Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

QUOTE(Kuzia @ 2010 10 28, 16:21)
As irgi nepanasi dar i 70 mete, bet mano kalbinti lancome konsultantai visuomet dave butent tokias rekomendacijas.
Na, o saviveikla, zinoma, musu paciu reikalas rolleyes.gif .

Man Lancome produktų konsultantė patarė naudoti tik vakare, nes sakė, kad mano odos būklė gera, tai nėra reikalo naudot du kartus. 4u.gif
Atsakyti
manau,kad kiekviena atsirenkam ir naudojam kosmetika pagal savo poreikius.jei man uztenka naudot karta per diena,kitai galbut,to mazai-juk kiekviena esam skirtingos odos smile.gif
o kad konsultantai kartais persistengia-ne naujiena,ju darbas toks,isiulyt kuo daugiau prekiu,o musu reikalas atsirinkt,ko mums is tikruju reikia
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 10 28, 17:09)
manau,kad kiekviena atsirenkam ir naudojam kosmetika pagal savo poreikius.

o kad konsultantai kartais persistengia-ne naujiena,ju darbas toks,isiulyt kuo daugiau prekiu,o musu reikalas atsirinkt,ko mums is tikruju reikia

Tai be abejo mirksiukas.gif .

Del konsultantu tai man kazkaip niekad neteko jais nusivilt. Perku ten, kur tikrai nesistengia zut but kazkaip preke prastumt biggrin.gif , del to, kad ten perkamumas ir taip ypac didelis. O net atejus tik meginuko pasiimt, suteikia visa dominancia info nuo a iki z.
Galu gale yra google laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 14, 13:38)
aš tai laukiu kada baigsiu savo sedną tušą ir griebsiu šitą
user posted image
teko išbandyt, tai man laaabai patiko, gražiai padažė, tai laukiu nesulaukiu jau dabar.

Pati gundausi isbandyti Definicils, esu turejusi Hypnose, bet didelio ispudzio nepaliko, kazkaip negraziai dazydavo blakstienas g.gif Tikiuosi sis patiks labiau. O kaip jums, priekaistu neturit?
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 23, 22:17)
Gal yra išbandžiusių, butu gerai atsiliepimai     mirksiukas.gif

user posted image
Lancome teint miracle

Isbandziau likau suzaveta ir isigyjau smile.gif

3 Nr.beige diaphane

Maskuoja gerai,suteikia svytejimo,wow atrodo bigsmile.gif
Nu man ji kaip krempdura ax.gif nepasakyciau,kad kremas su
atspalviu ax.gif

Veidas labai svieziai atrodo ir negaliu atsizaveti,kaip isgautas su sia krempudra svytejimas wub.gif
Veidas atrodo ne matinis ax.gif

Ir kaip moteriai virs 30 m.tai patiko,kad niekas nesubega i rauksles,kaip tik maskuoja nelygumus ir uzpildo raukslytes.

Rekomenduoju visoms 4u.gif
Atsakyti
as irgi jos noriu,ir itariu,kad greit isigysiu,nes tikrai patiko,kai konsultante padare su juo makiaza thumbup.gif ir bent pagal mane-cia krem pudra,ir konsultante butent taip ja vadino.
Atsakyti
krempudra
nes lancome.com psl. ji prie foundation, o ne prie Tinted Moisturizers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 10 30, 22:00)
as irgi jos noriu,ir itariu,kad greit isigysiu,nes tikrai patiko,kai konsultante padare su juo makiaza thumbup.gif ir bent pagal mane-cia krem pudra,ir konsultante butent taip ja vadino.

kristianoj sakė, kad čia daugiau kremas su spalva, tad nesusigundžiau ir pirkau guerlain naujjąją pudrą...bet, matyt, kai reiks vėl ką nors rinktis, reiks pasidomėt ir šia ax.gif
Atsakyti
Teint Miracle foundation,kremine pudra,o ne kremas su spalva.
Atsakyti
butent thumbup.gif juk ji naudojama lygiai,kaip ir kitos pudros,o ne kaip kremas su atspalviu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 10 28, 14:35)
Ji rekomenduoja naudot ir ryte, ir vakare. Po 2 lasus.

Man 2 lašų nepakanka blush2.gif "Laistau" negailėdama, o tiksliau užtepu ir tiek, kad padengtų odą. Gal per daug. Bet nakčiai man patinka toks užtepimas. g.gif
Atsakyti
nupirkau as vakar ta pudryte teint miracle smile.gif tikrai paliko ispudi, sian pasitepiau, tai ziauriai patiko tekstura, tepasi lengvai ir isvis veidukasatrodo tikrai lygesnis smile.gif rekomenduociau smile.gif
Atsakyti