Įkraunama...
Įkraunama...

angeleliu mamyciu svetaine

Labukas,

bim cray.gif

mes po biski, Arielyte sloguoja, bet Vibrocilis labai padeda tikiuos jau ryt sveikutes busime ..

liudnos nuotaikos forume, gaila, neteisingas gyvenimas ... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 10 02, 16:22)
... jai ne antibijotikai buciau siandien prisigerus....

cia ne iseitis verysad.gif
gerai nors tiek kad sutvarke visa bjauria procedura ir nors kunas prades sveikt...
suprantu kaip tuscia ir liudna, ne maziau nei po naujagimio netekties... nors ir neleidai gal sau perdaug svajoti, bet tai buvo didelis tikslas link kurio ejai...
as ir pati pirmaji praradus 10 savaiciu, be galo liudna buvo, kad tai primirsciau prireike daug metu
ir zinai ta visa skausma valymo iskenciau be vaistu ir narkozes, vietine doktarka buvo pasikvietus apziurai, jau gulejau ligoninej, nes pradejau vemt viduriuot, alpt is skausmo, kraujuot smarkiai pradejau, tai uzlipau ant vertalioto kad apziuret, tai ji vienu ipu viska sutvarke, nes pasak jos isciuze visa kas buvo like...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 02 spalio 2008 - 18:41
BIM verysad.gif , bet is vienos puses gerai, kad nieko nelauke ir siandien padare, nes iki pirmadienio butum jau visai nusikamavus. Labai gaila, kad negalejo duoti tau tinkamos narkozes ir teko jausti skausma console.gif . Siuo atveju man pasiseke, jei apie persileidima ir abrazija is viso taip galima pasakyti....as jokio fizinio skausmo nejutau.
Pritariu rugsejai-alkoholis ne iseitis, bet pamenu, kad pirma vakara ir pati taure vyno isgeriau verysad.gif ir rukyti vel buvau pradejusi, bet susitabdziau po keliu dienu pagalvojau, kad tai nieko nepakeis, o mano sveikatai jokios is to naudos...
Pailsek mazute nuo visu proceduru ir fiziskai ir dvasiskai. Kaip tavo planas kur nors isvaziuoti?Gal is tiesu butu neblogai, nuo saves nepabegtum, bet pakeistum aplinka g.gif .
Laikykis pupa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 10 02, 15:22)
na ka mergaites, buvau as pas krafcenkiene. leliukas tikrai nebegyvas ir jau yrt pradejo. pasidariau ten iskart abrazija, nes buciau nuo proto nusokus tiek laukus!!!
istiesu skaudiejo ir dabar nieko malonaus, dar visa tokia apsvaigus nuo vaistu bet jau namie. jaucios tokia tuscia... jai ne antibijotikai buciau siandien prisigerus....
na ka sekmes visom!!!!

console.gif Mazyle, ilsekis, tikrai, jei turi galimybe, isvaziuok kur nors, pasikeisk aplinka. man, atsimenu, padejo unsure.gif
Atsakyti
As tai sau susigalvojau toki dalyka (bet cia gal jau man is vis stogas vaziuoja) - kad kiekvienas naujas negeras dalykas, ivykes mano gyvenime, kazkokiu budu priartina ta gera laikotarpi, kuris turi ateiti po blogojo. Gal mano optimizmo lygis padidintas, bet as kazkaip vis tikiu, kad negali vienam zmogui istisai buti blogai, vistiek po visu visu bloguju isgyvenimu turi ateiti geri laikai. As vis galvoju, kad jau tiek isgyvenau, tai ir toliau isgyvensiu ir vistiek sulauksiu geru laiku. Kazkaip dabar stengiuos nieko nebelaukt per daug, o tiesiog leist sau gyvent ir dziaugtis, kad turiu Ruta, dziaugtis geromis akimirkomis - kai bunam su draugais, kai svenciam vaiku gimtadienius (labai Ruta dainas trauke sestadieni, kai sventem vienos mergytes gimtadieni), dziaugtis, kad esu sveika ir zinau, kad turiu galimybe susilaukti dar vaiku (gi 2 kartus isnesiojau leliukus). Aisku, kad ziauriai liudna, kad tenka tokius sunkumus isgyventi, bet kaip ten bebutu - gyvenimas yra tik vienas.
Atsakyti
Kažkokia juoda linija..... žydrutės netektis.... bim siaubas.. dar mačiau Klaudi ja prisijungė su savo skausmu......
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 10 02, 20:43)
As vis galvoju, kad jau tiek isgyvenau, tai ir toliau isgyvensiu ir vistiek sulauksiu geru laiku.

labai gera mintis! Gal is tikruju, baisiausia dalyka mes isgyvenome, todel net jei nutinka kitu blogu dalyku, turime buti kantrios, ir kantriai laukti geresniu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 10 02, 19:43)
As tai sau susigalvojau toki dalyka (bet cia gal jau man is vis stogas vaziuoja) - kad kiekvienas naujas negeras dalykas, ivykes mano gyvenime, kazkokiu budu priartina ta gera laikotarpi, kuris turi ateiti po blogojo. Gal mano optimizmo lygis padidintas, bet as kazkaip vis tikiu, kad negali vienam zmogui istisai buti blogai, vistiek po  visu visu bloguju isgyvenimu turi ateiti geri laikai. As vis galvoju, kad jau tiek isgyvenau, tai ir toliau isgyvensiu ir vistiek sulauksiu geru laiku. Kazkaip dabar stengiuos nieko nebelaukt per daug, o tiesiog leist sau gyvent ir dziaugtis, kad turiu Ruta, dziaugtis geromis akimirkomis - kai bunam su draugais, kai svenciam vaiku gimtadienius (labai Ruta dainas trauke sestadieni, kai sventem vienos mergytes gimtadieni), dziaugtis, kad esu sveika ir zinau, kad turiu galimybe susilaukti dar vaiku (gi 2 kartus isnesiojau leliukus). Aisku, kad ziauriai liudna, kad tenka tokius sunkumus isgyventi, bet kaip ten bebutu - gyvenimas yra tik vienas.

