Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

Man patinka rudos,juodos,baltos spalvų drabužiai rolleyes.gif Aišku nešioju ir kitas,priklauso nuo nuotaikos ir kur einu.
Atsakyti
Man tai sodrios, "gyvos" spalvos wub.gif Prieš 1-2 metus - buvo rožinė... dabar sodriai žalia... bet mėgstu ir klasikines: juodą, baltą (ypač vasarą), pilką.
Atsakyti
Labiausiai patinka zalios, rudos, turkio spalvos wub.gif nelabai raudona ir geltona schmoll.gif
Atsakyti
Klasikines - juoda, balta, raudona ir ju atspalviai...Rudos spalvos megeja, t.y. smeline labai prie sirdies wub.gif Nemegstu zalios, violetines, oranzines schmoll.gif
Atsakyti
juoda balta tamsiai melyna pilka kartais raudona
spjaudziau labai ant zalios, bet r
Atsakyti
juoda,melynos,rudos,pilkos atspalviai.Dar balta smile.gif bet vienos vieninteles megstamiausios tikrai negaleciau isskirti.
Atsakyti
Siuo metu labiausiai patinka juoda, violetine, pilka, ruda, zalia.
Atsakyti
Raudona,zydra,juoda,balta rolleyes.gif
Atsakyti
Man is esmes visos spalvos patinka, tik negaliu pakest ryskios salotines ir orandzines, taip pat rudos, na tokia triedzio spalva doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 29 liepos 2009 - 22:35
megstu juoda ruda raudona rozine geltona o labiausiai nemegstu zalios melynos o violetines pakest negaliu doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Megstu kaip ir daugelis jusu parasiusiu o labiausei nemegstu ruzavos Esu sviesi tai kai uzsidedu ja arba sviesei alyvine doh.gif doh.gif doh.gif Gryn lavonas lotuliukas.gif
Atsakyti
Ruda, geltona, juoda ax.gif
Atsakyti