Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

Sveikutės 4u.gif
Pamaniau , o apie tai ir buvo truputi diskutuota ,kad reikalinga atskira temelė TIK darbelių demonstravimui .Dekupazo temoje galime klausti ,tartis, o cia pasigirti ką sukūrėme smile.gif Yra tema Pagyru puodas,bet manau būtų smagu ,kad būtų atskira tema ,nes mūsų ratelis tikrai nemažas ax.gif
Todėl kviečiu VISAS darbštuoles girtis 4u.gif
Ir tik girtis biggrin.gif
Ir tik girti mirksiukas.gif

(Tiesa , pavadinimas sugalvotas vaivaj drinks_cheers.gif )

Atsakyti
Tai pati gal ir pradesiu biggrin.gif
Nieko ypatingo blush2.gif tiesiog pakabėlė ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 02 spalio 2008 - 10:06
Zaviuosi jusu darbeliais ,bet bandyti nesiryztu. thumbup.gif
Atsakyti
Kviečiu arbatėlės....user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pasigirsiu ir as.
Nesu saunuole dekupaze tik bandau.
user posted image
Atsakyti
svajoklis as irgi nesu saunuole dekupaze biggrin.gif
Man patiko tavo dezute ax.gif Idomu butu is apacios pamatyti....ten juostele ar ...?
Atsakyti
88888888, Tavo darbeliai visada originalūs. Toliau taip, ir prašau rodyk daugiau darbelių. thumbup.gif

Ir dar ačiū už naują temukę, tikiuosi kad čia nebus tų, kaip jie ten... monologų į tylą, matau iš akių, supranti apie ką aš čia ax.gif

Atsakyti
Mikaf, ačiū 4u.gif Šitą dežutę dariau mamai ,ji renka visokio "plauko" katinų statulėles biggrin.gif Ir laiko tokį mažulį ,kuris sveria 7 kg thumbup.gif lotuliukas.gif
Svajokli ,simpatiska dezute wub.gif Ir aš tikrai ne šaunuolė biggrin.gif Tikrai dar žalias grybelis biggrin.gif Turiu minimaliai priemonių (tai neliečia servetėlių lotuliukas.gif )ir neeksperimentuoju smile.gif Tiesiog neturiu tam laiko smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 spalio 2008 - 13:12
Ingusia,antra dezute kai darei ,tai ant kokios spalvos klyjavai servetele?Dariau su tokia ,klyjavau ant juodos,tai labai smagiai gavosi ,na man patiko ax.gif
Atsakyti
nu ir as pasigirsiu naujoj temukej

user posted image
dukrytes krikstadeze
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 05 spalio 2008 - 19:01