Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

QUOTE(amber123 @ 2010 09 14, 19:58)
Turejau sitos firmos miniuka akiu valiklio.. nerealus.. dabar sakiau ateityje pasitaupysiu ir isigysiu akiu valikli, tik nzn koki, ar dvifazi ar ta kita ir tonika hydration.. mano sausa oda, tai nzn ar labiau tiktu tas melynas hydration ar rozinis dehidratuotai odai.. kazin kuris daugiau drekina g.gif

Aš šitos firmos irgi naudoju akių valiklį thumbup.gif pats pačiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2010 09 14, 20:12)
Aš šitos firmos irgi naudoju akių valiklį thumbup.gif pats pačiausias thumbup.gif

o kuri jus turit? ar toki ar toki? nes vienas Lancome Bi-Facil Non Oily Instant Cleanser (Sensitive Eyes) o kitas Lancome Bi-Facil Double Action Eye Makeup Remover? ju kaina skirias siek tiek.. kazin kuris geriau? g.gif bet jauciu kad abu dvifaziai
user posted image
user posted image
as tai turejau ta antraji.. 4u.gif
Atsakyti
Ups.. pasirodo suklydau.. turejau 3in1 cleansing and toning lotion face and eyes 4u.gif buteliukas toks pat kaip antrojo akiu valiklio.. bet uzraso nepaskaiciau doh.gif buvau gavus senai dovanu, tai tuo metu nesigilinau kam jis skirtas.. ir valiau tiek akis tiek veida, bet seip tam jis ir skirtas buvo biggrin.gif bet zodziu ne ta akiu valikli turejau kur rasiau 4u.gif bet kazkaip jo net lancome psl nebematau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 14 rugsėjo 2010 - 22:17
Sveikos,

Niekada nebandžiau Lancome kosmetikos, išskyrus tusus. Daugiau gal buvau Clarins gerbėja, tačiau nusprendžiau kažką naujo pabandyti. Po ilgų svarstymų ir dvejonių pasiryžau nusipirkti Lancome paakių gelį HYDRA ZEN YEUX ir esu žiauriai patenkinta smile.gif kremukas labai lengvas, greitai susigeria, nepalieka plėvelės, labai labai skalsiai naudojasi - užtenka vos vos vieno švelnaus paspaudimo ir mano žvilgsnis tavo gyvesnis, žvalesnis... pati sau atrodau gražesnė wub.gif ir norėčiau savo kosmetikos krepšelį papildyti Lancome kosmetika. Man 32 m., oda mišri. Gal kas naudojate kokią kaukę iš Lancome 4u.gif

Atsakyti
Gal jau kas turite nusipirkę naująją Lancome Teint miracle kreminę pudrą? Bandžiau Douglas'e, lyg ir nieko..Būtų įdomu išgirsti daugiau atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2010 09 21, 11:52)
Gal jau kas turite nusipirkę naująją Lancome Teint miracle kreminę pudrą? Bandžiau Douglas'e, lyg ir nieko..Būtų įdomu išgirsti daugiau atsiliepimų  ax.gif

Bandziau biggrin.gif , dalina ja cia pas mus pabandymui. Man visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 09 21, 20:30)
Bandziau biggrin.gif , dalina ja cia pas mus pabandymui.  Man visai patiko.

bandziau ir as, tik spalva nelabai buvo gerai atitaikyta doh.gif labai gerai susigeria, neblogai maskuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2010 09 21, 13:52)
Gal jau kas turite nusipirkę naująją Lancome Teint miracle kreminę pudrą? Bandžiau Douglas'e, lyg ir nieko..Būtų įdomu išgirsti daugiau atsiliepimų  ax.gif

o kokiai odai ji skirta? as ir zvalgiaus i ja, bet kazkaip laukiu gal kas pirma isbandys blush2.gif
Atsakyti
Va ka raso Douglas psl apie sia pudra.. cia net ne pudra, o kremas, suteikianti atspalvi 4u.gif bigsmile.gif NAUJIENA TEINT MIRACLE NATŪRALUS ŠVYTĖJIMAS – TOBULOS ODOS POŽYMIS.
Tik iš tiesų graži oda spindi. Mes tai galime dovanoti Jums. 10 metų mokslinių tyrimų, 7 patentai: LANCÔME išrado pirmąjį kremą, atkuriantį tobulos odos aurą. Šviesos stebuklas, kad oda būtų natūraliai tobula. Akimirksniu Jūsų oda ima spindėti. Didingas tyrumas, absoliutus tobulumas. Cia video apie sia pudra Lancome Teint Miracle bigsmile.gif ziauriai lengva, svytinti atrodo.. ja sudaro 40% vandens.. 4u.gif p.s jei neduoda meginuko, nusineskit savo induka ir turi ipylt pabandymui.. parduotuvese yra visai kitos sviesos ir .tt net nesuprasit tos spalvos doh.gif
http://www.youtube.c...h?v=_p9uZXpZZEA
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 22 rugsėjo 2010 - 20:32
QUOTE(amber123 @ 2010 09 22, 21:30)
Va ka raso Douglas psl apie sia pudra.. cia net ne pudra, o kremas, suteikianti atspalvi 4u.gif  bigsmile.gif NAUJIENA TEINT MIRACLE NATŪRALUS ŠVYTĖJIMAS – TOBULOS ODOS POŽYMIS.
http://www.youtube.c...h?v=_p9uZXpZZEA
user posted image

nu atrodo tai wub.gif veidukas, praktiskai man jos jau reikia blush2.gif ir seip makijazas grazus wub.gif
bet ji truputi , mazai, bet maskuojanti pasirode g.gif
kaip supratau ce nebuvo naudota sausa pudra? g.gif bet turbut su sausa pudra tas svytejimas turetu islikt as taip galvoju g.gif
o ji turbut skirta visu tipu odai? kazin misreodem tas svytejimas neisryskins riebaliuko galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 23, 10:26)
nu atrodo tai  wub.gif  veidukas, praktiskai man jos jau reikia  blush2.gif ir seip makijazas grazus  wub.gif
bet ji truputi , mazai, bet maskuojanti pasirode  g.gif
kaip supratau ce nebuvo naudota sausa pudra? g.gif bet turbut su sausa pudra tas svytejimas turetu islikt as taip galvoju  g.gif
o ji turbut skirta visu tipu odai? kazin misreodem tas svytejimas neisryskins riebaliuko galvoju  g.gif

Maskavimo kaip suprantu nesuteikia.. ten ivardinta net ne kaip pudra, o kremas su spalva 4u.gif bet tam video dar kazka tepa.. kazkoki aktyvatoriu g.gif del tipo nzn.. nemanau, kad ji super svytinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 23, 19:32)
nemanau, kad ji super svytinti 4u.gif

Nieko ten ji labai nesvyti irnesakyk.gif
Atsakyti