draugė iš UK buvo atsiuntusi Estee Lauder - tai nusibodo naudot, gal apie 6 mėn buvo normalios konsistencijos. Daugiau su Lancome nerizikuosiu, jau kaip ir viską išbandžiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velniukaz: 05 rugsėjo 2010 - 12:44
Lancome akiu ir antakiu piestukams neturiu jokiu priekaistu thumbup.gif
Atsakyti
Ar esate,kuri naudojusi,Lancome baze?Butu idomus atsiliepimai rolleyes.gif
Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 12, 21:22)
Papasakokit,kas per stebuklas..As juo vis gundausi,bet neprisiruosiu,nes netikiu,kad darys kazka,ko kiti negali biggrin.gif

Na, ka as galiu pasakyti- pats piesia mirksiukas.gif
O jei rimtai, tai su juo lengva nubrezti tiek plona, tiek storesne linija, spalvyte- juoda juoda rolleyes.gif nenubyra, tvirtai laikosi, bet lengvai nusiplauna. Ir vakare atrodo taip, kad buciau tik ka pasidazius rolleyes.gif Berods, pries men.as ji pirkau, bet i pabaiga dar neina. Man jis wub.gif
Atsakyti
Turejau sitos firmos miniuka akiu valiklio.. nerealus.. dabar sakiau ateityje pasitaupysiu ir isigysiu akiu valikli, tik nzn koki, ar dvifazi ar ta kita ir tonika hydration.. mano sausa oda, tai nzn ar labiau tiktu tas melynas hydration ar rozinis dehidratuotai odai.. kazin kuris daugiau drekina g.gif
Atsakyti