Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

O mano mėgstamiausia balta spalva wub.gif
Tokia vaikštau žiemą - vasarą. Man labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2005 06 17, 19:57)
Man labiausiai patinka raudona, tokia ryški ryški.. kuo ryškesnė ir sodresnė bei ugningesnė, tuo geriau. be to, visi sako, kad raudona man labai tinka. dar mėgstu be proto juodą, baltą.

Kažkoks grandas, ar ne Ungaro, sakė, kad tipo elegantiška moteris gali būt tik su šitom trim spalvom smile.gif Kuria nors. Kitos, mol, visiškos elegancijos nesuteikia smile.gif Tik jis ne baltą, o tokią šampano labiau praktikuoja, ale grubiai imant vistiek balta... smile.gif
Atsakyti
Mėlyna ir visi atspalviai, juoda balta. Kitokių spalvų drabužių net neturiu...
Atsakyti

Man labai gražu balta spalva,ypatingai vasarą wub.gif
Atsakyti
as net nelabai galeciau pasakyti kokia mano megstamiausiai spalva. drabuziu turiu visokiausiu spalvu smile.gif nesu pastovi spalvu klausimu. viskas priklauso nuo nuotaikos ir nuo issimiegojimo. sia vasara labai patinka sampano, turkio ir ruda spalvos. anskciau turjau labai daug ruzavu drabuziuku bet maniskis nebeleidzia ruzavu pirktis. liepia paivairinti spalvyna. visada patiko ir tiko balta spalva. raudona taip pat nieko bet kad sunku dabar rast skaisciai raudonos spalvytes vasrainiu drabuziu. visada patiko bet niekada netiko juoda spalva (todel visada pavydejau toms kurios gali nesijaudindamos juoda drabuzeli apsivilkt) blush2.gif
Atsakyti
Mano spalvos yra juoda ir melyna.Spintoje ne su ziburiu nerasit geltonos,zalios,ruzavos spalvos.Taciau man dazniausiai nutinka taip,kad uzmatau grazia melyna spalva,bet tam rubui nelabai "tinka",pvz. raudonas tas pats rubas graziau,turtingiau atrodo.
Atsakyti
Mano mėgstamiausios ne tiek ryškios, kiek ,pavadinčiau jas, grynos spalvos- juoda, balta, mėlyna, raudona, jokių oranžinių, pilkų ar ŠAMPANO spalvyčių. Spalvas derinu prie charakterio ne prie gymio(nors gal vienas kitam neprieštarauja).
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 06 17, 23:44)
Kažkoks grandas, ar ne Ungaro, sakė, kad tipo elegantiška moteris gali būt tik su šitom trim spalvom smile.gif Kuria nors. Kitos, mol, visiškos elegancijos nesuteikia smile.gif Tik jis ne baltą, o tokią šampano labiau praktikuoja, ale grubiai imant vistiek balta... smile.gif

Nu, tai dažnaiusiai spalvom elegancija ir pasibaigia biggrin.gif biggrin.gif Kelnės juodos, bliuskutė( smile.gif ) balta, oi, oi, kaip gražu, dar su kvarbatkom... Vat, kartais visai neužtenka klasikos juoda- balta, kad neatrodytum kaip kvaiša tongue.gif tongue.gif Vien juoda gražu be galo, bet deriniai su balta ar raudona..fe, fe schmoll.gif Labai retai kada labai subtiliai "pagamintas "derinys man gražus.
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif Nu man tai visos spalvos gražios.

O labiausiai man prie širdies sportinis stilius. Aš tada smagiausiai jaučiuosi. Na bet į univerą nenueisi su treningais ir maišeliu rankose. Kaip sakant viskas turi būti savo vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 06 18, 22:36)
Nu, tai dažnaiusiai spalvom elegancija ir pasibaigia biggrin.gif 

Nu jis ten tipo turėjo omeny, kad net ir gražiausiai apsirengus boba nebus tobula, jei rengsis kokių kitų spalvų drabužiais, ne tų trijų... Na jo, žmogaus, nuomonė tokia. O kaip neelegantiška rengtis, tai kaip ir atskira tema... tongue.gif
Atsakyti
Juoda ax.gif Su retomis išimtimis pilkos, tamsiai mėlynos (džinsų) ir kažkodėl gelsvai rudos spalvų g.gif Turiu keletą ir kitokių spalvų drabužių, bet juos apsivelku itin retai.
Atsakyti
is rubu man patinka juoda spalva,raudona,balta(gaila nepraktiskai),tams.melyna./o jeigu reikia rinktis kazkoki daikta,tai mano akys krypsta tik i melyna spalva.ir nieko negaliu su savim padaryt! smile.gif
Atsakyti