Įkraunama...
Įkraunama...

angeleliu mamyciu svetaine

Labas rytas

vakar nebeprisijungiau, nes pavargau.
viskas ok, daugiau nieko negaliu pasakyt, nes labai nežiūrėjo. kadangi kas savaitę.
Po pusantros savaitės dabar bus nuodugni visko ir su tyrimais apžiūra.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif . Kazkaip ramu cia pas mus siandien g.gif . Miegat visos???KU kU smile.gif
Ir as dar miegociau, bet prizadino mano buve aukletiniai smile.gif . Atejo pasveikint su mokytoju diena. Kiekvienas atnese po balta roze, viso 21 wub.gif . Apsizliumbiau, kaip grazu.
STT, smagu kad Zemynai viskas thumbup.gif . O kaip pati jauties, kaip mokslai? Kaip tavo bernuzelis gyvuoja?
Zydrute, kokios nuotaikeles siandien?
Andryte, Rutelei jau geriau? wub.gif
Vaivos juosta, na tu ir saunuole-organizatore. Laiko veltui neleidi thumbup.gif . Su mokytoju diena tave 4u.gif
Na, tikiuosi, kad Ajukos Arielyte siandien sveikute ir dziugina mamyte wub.gif .

Bim, kaip tu, ar pavyko kiek pailset? console.gif
KAip kitos mergaiciukes laikotes, ka planuojat, kokiomis siandien nuotaikelemis gyvenat?
Ramios dienos siandien visoms.
Atsakyti
labukas visoms mirksiukas.gif siandien lygiai menesis kai neturiu savo angeliuko,bet nuotaika visai nebloga,turbut pirma karta per ta menesi,gal pradedu su tuo susigyventi g.gif geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Vaje,kas darosi.. Atsidariau vakar puslapį tokia nuotaika buvo super - o čia schmoll.gif Net neparašiau nieko - verkiau.. Dėl to kad neteisingas gyvenimas... Kodėl būtent mums... verysad.gif
Žydrute užjaučiu labai labai, aš irgi savo mažutę užauginau iki 9 mėnesiukų ir mačiau kaip ji mirė. Labai baisu, laikykis - apkabinu....

Bim, nu neturiu žodžių verysad.gif verysad.gif Juk tu taip laukei...
QUOTE(Andryte @ 2008 10 02, 19:43)
As tai sau susigalvojau toki dalyka (bet cia gal jau man is vis stogas vaziuoja) - kad kiekvienas naujas negeras dalykas, ivykes mano gyvenime, kazkokiu budu priartina ta gera laikotarpi, kuris turi ateiti po blogojo. (labai Ruta dainas trauke sestadieni, kai sventem vienos mergytes gimtadieni), dziaugtis, kad esu sveika ir zinau, kad turiu galimybe susilaukti dar vaiku (gi 2 kartus isnesiojau leliukus). Aisku, kad ziauriai liudna, kad tenka tokius sunkumus isgyventi, bet kaip ten bebutu - gyvenimas yra tik vienas.

Šaunuole, Andryte thumbup.gif Aš irgi save guodžiu, kad čia tik juodas zebro dryžis - vėliau bus baltas cool.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 10 02, 20:41)
laba,

Zinot, o as tubut vienai kaimynkai spjausiu i akis arba pasiusiu pasivaiksciot i visas keturias puses... graziai snekant... nu kad moteriskiai su galva negerai tai visi zino... nu bet yra ribos ir turi but supratimas... gyvena tuo ka mes ant kapu nuveikeme... ir pasistengia ant rytojaus sutikus atraportuot man... kad as ant kapu padariau ta ir ana... kiek zvaguciu dega ir t.t.

Eisiu kalt vaistuku ir miegoti... nes niekaip neuzmiegu be lengvu raminamu... (seimos gydytoja israse tinkanciu vaikams nuo 3 metu) trankausi visa nakti... uzmiegu tik apie 4val zuikio miegu..

Nu ir žmonės. Aš irgi tik nesenai sužinojau, kad mano anytos draugės dukra knaisiojasi po sm ir atkasus mano nicka skaito mano žinutes, o po to uošvienei atraportuoja.. schmoll.gif Nu py....
Žodžiu jokio privatumo nebeturiu...

STT - Kada tau Didžioji diena numatyta?
Kas liečia planavimą, sakau tik vieną žodį - PLANUOJU. Toliau bijau prisišnekėt. Apskritai pasigirsiu tik po genetinio tyrimo, kai sužinosiu, kad mano lelius tikrai neturi sesytės ligos. O tai sužinosiu tik antram trimestre. Tai tiek.
Atsakyti
Sveikutes,

siandien man ir sviesesne nuotaika, turiu daug darbo prie popieriu, tai tikiuos Arielyte leis pasitvarkyti .. tai eisiu pasitvarkyt namus ir prie kompo bigsmile.gif

Sandrynja, vakar ziurejau fotoalbuma, taip fainai tavo mazules kartu atrode ... verysad.gif nu bet .. ka darysi, gyvent toliau reik juk, isejusiu nebegrazinsi...

