QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 12, 14:49)
Nu va cia paskutinis postas pukucio visai i tema... As cia dejau servetele ir paskui kieviena ta juostele apvedziojau tokiais spec klijais, jiems pradziuvus su aukso folija glaudziant tie klijai prikabina ta auksa ir jos istikruju yra labai ryskiai auksines ir iskilios. KLAUSIMAS I TEMA kaip teisingai fotografuoti gal kas galit patarti? As fotkinu su normaliu fotiku 6mpix, mikro funkcija, be blico bet visada gaunas s..... Kitu fotkes kaip paziuriu nu taip grazu, o mano.....

kad ir sita.... issiliejus.... neryski.... Nu ka darau ne taip. Gal sviesa ar kas....?
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 12, 14:54)
zinok as fotkinu visada pries lakavima
nesk itaip niekaip man nesigauna
nebent vyro paprasau tai jis gerai pafotkina
man ir butu idomu kas kaip fotkina
Na pasiskaitykit fotografavimo temeleje
As ne profe ir mano nuoraukos tikrai ne tobulos bet as pradejau praktikuoti viena dalykai kai nesitingi. As ta daikta kuri fotografuoju pastatau gerai apsviestoje vietoje ir dar pastatau staline lampa kuri papildomai apsviecia. Tada daug graziau gaunasi ir reguliuok atstuma tarp objektyvo ir objekto kuri fotkini. Gal tiesiog netinkamas atstumas geriau paveiksluoti is toliau ir priartinti zoom nes bent man gaunasi tikrai geriau, gal nesufokusuoji kadro taip ir isplaukia konturai.Zodziu niuansu begales. Megin fotkinti kelis karta manau is 10 foto tikrai rasi tinkamiausia juk net ir profai is pirmo karto gerai nenutaiko . Kaip ir viskam taip ir fotografavimui reikia igudziu (praktikos) sekmes praktikuojant. Tikiuos nors truputi padejau
Matai pasirodo cia ne taip paprasta as pagalvojau kad tai paprasciausias konturas auksinis ir fsio nes jis irgi iskilus buna. As tu kliju dar nemeginau tai todel apie juos net nepagalvojau
Nu ir isibegejau
Sekmes visoms besidarbuojancioms iki
Nu va cia paskutinis postas pukucio visai i tema...
O kas tie postai niekaip neisikertu

cia gal pasisakimus tuos jus vadinat "postais" o ka reiskia i tema

buna ir ne i tema