Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

"RYGAS BALZAMS" butelio metamorfozė

user posted image

user posted image
Papildyta:
vonios "aksesuarai"

user posted image

user posted image

Juokingiausia, kad draugė nusipirko šiukšliadėžę, aš pridėjau laikyklę popieriui, ji susiderino kokias nori matyti uždekupažintas servetėles ("garsioji" pretenzingoji baltų lelijų servetka į sąrašą pateko biggrin.gif ) ir kai darbelis buvo baigtas, paaiškėjo, kad šiukšliadėžė netelpa jai numatytoje vietoje lotuliukas.gif )))))
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 11 18, 01:30)
Juokingiausia, kad draugė nusipirko šiukšliadėžę, aš pridėjau laikyklę popieriui, ji susiderino kokias nori matyti uždekupažintas servetėles ("garsioji" pretenzingoji baltų lelijų servetka į sąrašą pateko  biggrin.gif  ) ir kai darbelis buvo baigtas, paaiškėjo, kad šiukšliadėžė netelpa jai numatytoje vietoje  lotuliukas.gif )))))

fantastiska siuksliadeze thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
tikrai šaunus komplektukas thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos drinks_cheers.gif uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
LAbai patiko melynojo kosmine lekste smile.gif, kavamale ir toletinis komplektelis (minti dekupazint toleto reikmenis vogsiu biggrin.gif) clap_1.gif

Del dazu tai turiu patarima pasidayti laisvai pacioms. Si savaitgali tooookia grazia tamsaus sokolada spalva su lengvu perlamutru pati pasidariau rolleyes.gif labai labai grazi gavos. As tam reikalaui naudoju tik siuos ingridientus: baltus akrilinius dazus, akrilini paprasta laka ir keliu pagrindiniu spalvu pigmentus (raudona, geltona, juoda, ruda ir melyna) Tada jeigu reik balintos sviesios kokios pastelines splavos makaluoju ant baltu dazu, o jeigu ryskiu intensyviu splavu tai tada ant lako pagrindo darau dazus ir vsio. o jei dar noriu ka ddazas butu grazios spalvos bet turetu perlamutriniu daleliu tai dar i dazus idedu akrilinio aukso arba sidabro tai zinok gaunas super clap.gif
Atsakyti
Iriska,

man lekste labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
yuppy,labai svelni vaza,labai grazu. 4u.gif
Iriska lekste super,nereali. 4u.gif
Atsakyti
nu kokie super darbukai
tai namai jau ispuosti bus wub.gif
man ir kavamale wub.gif ir tas aisku komplektukas ir butelka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai patiko Iriskos lekste ( kaip krastai padaryti? blush2.gif ) Ir tuoleto puosmenos labai grazios, ir yuppi vaza wub.gif
Atsakyti
Aciu labai uz ivertinima.

Lekste padaryta labai paprasta istikruju, rizinis popierius ir terliones pirstais skirtingom spalvom. Man paciai netvarkynga jinai siektiek, vis galvoju gal is naujo ja padaryti.

O kosmine, nes bus dovana zmogui kuris domisi tuom. ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti