Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

mano mėgstamiausia geltona. wub.gif Taip pat patinka oranžinė, balta, smėlio spalva, salotinė ir žalia. ax.gif Labiausia nemėgstu juodos, violetinės, tamsiai rudos ir pilkos spalvų...dar mėlyna nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 29 rugpjūčio 2006 - 15:44
Visi rudos atspalviai, juoda, aukso, balta, tamsiai melyna. Kazkaip visos spalvos grazios kai priderintos, bet kazkaip vat sios yra pacios paciausios smile.gif
LAbai man jau nepatinka tos "papugines" spalvos. (Atleiskit uz issireiskima mirksiukas.gif )
Atsakyti
Rudi tonai(isskyrus ryza),melyni atsp.,pilka,balta.Pagal nuotaika -geltona,zalia.
Atsakyti
Tamsiai raudona, violetine ir pastaruoju metu juoda, nepatinka pilka, melyna, zalia, ruda ir pastelines spalvos.
Atsakyti
Megstamiausia melyna thumb_yello.gif Bet paskutiniu metu daznai rengiuosi ir raudonus drabuzelius... prie sirdies ir rudi atspalviai, juoda.

Labai nemegstu zalios ir neturiu kazkodel geltonu rubu!!
Atsakyti
ruda, juoda, chaki, raudona, auksinė ir dar man bangom užeina kokia nors kita spalva pradeda patikt kurį laiką, o paskui jos jau pakęst negaliu smile.gif
Atsakyti
mano spalvos yra ruda, kremine, svelniai rausva ax.gif
Atsakyti
mane sia vasara "ant rudos" panese, tris poras rudu batu nupirkau ir rudu palaidiniu doh.gif ,
o siaip labai patinka melyna ir geltona smile.gif
Atsakyti
juoda, ruda, pilka, žalia wub.gif rudos ir žalios derinukas tai is vis heart.gif
Atsakyti
Mano drabuziu spintoje daugiausia vyrauja juoda spalva,siaip dar patinka melsva ir raudona,o maziausiai prie sirdies zalia ir pilka.
Atsakyti
diewinu -ruda, pilka, zydra, juoda:wub:
neuzsideciau - raudonos, violetines, RUZAVOS schmoll.gif
Atsakyti
As neseniai atradau rausva,o siaip megstamiausios spalvos kinta su laiku 4u.gif
Atsakyti