Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

Rūbų spintoj - tai įvairiausių spalvų, ypač paskutiniu metu oranžinės padaugėję... O šiaip mėgstu mėlyną, ružavą ir juodą.
Atsakyti
QUOTE(murksiuke @ 2005 06 17, 19:22)
Man taip pat labai patinka juoda,balta,rozine drinks_cheers.gif ,taip pat megstu tamsiai melyna ir haki

ir man labiausiai patinka rozine ir balta smile.gif
Atsakyti
Patinka melyna, raudona, rozine, balta
Nepatinka zalia, turkio spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
anksciau buvau tamsiu spalvu megeja, dabar akys vis krypsta i sviesesnes spalvas: ruzava, balta ir visokius svelnius atspalvius.. 4u.gif hmm..grazu man labai
nors siaip daug kas nuo nuotaikos priklauso smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka rožinė, balta ir juoda spalva. thumbup.gif Nepatinka žalia, pilka, ruda (tamsiai), na ir mėlyna nelabai.
Atsakyti
Pas mane tai nuolat viskas raudona. net erzina:) bet kai parduotuvej ka perku man vistiek raudona buna graziausia
Atsakyti
O man patinka zalia ir ruda ax.gif Yra tikrai neikyriu zaliu spalvu....Siaip gan nemazai rubu yra ivairiu ruzavu atspalviu, nes kazkiek pagyvina !!!!!!
Atsakyti
Labiausiai patinka balta, oranžinė, geltona ir švelni ružava.... ax.gif nemėgstu žalios, juodos, rudos ir mėlynos...
Atsakyti
Mane veikia spalvų "antplūdžiai". Seniau buvau paklaikusi dėl visokių atspalvių violetinės (dabar ji man schmoll.gif ). Praėjusią vasarą - balta ir raudona. Žiemą ir pavasarį - rausva, rožinė. Šią vasarą - žalia ir balta. Pastebėjau, kad baltos poreikis ateina kiekvieną vasarą. Juoda lieka visada svarbiausia. O kitos tiesiog užplaukia. Kas blogiausia, kad taip keičiantis norams, lieka daug nebenešiojamų ir prie kitų nelabai tinkamų rūbų sad.gif .
Atsakyti
Mane irgi biggrin.gif Oi oi oi kaip šią vasarą patraukė ant žalios. Kai tokia mada užplaukė, tai net akyse žalia pasidarė. Mane tai net ne mada, o gi teta dar praitą vasarą iš amerikos atvežė ir padovanojo žalią rankinuką. Tai šiai vasarai apsirūpinau žalia. Kaip sakoma pamatai žalią ir spaus greičio pedalą. Tai ir prasidėjo žali: sporbatukai, stringiukai, penkios žalios bliuskutės, žalias sportinis lininis kostiumėlis, lėmenukai, maudymukai... Ir viskas prie to ar dėl to rankinuko... Tik džynsai ne žali. Buvo pavasarį proga nusipirkt, labai norėjos, bet pražiopsojau cry.gif Ir daugiau tokių fainų niekur nemačiau...
Atsakyti
Labiausiai tinka tokia neryški salotinė ir smėliava, dar žydra. Tai tokių rūbų ir daugiausia, ypač vasarą. Na o žiemą juoda, ruda (kurios anksčiau labiausiai nemėgau).
Atsakyti
šiaip visos spalvos yra gražios ir reikalingos tongue.gif na bet man asmeniškai būtų baisiausia jei apsirengčiau bordine spalva - man jinai tokia grynai babiška tongue.gif nieko negaliu padaryt. paskutiniu metu pasinešiau ant ornažinės, žadu papildyt spintą vasarą oranžiniais rūbeliais:) anksčiau rožinė buvo topas, bet kad jos dabar perdaug visur yra, tai apsiriboju tik noru turėti rožinę lova tongue.gif
Atsakyti