Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

sergu rudumo manija ax.gif
Atsakyti
nekenciu tik visu atspalviu geltonos,ryskios oranzines ir apsskritai oranzines bei ryskiai zydros.na ir salotines.

vyno,kraujo,bordo,samanu,tamsi zalia,debesu,pelenu,slapio asfalto,rausva,navy blue,ir t.t.
Atsakyti
Man keičiasi pagal sezoną, nuotaikas ir pan. Šiuo metu labiausiai esu prisirišusi prie mėlynos spalvos, taip pat pilkos smile.gif o apskritai kažkaip ryškiai raudonos spalvos drabužių nemėgstu, taip pat nevež aukso ir sidabro spalvos drabužiai. Netinka prie veido gal... blush2.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka žemiškos spalvos, kaip juoda, pilka, ruda, chaki ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pastraipa @ 2008 12 02, 16:40)
Man labiausiai patinka žemiškos spalvos, kaip juoda, pilka, ruda, chaki ir pan.  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na o as tai nlb megstu tamsias spalvas...chaki tai isvis negaliu pernest ( turiu omeny rubu) megstu lb balta, raudona patinka
Atsakyti
Tokias neryskias, pilka, smeline, juoda.. Nors karteli kita buvau ir rausva uzsivilkus 4u.gif
Atsakyti
Hmm, kazkaip nuo sezono daznai priklauso. Vasara labiausiai megstu balta, rudeni ruda ir pilka, ziema violetine, o pavasari zalia. 4u.gif
Atsakyti
as dievinu klasika - juoda, raudona, balta biggrin.gif
Atsakyti
labai pamegau tamsiai violetine smile.gif o siaip tai ziema nesioju tamsesniu atspalviu drabuzius, o vasara tai jau megstu ryskias spalvas thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patinka juoda, ruda, pilka. Taip pat dievinu sodrias spalvas. Nepatinka geltona, oranzine
Atsakyti
o man visos spalvos patinka ypac ryskios
Atsakyti