Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

labai "užpatiko" morkinė, plytų spalvos, šaltalankių... noriu tokio rankinuko.. ar ji dar madinga?
Atsakyti
Patinka juoda,rozine,raudona,zidra ir ruda. O nepatinka oranzine,geltona,salotine ax.gif
Atsakyti
O mane paskutiniu metu, kaip niekad, ypač traukia prie juodos cool.gif
Atsakyti
Rudos visi atspalviai, rožinė, bordo... Daug jų yra. Tik žiauriai nemėgstu nesuderintų spalvų, o šiaip jos visos turi kažką gražaus rolleyes.gif
Atsakyti
Siuo metu visa gama rudu, kuno, aukso. Ir aisku klasika - juoda, balta.
Atsakyti
Juoda,balta,tamsi violetine biggrin.gif
Atsakyti
visi rudu atspalviai,kremine,balta,juoda,labai prigesinta zydra(nes ji man labai tinka),gili,tamsi melyna.
nemegstu rekiancios raudonos,ruzavos,zalios,oranzines
Atsakyti
Visi rudos atspalviai, pilka, auksinė, bronzinė, balta ir raudona smile.gif
Atsakyti
juoda, rudu ir bordo atspalviai, zalia tamsi, ryza;)
Atsakyti
Kazkaip niekur nerandu tokiu spalvu: melsvos su pilkšvu atspalviu, ir šviesiai violetines su pilkšvu atspalviu. Jei kas pamatysit, kad kur nors yra tokiu atspalvių drapanėlių, praneškit biggrin.gif 4u.gif Paskutiniu metu pradėjo patikti geltona , terakotos ir "paskalbto" indigo ax.gif
Atsakyti

Aš prieš kokius 6 metus (kai buvau paauglė biggrin.gif ), "vartodavau" tik baltą, juodą ir visokių atspalvių mėlyną. Tiesiog buvau įsitikinus, kad man kitokios spalvos netinka doh.gif o dabar atrandu daug gražių spalvų... na, gal tik nesirinkčiau "rėkiančių" žydros (tokios elektrik), ružavos ir salotinės... na, aplamai, ryškių ryškių ko gero nesirinkčiau išvis, bet šiaip daug spalvų patinka. Beje, visą gyvenimą buvau "prieš" žalią spalvą, o dabar atrandu be galo gražių atspalvių žalios spalvos (rūbuose, batuose, aksesuaruose)...
Atsakyti
as visa gyvenima buvau juodos gerbeja.
o po gimdymo kazkas pasidare - viskas ruda dabar biggrin.gif
Atsakyti