Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

QUOTE(Marinčik @ 2005 09 23, 12:17)
Nesupratau g.gif

O tu pasiimk 2-os klasės gramatikos vadovėlį mirksiukas.gif . Suprasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 09 23, 13:56)
O tu pasiimk 2-os klasės gramatikos vadovėlį mirksiukas.gif . Suprasi tongue.gif

kokia tu protinga, g.gif g.gif žinai maniau ,kad čia vyksta draugiškas bendravimas,o tu klaidas skaičiuoji,aišku nesididžioju tuo,kartais skubėdama padarau klaidų ir nemažai,bet kiekvienas gali ,Lietuvoje daug ir ne lietuvių gyveną.Aišku AČIŪ už pastabą. cry.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 09 23, 13:52)
Nu kas, pasakyk  ax.gif  Kodėl tave taip nervina ryškios spalvos? tongue.gif  g.gif 
O kada daugiau dėvėt ryškius rūbus, jei ne vasarą? rolleyes.gif

Ne nervina ryškios spalvos,nervina kai rengesi neskoningai,,kas per daug tas nesveika''Čia kiekvienas rašo savo nuomuonę kuo čia piksti,Tau patinka- puiku, man ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinčik: 23 rugsėjo 2005 - 22:53
Nieks nepyksta, apsiramink mirksiukas.gif biggrin.gif O rengtis neskoningai galima ir vien tik juodais drabužiais tongue.gif . Spalvos tikrai retai kada prideda beskonybės. Aišku, kai tai derinama su saiku ir atsižvelgiant į spalvų derinimąsi. Bet tai jau atskira tema apie aprangos nesuderinamumą tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 24 rugsėjo 2005 - 08:23
siaip man patinka svelnios pastelines spalvytes dienos metu, o jau vakarui renkuosi ryskesniu spalvu drabuzius, megstu buti pastebeta rolleyes.gif
Atsakyti
na siajp patinka geltona sidabrine melyna tinka juoda na ir siajp priklauso nuo nuotajkytes..na o nelb patinka taj ruda..
Atsakyti
mūsų šeimoje mėgstamiausia oranžinė spalva...vyras jau daug metų ją dievina, o aš prieš kokių porą matų nuo jo užsikrėčiau šios spalvos liga...o šiaip tai mėgstu labai ir rudos spalvos draubžėlius nešioti, kartais ir netgi žalios (tokios sodrios), rausvos, raudonos...dar labai patinka tigro raštų drabuželiai ax.gif

oi daug man patinka...tik juodą ir baltą spalvas nelabai mėgstu... schmoll.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
Megstamiausia rubu spalva, siuo metu violetine (tamsiai) nezinau kodel, bet dabar kai pasiziuriu i spinta sita dominuoja.
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2005 09 25, 16:35)
siaip man patinka svelnios pastelines spalvytes dienos metu, o jau vakarui renkuosi ryskesniu spalvu drabuzius, megstu buti pastebeta rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mėgstamiausia spalva žalsva.
Atsakyti
man patinka rozine, juoda, zydra spalvos smile.gif labiausiai nemegstu pilkos, rodos ir zalios schmoll.gif
Atsakyti
Megstamiausia- bordo ir raudona. O nemegstu tamsiai rudos, pilkos ir zalios.
VA smile.gif
Atsakyti