QUOTE(zydrute @ 2008 10 03, 10:06)
labukas visoms mirksiukas.gif siandien lygiai menesis kai neturiu savo angeliuko,bet nuotaika visai nebloga,turbut pirma karta per ta menesi,gal pradedu su tuo susigyventi  g.gif geros dienos visoms 4u.gif

puiku, kad jauties geriau, ir Tau geros dieneles mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(jamaika @ 2008 10 02, 20:52)
dar vienas pylypas is kanapiu  lotuliukas.gif  doh.gif nu is kur tokiu atsiranda. Kodel ji tas zvakutes skaiciuoja? sunku ir suprasti tokius zmones...

vdapr, o kaip tau su tevais?  unsure.gif

Su tevais net nezinau... su mama kalbam telefonu... apie reikalus... plius dar mano diedukas pasiligojo... na jis ir taip pakankamai sunkus ligonis bet dar prie visos laimes akmenlige jam prisidejo... uzstrigo akmenukas takuose... tai kadangi as dabar nedirbanti tai vakar i KMUK juos veziau ir t.t. tai automatiskia tenka raportuoti kas ir kaip... buvo pirmadieni mazasis pas juos vakare nuveztas nes prase pas mociute tai biskiuka pakalbejom... susitvarkys su laiku viskas...

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 02, 21:32)
galima ir taip bigsmile.gif
gal tu nesiknaisiojai geneologiniam medy, bet kiek zinau mes pagal savo tevu puses iseinam kaip ir gimines kazkelintos eiles g.gif tevai gal 2-3 eiles pusbroliai

na zinau kad kazkaip giminiuojames...

Zinot mergyttes sianakt tiek daug visko prisapnavau... ir kazkokiu vandenynu plaukiojau... nu bet nenuskendau... ir po kazkokias zoles braidziau aukstas aukstas... ir nescia save trecia kart sapnavau... judesiukus jauciau... kazi ka duos dabar mano tie sapnai g.gif (nes pries barni su tevais tai ziurkes po namus lakstancias sapnavau)
Atsakyti
oj tie sapnai tokie intensyvus ir stiprus po nelaimes pasidaro, as tiek sapnuodavau, kad nustojau kreipti demesi.

STT, turi pralauzti ledus siame skyrelyje, nuvyti visas nelaimes, inesti dziugiu naujienu, laukiu tavo Zemynos wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,
Senai kažkaip nerašiau, nesirašė, o ir šiaip, matyt tasai juodas dryžis mūsų šeimai sugrįžo, kažkoks erzelis paskutiniu metu namie, pačios nuotaikos irgi pagal tą dryžį, o gal tiesiog vėl sugrįžo savęs gailėjimo metas g.gif doh.gif doh.gif ai.......

Gaila, kad vėl yra naujų mamyčių verysad.gif console.gif
Bim, neturiu žodžių verysad.gif ..........gaila.............. console.gif

atvirai, tai vakar įsijungiau kompą, galvoju pasidžiaugsiu nėštukėmis, o čia....... unsure.gif

Papildyta:
Dar apie sapnus, tai aš pastaruoju metu vis supuoju kažkokį mažylį (ne savo Angeliuką), arba laukiuos ir irgi ir judesius jaučiu ir pan unsure.gif
Atsakyti
labas visoms. matau, kad nelinksma cia.
kaip tu Bim, pamiegojai? kaip fizine sveikata, neskauda? nesimato taves cia siandie.
Stt jau visai prie pabaigos, tuoj svesim tavo liales gimimo diena smile.gif
labai liudna del naujai atsiradusiu vardu, kazkaip daugokai paskutiniu metu.

o mes tvarkoj, nieko labai naujo. eliza auga, laukiu kada prades liesti zaisliukus, nes dar tik ziuri, stebi, bet nedrista pagriebti smile.gif. siandie atejo laiskas, kad uzrase mus i masazus nemokamus, tai va menesi pavaiskciosim.
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2008 10 03, 11:08)
oj tie sapnai tokie intensyvus ir stiprus po nelaimes pasidaro, as tiek sapnuodavau, kad nustojau kreipti demesi.

STT, turi pralauzti ledus siame skyrelyje, nuvyti visas nelaimes, inesti dziugiu naujienu, laukiu tavo Zemynos  wub.gif

drinks_cheers.gif
aha tie sapnai... manau jie is musu pasamones lenda...o gal sviesia ateiti sapnuose matom? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 03, 09:45)
STT, smagu kad Zemynai viskas thumbup.gif . O kaip pati jauties, kaip mokslai? Kaip tavo bernuzelis gyvuoja?

aš gerai fiziškai, sūnus puikiai, dukrytė tikiuosi kad gerai.
QUOTE(lina31m @ 2008 10 03, 10:22)
STT - Kada tau Didžioji diena numatyta?

stengsiuos kuo greičiau.... noriu lapkričio pradžioj... o gal anksčiau.... noriu.

QUOTE(jamaika @ 2008 10 03, 11:08)
STT, turi pralauzti ledus siame skyrelyje, nuvyti visas nelaimes, inesti dziugiu naujienu, laukiu tavo Zemynos  wub.gif

ačiū jamaika, kažkaip mane labai labai sukrėtė bim netektis ir man rodos lūžtu.... nerimas nerealus, nėra sekundės kada negalvočiau ar mažutei mano viskas gerai, be proto bijau..... nerimas užvaldo mane.... vakar pamačiau kad virkštelė prie galvytės, tik neapsivyniojus... bijau be proto.... labai labai...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 03, 15:23)
aš gerai fiziškai, sūnus puikiai, dukrytė tikiuosi kad gerai.

stengsiuos kuo greičiau.... noriu lapkričio pradžioj... o gal anksčiau.... noriu.
ačiū jamaika, kažkaip mane labai labai sukrėtė bim netektis ir man rodos lūžtu.... nerimas nerealus, nėra sekundės kada negalvočiau ar mažutei mano viskas gerai, be proto bijau..... nerimas užvaldo mane.... vakar pamačiau kad virkštelė prie galvytės, tik neapsivyniojus... bijau be proto.... labai labai...

nepasiduok nerimiui... viskas bus gerai... galu gale TURI BUT GERAI... laikykis... ir tik tu nepasiduok...
Atsakyti