Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

na maniskais jau prazydo bigsmile.gif
Atsakyti
Na tai rodai araba rodai biggrin.gif
Leisk ir mums pasidziaugt ,ne viena sau uzsislepus laikius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 11 03, 20:42)
Na tai rodai araba rodai biggrin.gif
Leisk ir mums pasidziaugt ,ne viena sau uzsislepus laikius lotuliukas.gif

rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau atejo "rytojus" smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alesgute: 04 lapkričio 2008 - 00:07
Dievazi rena,pagailek musu,parodyk ka savo grozi 4u.gif

O stai mano naujokas matosi jau du ziedkocius kisa(nezinau ar fotkej matyt)
user posted image

O stai siuos lupenukus tuoj kisiu i zeme,nes baigia sudziut biggrin.gif
Cia bus tas eksperimentas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites,Man tokia istorija su amariliu nutiko....Kokius 4m. turejau tamsiai raudona amarili,jokiu kitu spalvu neturejau.Siais metais jis man prazydo baltais su raudonais dryziais ziedais ir pats ziedas buvo anksciau aksominis ,dabar ne,nu visiskas pasityciojimas... : doh.gif .Sakau gal cia liga kokia?
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2008 11 06, 08:36)
Sveikos mergaites

Va cia tai ivykis bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai idomu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 11 05, 18:13)
O stai mano naujokas matosi jau du ziedkocius kisa(nezinau ar fotkej matyt)]

thumbup.gif viskas cia matyt bigsmile.gif

QUOTE(Dakora @ 2008 11 06, 08:36)
Sveikos mergaites,Man tokia istorija su amariliu nutiko....Kokius 4m. turejau tamsiai raudona amarili,jokiu kitu spalvu neturejau.Siais metais jis man prazydo baltais su raudonais dryziais ziedais ir pats ziedas buvo anksciau aksominis ,dabar ne,nu visiskas pasityciojimas... : doh.gif .Sakau gal cia liga kokia?

cia tai geras unsure.gif

na pasirodom
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 11 06, 15:04)
na pasirodom

ohmy.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 11 06, 16:04)
thumbup.gif viskas cia matyt bigsmile.gif
cia tai geras unsure.gif
na pasirodom

labai grazus, pas mane tai jau tik antro ziedkocio du ziedeliai liko nenuzydeje :rolleyes
P.s mergaitės, noriu paklausti, o pas jus visas tas svogūnas vos vos kyšo iš žemių pas mane tai beveik maždaug apie pusė jo matosi g.gif tai ar pas mane jie blogai pasodinti? gal todėl tas svogūnas pats didelis neužauga ir apdžiūvęs toks būna? nu patarkit ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 06 lapkričio 2008 - 16:44
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 06, 17:42)
P.s mergaitės, noriu paklausti, o pas jus visas tas svogūnas vos vos kyšo iš žemių pas mane tai beveik maždaug apie pusė jo matosi  g.gif  tai ar pas mane jie blogai pasodinti? gal todėl tas svogūnas pats didelis neužauga ir apdžiūvęs toks būna? nu patarkit ka?

Jei skaitai angliškai, tai čia parašyta, kad mažiausiai pusė svogūno turi būti virš žemės paviršiaus:
Planting
Before planting the Amaryllis bulbs, place it in a container filled with lukewarm water for a couple of hours. This encourages root formation. To plant, choose a pot or container that can easily accommodate the bulb and roots but that's not too large: you should be able to just barely place your finger between the bulb and the side of the pot. Use pot shards or gravel to cover the drainage hole, placed so that water can still escape. Fill the pot with potting soil and place the bulb on top. Then add just enough potting soil so that at least half of the bulb is exposed above the soil surface. Do this as carefully as possible to avoid damaging the roots. After planting, tamp down the potting soil firmly.
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 06, 16:42)
labai grazus, pas mane tai jau tik antro ziedkocio du ziedeliai liko nenuzydeje  :rolleyes
P.s mergaitės, noriu paklausti, o pas jus visas tas svogūnas vos vos kyšo iš žemių pas mane tai beveik maždaug apie pusė jo matosi  g.gif  tai ar pas mane jie blogai pasodinti? gal todėl tas svogūnas pats didelis neužauga ir apdžiūvęs toks būna? nu patarkit ka?

as tai jau tokio sodinimo pirkau g.gif

merginos aciu 4u.gif
Atsakyti