Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

QUOTE(Gabii__ @ 2008 11 12, 12:20)
nu tai kad ne:) as aisku nubeicavus palieku bent per nakti...na pasiruosiu is vakaro..o kita diena darau...tikrai neteplioja...arba gal tiesiog skirtingu firmu beicas ir viskas...

palakavus tai taip tikrai jau neteps. o gal as ir neisdziovinusi buvau g.gif

Atsakyti
tikrai pabandyk...man netepa...pasidaryk isvakaro su beicu, leisk gerai nudziuti..ir kita diena daryk..tikrai neteps... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 12, 12:13)
Va cia mano dekupazinis kubizmas smile.gif

Labai faina o cia servetele tokia ar piesiai ir vedziojei konturu g.gif labai jau parumo bigsmile.gif taip idomiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Nu va cia paskutinis postas pukucio visai i tema... As cia dejau servetele ir paskui kieviena ta juostele apvedziojau tokiais spec klijais, jiems pradziuvus su aukso folija glaudziant tie klijai prikabina ta auksa ir jos istikruju yra labai ryskiai auksines ir iskilios. KLAUSIMAS I TEMA kaip teisingai fotografuoti gal kas galit patarti? As fotkinu su normaliu fotiku 6mpix, mikro funkcija, be blico bet visada gaunas s..... Kitu fotkes kaip paziuriu nu taip grazu, o mano..... sad.gif kad ir sita.... issiliejus.... neryski.... Nu ka darau ne taip. Gal sviesa ar kas....?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 12, 13:49)
Nu va cia paskutinis postas pukucio visai i tema... As cia dejau servetele ir paskui kieviena ta juostele apvedziojau tokiais spec klijais, jiems pradziuvus su aukso folija glaudziant tie klijai prikabina ta auksa ir jos istikruju yra labai ryskiai auksines ir iskilios. KLAUSIMAS I TEMA kaip teisingai fotografuoti gal kas galit patarti? As fotkinu su normaliu fotiku 6mpix, mikro funkcija, be blico bet visada gaunas s..... Kitu fotkes kaip paziuriu nu taip grazu, o mano..... sad.gif kad ir sita.... issiliejus.... neryski.... Nu ka darau ne taip. Gal sviesa ar kas....?

zinok as fotkinu visada pries lakavima
nesk itaip niekaip man nesigauna schmoll.gif

nebent vyro paprasau tai jis gerai pafotkina

man ir butu idomu kas kaip fotkina bigsmile.gif
Atsakyti
Ingusia 31, neatrodo, kad tau Meno pauze lotuliukas.gif Labai sauni ir originali dezele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 12, 14:49)

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 12, 14:54)
zinok as fotkinu visada pries lakavima
nesk itaip niekaip man nesigauna  schmoll.gif

nebent vyro paprasau tai jis gerai pafotkina

man ir butu idomu kas kaip fotkina  bigsmile.gif

Na pasiskaitykit fotografavimo temeleje
As ne profe ir mano nuoraukos tikrai ne tobulos bet as pradejau praktikuoti viena dalykai kai nesitingi. As ta daikta kuri fotografuoju pastatau gerai apsviestoje vietoje ir dar pastatau staline lampa kuri papildomai apsviecia. Tada daug graziau gaunasi ir reguliuok atstuma tarp objektyvo ir objekto kuri fotkini. Gal tiesiog netinkamas atstumas geriau paveiksluoti is toliau ir priartinti zoom nes bent man gaunasi tikrai geriau, gal nesufokusuoji kadro taip ir isplaukia konturai.Zodziu niuansu begales. Megin fotkinti kelis karta manau is 10 foto tikrai rasi tinkamiausia juk net ir profai is pirmo karto gerai nenutaiko . Kaip ir viskam taip ir fotografavimui reikia igudziu (praktikos) sekmes praktikuojant. Tikiuos nors truputi padejau

Matai pasirodo cia ne taip paprasta as pagalvojau kad tai paprasciausias konturas auksinis ir fsio nes jis irgi iskilus buna. As tu kliju dar nemeginau tai todel apie juos net nepagalvojau doh.gif
Nu ir isibegejau doh.gif blush2.gif

Sekmes visoms besidarbuojancioms iki bigsmile.gif

Nu va cia paskutinis postas pukucio visai i tema...

O kas tie postai niekaip neisikertu doh.gif cia gal pasisakimus tuos jus vadinat "postais" o ka reiskia i tema bigsmile.gif buna ir ne i tema bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 12 lapkričio 2008 - 13:49
As kaip tik norejau pklaust del foto padarymo, kai tu parasei uzklausima kaip padaryta ir supratau kad is foto nieko nesimato smile.gif tada gavos kag tu pataikei i mano tema biggrin.gif o postas tai pasisakymas bet nezinau kodel jis taip vadinas smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 12, 15:57)
As kaip tik norejau pklaust del foto padarymo, kai tu parasei uzklausima kaip padaryta ir supratau kad is foto nieko nesimato smile.gif tada gavos kag tu pataikei i mano tema biggrin.gif  o postas tai pasisakymas bet nezinau kodel jis taip vadinas smile.gif.

Viskas dabar man aisku doh.gif galva nedirba nieko nebesuprantu aciu uz issamu paaiskinima 4u.gif o darbelis puikus kad ir "neryski" foto kaip tu sakai. Darbelis nuo to nenukencia bigsmile.gif
Atsakyti
nu ka, prisizadejau vakar parodyt, tai rodau blush2.gif :

http://public.fotki....no-peckeliones/

kadangi dariau pirma karta ir savarankiskai ir is karto 4 remus, tai pasipyle klaidos biggrin.gif ko ismokau: negalima klijuot serveteles ant serveteles, kol slapia nesimato, bet kai isdziuna spalva isryskeja ir subjauroja visa vaizda doh.gif tos servetkos su krokodilo oda labai labai patiko, gaila, kad tokiu liapsusu pridariau blush2.gif
sorry uz buitinius vaizdelius, kadangi tai darau savo buiciai, perdaug fotkiu kokybei neskiriu demesio blush2.gif
prieskonine prasosi seseliavimo ar trupucio sendinimo vietom su vienkomponenciu (nu nedrisau dar daryt biggrin.gif )
zinau, kad cia blynai, bet man jie skanus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersandryte: 12 lapkričio 2008 - 16:01
QUOTE(supersandryte @ 2008 11 12, 18:01)
zinau, kad cia blynai, bet man jie skanus  tongue.gif

Kaip pirmi blynai atrodo neblogai. Bent is nuotrauku sprendziant atro dailiai as nerandu prie ko prikipt nors taip ieskojau doh.gif biggrin.gif Man labai graziai atrodo ir juoda balta o kaip tu sakai prieskoninei gal ir reiktu bent paseseliuoti tai butu isvis super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pasirodysiu ir aš su pirmu savo blynu... Uošviui gimtadienio proga nudekupažinau dėžę vynui. Vos kelias dienas prieš gimtadienį sugalvojau dekupažint, tai nulakuota tik vieną kartą ir matosi visokio broko. blush2.gif Kitą kartą darbelį reikės pradėti gerokai iš anksto. ax.gif

user posted image
user posted image

Nežinau, ar matysis nuotraukos, tai čia nuoroda:
http://public.fotki....mano-dekupazas/
Atsakyti