Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

Labai akis isryskina zydri ir melyni rubai, bet nuo galvos iki koju taip nesirengciau. Daugiausiai turiu juodos, baltos spalvos rubu..
Atsakyti
Mano drabuziu spalvos tangiskos: raudona, juoda, balta smile.gif ir kiek reciau sodriai melyna thumbup.gif
Atsakyti
juoda, ruda
Atsakyti
raudona, juoda, tamsi violetine. bet daznai megstu ka nors ryskaus priderinti arba taskuoto, margo.. smile.gif
Atsakyti
Raudona,juoda,balta,zydra smile.gif
Atsakyti
Juoda, raudona, žemės spalvos...bet ryškios spalvos gana retos mano garderobe cool.gif
Atsakyti
aš mintyse sudėlioju, kaip drabužio spalva derės prie mano labiausiai nešiojamųjų. Kuri spalva labiausiai įkrinta į akį, perku blush2.gif žodžiu, neturiu mėgiamiausios, spintoj tikras margumynas ;]
Atsakyti
O aš mėgstu ryškias spalvas, dar ir aplinkiniai sako, kad man jos labiausiai tinka. Mėgstu pavasarį ir vasarą, kada galiu rengtis tokiom ryškiom spalvom, o rudenį ir žiemą vis tik renkuosi žemiškesnias ar pastelines spalvas smile.gif Beje, vasariškų drabužių garderobe dominuoja žalia spalva - myliu ją biggrin.gif
Atsakyti
vasarinių darbužių dominuojančios spalvos - raudona, mėlyna, balta
žieminių - ruda, juoda smile.gif
Atsakyti
Man tai visokie spalvoti patinka, na ryškus. Bet eidama i gatvę nesirengiu kaip vaivorykštė biggrin.gif
Atsakyti
Dabar pas mane prasideda raudono vyno, slyvos ir majolica blue (nezinau kaip lietuviskai) etapas biggrin.gif
Atsakyti
vasara megstu ryskius 4u.gif
Atsakyti