Įkraunama...
Įkraunama...

angeleliu mamyciu svetaine

QUOTE(vdapr @ 2008 10 03, 15:28)
nepasiduok nerimiui... viskas bus gerai... galu gale TURI BUT GERAI... laikykis... ir tik tu nepasiduok...

gal mum nelemta.... bet gi aš jau tiek laiko ...........................
bl, nekenčiu to, kuris tyčiojas iš mamų......
negaliu, eina na.... ainu pažliumbt
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 03, 15:39)

baik STT, negalima. Pagimdziau as, pagimde zydra, kria ... Turesi ir tu sveika grazia dukryte. Tikek. Nusiramink, isgerk arbateles melisu, pagulek. Turesi leliuka, neabejok. Lemta turet, bet buna visko, bim ankstyvas nestumas buvo, baisu, bet buna taip.. Jei butu juoda deme visos neturetume o turime vaikucius, turesi, pamatysi 4u.gif apkabinu ir laikykis del savo Zemynos, nuostabiausios pasauly lelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 03, 14:39)

vaje, STT, tu tokia stipri (bent čia skaitant tokią nuomonę susidariau, tikiuos ne klystu unsure.gif ) buvai visą nėštumą, pabaigoj tokie stresai ir blogos mintys irgi nereikalingi schmoll.gif
Viskas bus gerai 4u.gif , pamatysi, jau šitiek išvaikščiojai, nepasiduok dabar blogoms mintims user posted image4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 10 03, 16:37)
vaje, STT, tu tokia stipri (bent čia skaitant tokią nuomonę susidariau, tikiuos ne klystu unsure.gif ) buvai visą nėštumą, pabaigoj tokie stresai ir blogos mintys  irgi nereikalingi

buvau matyt... praskydau...
vakar matė prie galvos virkštelę..... neapsisukus, bet jei pasisuktų?...... ir man jau viskas.....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 03, 15:39)

stt, nesinervink.
gerai ajuka sako, mes juk irgi taip pat bijojom ir nerimavom, bet turim leliukus.
as irgi visko labai bijojau. o virksteles pastoviai bijodavau, vis klausdavau echo metu, kur ji yra.
turi tiket, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Turi but gerai.... ir niekaip kitaip...
Atsakyti
sveikos, mergaites! visoms buckis!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif
Kaip jus cia be manes laikotes? ziuriu visaip? jau net nebeskaitysi kiek jus cia prirset ba jus tokios pleputes ax.gif
Kas Bim nutiko? nesupratau liudnos naujienos?
o Stt jau gi visai mazai liko loaikykis 4u.gif
zydra kaip tavo saulyte auga kaip sekas jaunai mamai?
ziuriu ir nauju mamyciu, kaip negaila butu, turit doh.gif
kaip kitos laikotes? ajuka kaip tavo dukriukas?
Pasilgau as jusu
gathering.gif
Atsakyti
Labutis visoms. Grįžau po šventinio minėjimo ir pasisėdėjimo. Diena tokia graži ir miela pasitaikė.

Zyzi, laaaabas bigsmile.gif mirksiukas.gif Kokios naujienos? Kaip mažylė?
Atsakyti
sveikos liūdesio seses mirksiukas.gif
parasysiu pora perliuku is savo vaikio istoriju, gal pralinksmins kiek, o gal jau ir rasius ax.gif

dar darzely vienas vaikas pasakoja, kad mama Europa vakar matavo( tipo mokesi), o musiskis vyrukas net nemirktelejes- o mano mama didesne Europa turi lotuliukas.gif

dabar kalbames, kad viena mergaite neina ilgai i mokykla. sunukas sako:
- gal ji serga kaip ir as... gal dar labiau serga... gal jai pauksciu gripas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 03, 21:01)
parasysiu pora perliuku is savo vaikio istoriju, gal pralinksmins kiek, o gal jau ir rasius ax.gif

dar darzely vienas vaikas pasakoja, kad mama Europa vakar matavo( tipo mokesi), o musiskis vyrukas net nemirktelejes- o mano mama didesne Europa turi lotuliukas.gif

- gal ji serga kaip ir as... gal dar labiau serga... gal jai pauksciu gripas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na ir galvociukas tas tavo bernuzelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 03, 20:01)

- gal ji serga kaip ir as... gal dar labiau serga... gal jai pauksciu gripas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Va cia tai prajuokino thumbup.gif
Labutes mirksiukas.gif as jau po darbu karsta.gif bet ryt ir poryt isegines tongue.gif Del to ir nuotaika ciki
Atsakyti
.. neramu man dėl bim..... unsure.gif ji net nuotraukas iš albumo išsitrynė... ir tas atsisveikinimas toks nejaukiai bauginantis man vakar pasirodė... gal tik aš čia prisigalvoju...
Atsakyti