O vat as dziaugiuosi,kad i geltonuma,nes mano kuno oda i geltonuma,o seniau
problema budavo,kad pudros i raudonuma,pastoviai issiskirdavo is kontesto.
problema budavo,kad pudros i raudonuma,pastoviai issiskirdavo is kontesto.
aha, as irgi antra numeriuka nusipirkus, spalva labai tinka, nors mano odos spalva tamsesne, bet kazkodel pudrytes sviesesnes perku
labai jau konsultante gyre si produkta, sako labai isperka

Gal kuri galit palygint Chanel vitalumiere su Teint miracle?
kuri daugiau drekinanti ir lengvesne, kuri daugiau svyti ant veiduko?

QUOTE(amber123 @ 2010 11 14, 15:16)
Gal kuri galit palygint Chanel vitalumiere su Teint miracle?
kuri daugiau drekinanti ir lengvesne, kuri daugiau svyti ant veiduko? 

Nesu bandzius Chanel Vitalumiere Teint,bet sioks toks palyginimas su Mat Luminiere.
Mano oda riebi oda ir dideles poros T-srityje,naudojau Mat Luminiere,tai ji
siek tiek sunkesne,bet standartine pudra

Kaip ir daugelis krempudru,dienos begyje islysdavo blizgesys.
O Teint Miracle labai lengva,is viso tokios konsistencijos nesu turejus,uzsitepi
ir labai graziai pasidengia veidas.Ja pavadinciau 21 desimtmecio pudra

Kazkas ypatingesnio nei visu turetu,paskutines buvo EL Light double wear ir
Bobbi Brown Skin Foundation.
QUOTE(taša @ 2010 11 17, 21:42)
snd isbandziau Teint Idole ultra. zinokit labai patiko!
aisku 14 val,kaip ten parasyta, neisbuvau su ja, bet darbo dienai- 8-9 val pakako. tik siek tiek nosis pradejo blizget i pabaiga. o taip lb matiska ir pasidengia maloniai, isigeria i oda ir tarsi barchatine pasidaro oda.
aisku 14 val,kaip ten parasyta, neisbuvau su ja, bet darbo dienai- 8-9 val pakako. tik siek tiek nosis pradejo blizget i pabaiga. o taip lb matiska ir pasidengia maloniai, isigeria i oda ir tarsi barchatine pasidaro oda.
O koks tavo odos tipas?
ir as jau antra buteliuka sios pudrytes naudoju... tiesa pasakius man to matiskumo netgi perdaug

snd pabandziau krema su spalva - uzrase ant meginelio Aqua Fusion , bet kaip supratau cia tas Aqua Fusion Teinte. pats sviesiausias atspalvis, graziai ir naturaliai atrodo
Tepesei is pradziu gan gerai, net atrode gan skystas, bet lb greit susigerdavo i oda, sunkiai pasiskirsdavo. ir kur ne kur oda pradejo serpetotis - man taip buna su kremine pudra, ypac nosies zonose. tai pritruko drekinimo ir norejosidar kremo po apacia.. . nors oda nera sausa. bet va praejus 2 val jaciasi gerai oda.
dar turiu keliem kartams likucio, pabandysiu paziuresiu..
Tepesei is pradziu gan gerai, net atrode gan skystas, bet lb greit susigerdavo i oda, sunkiai pasiskirsdavo. ir kur ne kur oda pradejo serpetotis - man taip buna su kremine pudra, ypac nosies zonose. tai pritruko drekinimo ir norejosidar kremo po apacia.. . nors oda nera sausa. bet va praejus 2 val jaciasi gerai oda.
dar turiu keliem kartams likucio, pabandysiu paziuresiu..
QUOTE(taša @ 2010 11 18, 15:43)
riebus- mirsus
Matai,tai net tas pats odos tipas.
As turejau teint idole du buteliukus nusipirkus,nes abi spalvas maisant
ideali spalva gaudavos.
Bet va nelabai buvau patenkinta del maskavimo ir aplamai as ja apibudinciau
kaip normali krempudra,nieko ypatingo.Ziema net labai sausindavo oda.
Dziaugiaus,kai pagaliau ja isnaudojau

na, man irgi si pudryte