Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

na va,atradau temuke apie mano mylima kosmetikos gamintoja thumbup.gif
jau senai naudoju beveik viska,ko reikia moteriai is Lancome-pradedant kremu,baigiant tusu.taigi,pirmasis mano kremas buvo is primordiale serijos-ir naktinis,ir dieninis,ir paakiu-tikrai labai patiko,kiek isbandziau po ju kitu firmu kremu-nei vieno tokio gero neatradau-taigi,po metu pertraukos,grysiu vel prie jo,tik mastau,akd jau siek tiek stipresnio reiktu,nes odele jau mano nebe jauna doh.gif blush2.gif naudoju jau gal 5ta buteliuka bi-facil akiu valiklio-nepakeiciamas,taip pudryte,seseliu kelis rininukus turiu,tusas man geriausias buvo l`extreme,bet pakeiciau i YSL,nes paskutiniu metu kazko pagedo tusai lancome.
o apie sia naujiena,seruma-nesiulyciau pult jo naudoti jaunesnems nei 40m-jis skirtas daugiau brandziai odai,apie 40-50metu moterims,tad jei 20-30 metu moteris prades ji naudot,tai sulaukus 40-50-teks nezinau,turbut tik botokso injekcijas daryt doh.gif cia bent mano nuomone,nes yra spec linjos tam sudarytos,kas skirta kokio amziaus moterims- sudetis,kremu stiprumas ir konsistencijos ir pan-bus skirtingi.
Atsakyti
isigijau pure focus losjona veidui, nes labai jau oda blizga, vasara tai labiau netgi, seip mano oda misri i riebuma, sakau gal mazin blizgejima g.gif
tai norejau paklaust jusu nuomones apie si losjona, gal yra bandziusiu 4u.gif , labai jau tingiu visa tema skaityt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 06 30, 22:32)
isigijau pure focus losjona veidui, nes labai jau oda blizga, vasara tai labiau netgi, seip mano oda misri i riebuma, sakau gal mazin blizgejima  g.gif
tai norejau paklaust jusu nuomones apie si losjona, gal yra bandziusiu  4u.gif , labai jau tingiu visa tema skaityt  blush2.gif

sis losjonas siek tiek nuims blizgesi,bet problemos neisspres reiketu tada visa linija naudoti
Atsakyti
Norejau paklaust gal kur Vilniuj matet Lancome geltona blizgesi is Juicy Tubes? Kur tik nenueinu butent geltono nematau. Gal jo net nera lietuvoj? g.gif
Ir dar domina labai mane Lancome lupdaziai. Gal zinot koki nude atspalvi i rausvuma? 4u.gif
Atsakyti
Turėjau amerikietišką veido prausiklį normaliai-riebiai odai. Labai liuks padėjo, nes amerikoje visą kaktą buvo pabėrę, inkštiriukų atsiradę. Bet girdėjau, kad Europai gaminami silpnesni produktai nei Amerikai (europoje yra leidžiama vartoti daug mažiau visokių cheminių medžiagų nei amerikoje...), tai jei pirksite europietišką variantą, jis gali mažiau padėti.
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 06 30, 22:32)
isigijau pure focus losjona veidui, nes labai jau oda blizga, vasara tai labiau netgi, seip mano oda misri i riebuma, sakau gal mazin blizgejima  g.gif
tai norejau paklaust jusu nuomones apie si losjona, gal yra bandziusiu  4u.gif , labai jau tingiu visa tema skaityt  blush2.gif

nu man sis losjonas,deja problemos neissprende,tam kartui nueme blizgesi ir vel
oda blizgejo.
Beje ziauriai issausino oda ax.gif

As visa pure focus linija turejau,persizengnojau,daugiau nebenoriu.
Labiausiai tik prausiklis patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 09 01, 13:22)
nu man sis losjonas,deja problemos neissprende,tam kartui nueme blizgesi ir vel
oda blizgejo.
Beje ziauriai issausino oda  ax.gif

As visa pure focus linija turejau,persizengnojau,daugiau nebenoriu.
Labiausiai tik prausiklis patiko  thumbup.gif

vadinasi Jums reikejo daugiau drekinanciu priemoniu,nes tos pure focus jaunai odai kur dar to riebaliuko daug gaminasi
Atsakyti
Nu man kaip jauniklei,talkas liejas per akis blush2.gif
Pure Focus agresyvi linija ax.gif
Daug firmu isbandziusi riebiai odai,sita,tai amen mano odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 09 01, 16:54)
Nu man kaip jauniklei,talkas liejas per akis blush2.gif
Pure Focus agresyvi linija  ax.gif
Daug firmu isbandziusi riebiai odai,sita,tai amen mano odai  smile.gif

na taip tos priemones sausina smile.gif
Atsakyti
Aš irgi stoju į Lancome fanių klubą smile.gif
Man dekoratyvinė thumbup.gif ir šešėliai, ir tušai, ir blizgesiai, ir lūpdažiai. Tikrai gera kokybė už atitinkamą kainą.
Taip pat turiu Lancome Sculpturale va toks žinokit tokio superinio dalyko seniai neturėjau clap_1.gif vien tas šaldymo efektas ko vertas ir oda tikrai stangresnė.
Dabar vis mąstau apie šį gelį akims Hydra Zen Neurocalm gelis Gal kuri bandėt?
Atsakyti
wow,tai dabar galiu ramia sirdim pirkt ta anticeliulitini,bo vis bijojau,akd pinigai nebutu ismesti i bala doh.gif thumbup.gif

kas del paakiu gelio-tokio nebandziau,bet bandziau sita Primordiale Yeux Skin Recharge
kremukas akims

tai irgi paliko ispudi-labai maloniai vesina ir rauksleliu apmazejo thumbup.gif
Atsakyti
Lancome kuno produktai labai malonus naudoti,net riebiausias kremas susigeria kuo puikiausiai smile.gif ,tik va lupu dazai galiu pasakyti-neskalsus
Atsakyti