Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

QUOTE(renaciuks3 @ 2008 10 06, 13:34)
Sakykit kuom popierius 3D skiriasi nuo ryžinio popieriaus? g.gif

Jis yra daug storesnis ir skirtas atviruku gamybai.
Atsakyti
Saulegraza, yra toks stebuklas kaip akvareliniai piestukai, bet ne tie kur maximoj , o profesionalus - dailininku parduotuves juos slepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 10 05, 22:10)
internetiniu parduotuviu adresiukus gali paziureti dekupazo temos pirmame puslapiuke surasyta  mirksiukas.gif

o su saulegrazom serveteliu va cia zvilgtelek as is siauliu  rolleyes.gif jei kas gali kreiptis, mainus padarysim ar dar kaip  mirksiukas.gif

Darbas su saulegražom dar toli į priekį, gal dar nieko nepavyks blush2.gif . Dabar bandysiu jau išmetimui paruoštą mažutę spintelę senovišką dekoruoti. Gerai, kad dekupažu pradėjau domėtis -būtčiau išmetus verysad.gif, jau dabar būčiau nagelius nusigraužus iš pasiutimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 10 03, 12:05)
Kviečiu arbatėlės....user posted image
user posted image

QUOTE(zyliukas @ 2008 10 05, 20:58)
nu ir as pasigirsiu naujoj temukej

user posted image
dukrytes krikstadeze
user posted image
user posted image

QUOTE(jakata @ 2008 10 06, 12:52)
na pirmadeinio nuotaikos uzvaldyta  tada labai giriuosi  4u.gif  :
Arbatos dezele
user posted image

Sepetys ilgakasei:
user posted image

Labai gražūs darbeliai thumbup.gif laikrodis toks romantiškas wub.gif plaukų šepetys ilgakasėm labai thumbup.gif Dėžutė su kačiukais gražiai nori gulsčia nori stačia thumbup.gif . Krikšto dėžutėtokia šilta aš labai norčiau savo vaikams tokios reiks padaryti labai patiko tikiuos už įdėjos kopijavimą nesupyksit (aisku man gali taip nesigauti bet pamėginti manau verta blush2.gif ) nu žodžiu viskas atrodo kruopščiai padaryta. Aš sužavėta bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O tos gėlytės ant šepečio dekupažinis popierius ar kas tokios ryškios labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 10 03, 11:05)

user posted image

labai gražus visų darbeliai thumbup.gif ,

888888 aš irgi tokių dėžučių nupirkau, fainai tu čia su katinais sugalvojai smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ačiū, mergaitės ,kam užkibo mano katuliai biggrin.gif
Ir man patiko visų darbai,kiekvienas darbelis savaip gražus, o svarbiausia ...unikalus thumbup.gif

Saulėgrąža,tie katinėliai ,tai servetėlė .
Zyliuk , o kai laikroduką darai ,tai reik nuimt skaičiukus ir rodykles ?
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 10 03, 11:05)
Kviečiu arbatėlės
user posted image

bigsmile.gif
kokia grazi

a kur tokia dezele pirkot?
as niekur tokios nemaciau,nu aisku ziurejau kelias tik internetines parduotuves blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif jau seniai kazka bedariau,bet pagavau ikvepima vel,tai siandien padariau sioki toki darbeli blush2.gif ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man tu dėželių Ingusia31 pafundyjo smile.gif Ji kažkur Kaune jas pirko.O aš mačiau ,tik didesnės ,Thomas philipse,Vilniuj , Ukmergės gatvėj.
Paul@,koks mielas darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 10 07, 12:56)
Zyliuk , o kai laikroduką darai ,tai reik nuimt skaičiukus ir rodykles ?

taip viska paskui suklijuoju ir rodyklytes idedu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Matai,reiškia reikia dar ir laikrodžių meistre pabūti doh.gif O man tai taip nedrąsu ardyt,galvoju ,kad jis paskui į kitą pusę nepradėtų eit g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 07 spalio 2008 - 19:42