Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

ingusia, antroji dėžutė tokia kaip iš damos buduaro, tokios prabangos prabangos ir graži graži thumbup.gif

o stai zyliuko, leiskite išskirti laikrodį romantiškas, sentimentalus, maloniai saldus drinks_cheers.gif

o štai dėžutė su vaikiuku man schmoll.gif bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčyjama. tieisog leliukas ir sendinimo efektai man kažkaip prasilenkia.

4u.gif

belaukiant dienos, kai pati turėsiu ką parodyti blush2.gif
Atsakyti
Aciu. Kartais tai kas paprasta buna grazu... cia tik pertapyta servetele ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 10 05, 20:18)
ingusia, antroji dėžutė tokia kaip iš damos buduaro, tokios prabangos prabangos ir graži graži  thumbup.gif

o stai zyliuko, leiskite išskirti laikrodį romantiškas, sentimentalus, maloniai saldus  drinks_cheers.gif

o štai dėžutė su vaikiuku man  schmoll.gif bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčyjama. tieisog leliukas ir sendinimo efektai man kažkaip prasilenkia.

4u.gif

belaukiant dienos, kai pati turėsiu ką parodyti  blush2.gif

dekui uz ivairia nuomone, kokia ji bebutu idomu isgirsti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Grazus darbeliai merginos.

Ingusia ta viena dezute tai super tokia orginalli forma.
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2008 10 06, 07:34)

mmmm kaip viskas idomiai suderinta, labai grazu wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaičiukės ar galima dekupažo liga susirgti net nepradėjus nieko savo rankom daryti unsure.gif patikėkit galima,nes aš sergu doh.gif , kaip viskas gražu noooriuuuu visko iš karto, tik nežinau nuo ko pradėti bigsmile.gif Mano svajonių svajonė yra virtuvės dailylentėm balta siena iškalta, plotukas nedidelis, noriu kažką sukurti iš saulėgražų, nes virtuvė yr salotinė ir gelsvos saulėgrąžos manau tiktų ax.gif , bet dar problema niekur nemačiau servetėlių su saulėgrąžom, nejau reiks vyrą įpaieškas pajung Vokietijoje g.gif Ar galimas toks darbas, gal kas darėt? Žinoma pirmiausia ant smulkių darbelių bandysiu, čia metam į priekį svajonė ax.gif
Papildyta:
Dar vienas klausimiukas, kaip užsisakyti priemonių internetu g.gif Ar tai įmanoma, mat Šiauliuose labai abejoju ar yra, o gal kas žinot kur yra visų reikalingų priemonių Šiauliuose g.gif
Atsakyti
na pirmadeinio nuotaikos uzvaldyta tada labai giriuosi 4u.gif :
Arbatos dezele
user posted image

Sepetys ilgakasei:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 10 03, 11:05)
Kviečiu arbatėlės....user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

ojoj kaip gražu, o iš kur tie katinų motyvai ?

QUOTE(zyliukas @ 2008 10 05, 19:58)
nu ir as pasigirsiu naujoj temukej

bigsmile.gif 
griūk negyvas, reikia man šito laikrodžio  lotuliukas.gif 

QUOTE(kabarksta @ 2008 10 06, 07:34)

rolleyes.gif labai labai
QUOTE(jakata @ 2008 10 06, 11:52)
na pirmadeinio nuotaikos uzvaldyta  tada labai giriuosi  4u.gif  :
Arbatos dezele
user posted image

ogo kaip skaniai atrodo thumbup.gif
na ir kaip tokius puikius šešelius padaryti...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 06 spalio 2008 - 11:06
QUOTE(renaciuks3 @ 2008 10 06, 11:38)
Dar vienas klausimiukas, kaip užsisakyti priemonių internetu g.gif Ar tai įmanoma, mat Šiauliuose labai abejoju ar yra, o gal kas žinot kur yra visų reikalingų priemonių Šiauliuose g.gif

internetiniu parduotuviu adresiukus gali paziureti dekupazo temos pirmame puslapiuke surasyta mirksiukas.gif

o su saulegrazom serveteliu va cia zvilgtelek as is siauliu rolleyes.gif jei kas gali kreiptis, mainus padarysim ar dar kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciuks3 @ 2008 10 06, 11:38)
Mergaičiukės ar galima dekupažo liga susirgti net nepradėjus nieko savo rankom daryti unsure.gif  patikėkit galima,nes aš sergu doh.gif , kaip viskas gražu noooriuuuu visko iš karto, tik nežinau nuo ko pradėti bigsmile.gif Mano svajonių svajonė yra virtuvės dailylentėm balta siena iškalta, plotukas nedidelis, noriu kažką sukurti iš saulėgražų, nes virtuvė yr salotinė ir gelsvos saulėgrąžos manau tiktų ax.gif , bet dar problema niekur nemačiau servetėlių su saulėgrąžom, nejau reiks vyrą įpaieškas pajung Vokietijoje g.gif  Ar galimas toks darbas, gal kas darėt? Žinoma pirmiausia ant smulkių darbelių bandysiu, čia metam į priekį svajonė ax.gif
Papildyta:

sveiki, ant dailylenciu labai puikiai galima padekupazinti. priemoniu galima isigyti netgi senukuose, kaip dazu , laku. spec priemoniu galit atsisiusti is www.senasnaujas.lt, jie siuncia pastu. ten ir saulegrazu manau rastumet. nes saulegrazu daug kur buna.
jei kas neaisku klauskit. bet geriausiai bandyti, o kai nesigaus tada klausti mirksiukas.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 10 06, 12:05)

griūk negyvas, reikia man šito laikrodžio  lotuliukas.gif 
rolleyes.gif  labai labai

tai prasom lotuliukas.gif
arba reiks paciai kibt i darbus smile.gif
Atsakyti
Sakykit kuom popierius 3D skiriasi nuo ryžinio popieriaus? g.gif
Atsakyti