laba,

kazkaip ir as sutinku kad po kiekvieno blogo turi gi kada nors ateiti ir geris i musu seimas... gal tiesiog jo reik islaukti? g.gif
Man viena babulka pasake, zinai vaikeli, dievas duoda , dievas ir atima... Man tik idomu pagal ka jis renkasi kiek is ko atimt? Cia tipo pagal zmogaus stipruma, jei remsimes tuo, kad tik stipriems duoda tokius isbandymus... Tai vadinasi jam reikia sugniuzdyt mus, kad duotu kazka gero? g.gif Tikiuos nepiktzodziauju labai jau...
Kazkaip niekad netikejau kad pas mane nestumo pabaiga bus tokia... nors savo aplinkoj pazistu jau tris mamas pazinusias kudikio mirti... beje viena Šakiuose gyvena... buvusi mano grupioke... kita grupioke uzsieni... ir tu Rugseje (na turbut galiu tave vadinti pazistama?)..
Zinot, o as tubut vienai kaimynkai spjausiu i akis arba pasiusiu pasivaiksciot i visas keturias puses... graziai snekant... nu kad moteriskiai su galva negerai tai visi zino... nu bet yra ribos ir turi but supratimas... gyvena tuo ka mes ant kapu nuveikeme... ir pasistengia ant rytojaus sutikus atraportuot man... kad as ant kapu padariau ta ir ana... kiek zvaguciu dega ir t.t.

Eisiu kalt vaistuku ir miegoti... nes niekaip neuzmiegu be lengvu raminamu... (seimos gydytoja israse tinkanciu vaikams nuo 3 metu) trankausi visa nakti... uzmiegu tik apie 4val zuikio miegu..
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 02, 21:41)
Zinot, o as tubut vienai kaimynkai spjausiu i akis arba pasiusiu pasivaiksciot i visas keturias puses... graziai snekant... nu kad moteriskiai su galva negerai tai visi zino... nu bet yra ribos ir turi but supratimas... gyvena tuo ka mes ant kapu nuveikeme... ir pasistengia ant rytojaus sutikus atraportuot man... kad as ant kapu padariau ta ir ana... kiek zvaguciu dega ir t.t.

dar vienas pylypas is kanapiu lotuliukas.gif doh.gif nu is kur tokiu atsiranda. Kodel ji tas zvakutes skaiciuoja? sunku ir suprasti tokius zmones...

vdapr, o kaip tau su tevais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 02, 20:41)
... ir tu Rugseje (na turbut galiu tave vadinti pazistama?)..
galima ir taip bigsmile.gif
gal tu nesiknaisiojai geneologiniam medy, bet kiek zinau mes pagal savo tevu puses iseinam kaip ir gimines kazkelintos eiles g.gif tevai gal 2-3 eiles pusbroliai
Atsakyti
BIM, labai užjaučiu tave verysad.gif
Šiandien mano bendradarbės draugei irgi padarė išvalymą, jau 3-čią verysad.gif
Žiauru
Atsakyti
As jau po darbu ax.gif Nu dar ryt atvargsiu ir turesiu savaitgali su SB thumbup.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 02, 15:20)
Pavyko  thumbup.gif  - ką tik išsiskirstė . Miglę užmigdžiau. Įspūdžių pilna.  Beje, myte buvo ir Spyglej 4u.gif . Dukriukas jos fantastiškas  wub.gif  - nė cypt, o jau mielybė, o jau grožybė....  wub.gif  wub.gif  . Juodaplaukė, smulkytė.... pasiilgau Vaivuko.  verysad.gif
Migliukas tfu tfu tfu ligų dar nepasigavo. Tik su elgesiu bėdos - pyksta, ožiuojas, muštis išmoko  doh.gif  .
Kodėl taip manai?  g.gif  smile.gif

Nu kaip fainiai wub.gif meetas tavo namuose thumbup.gif Gal ir man kada reiks uzsukt pakeliui vaziuojant g.gif juokauju irnesakyk.gif
O del gandru? Man taip atrodo wub.gif
QUOTE(bim @ 2008 10 02, 16:22)
na ka mergaites, buvau as pas krafcenkiene. leliukas tikrai nebegyvas ir jau yrt pradejo. pasidariau ten iskart abrazija, nes buciau nuo proto nusokus tiek laukus!!!
istiesu skaudiejo ir dabar nieko malonaus, dar visa tokia apsvaigus nuo vaistu bet jau namie. jaucios tokia tuscia... jai ne antibijotikai buciau siandien prisigerus....
na ka sekmes visom!!!!

Bim,vargsele.laikykis console.gif

STT kaip tavo pasimatymas??????? wub.gif

Na ir visoms saldziu sapniuku 4u.gif
Atsakyti