na maniskais jau prazydo

Na tai rodai araba rodai
Leisk ir mums pasidziaugt ,ne viena sau uzsislepus laikius

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 11 03, 20:42)
Na tai rodai araba rodai

rytoj

Dievazi rena,pagailek musu,parodyk ka savo grozi
O stai mano naujokas matosi jau du ziedkocius kisa(nezinau ar fotkej matyt)

O stai siuos lupenukus tuoj kisiu i zeme,nes baigia sudziut
Cia bus tas eksperimentas

O stai mano naujokas matosi jau du ziedkocius kisa(nezinau ar fotkej matyt)

O stai siuos lupenukus tuoj kisiu i zeme,nes baigia sudziut

Cia bus tas eksperimentas

Sveikos mergaites,Man tokia istorija su amariliu nutiko....Kokius 4m. turejau tamsiai raudona amarili,jokiu kitu spalvu neturejau.Siais metais jis man prazydo baltais su raudonais dryziais ziedais ir pats ziedas buvo anksciau aksominis ,dabar ne,nu visiskas pasityciojimas... :
.Sakau gal cia liga kokia?

QUOTE(Dakora @ 2008 11 06, 08:36)
Sveikos mergaites
Va cia tai ivykis

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 11 05, 18:13)
O stai mano naujokas matosi jau du ziedkocius kisa(nezinau ar fotkej matyt)]

QUOTE(Dakora @ 2008 11 06, 08:36)
Sveikos mergaites,Man tokia istorija su amariliu nutiko....Kokius 4m. turejau tamsiai raudona amarili,jokiu kitu spalvu neturejau.Siais metais jis man prazydo baltais su raudonais dryziais ziedais ir pats ziedas buvo anksciau aksominis ,dabar ne,nu visiskas pasityciojimas... :
.Sakau gal cia liga kokia?

cia tai geras

na pasirodom

QUOTE(rena @ 2008 11 06, 15:04)
na pasirodom

QUOTE(rena @ 2008 11 06, 16:04)

cia tai geras

na pasirodom
labai grazus, pas mane tai jau tik antro ziedkocio du ziedeliai liko nenuzydeje :rolleyes
P.s mergaitės, noriu paklausti, o pas jus visas tas svogūnas vos vos kyšo iš žemių pas mane tai beveik maždaug apie pusė jo matosi

QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 06, 17:42)
P.s mergaitės, noriu paklausti, o pas jus visas tas svogūnas vos vos kyšo iš žemių pas mane tai beveik maždaug apie pusė jo matosi
tai ar pas mane jie blogai pasodinti? gal todėl tas svogūnas pats didelis neužauga ir apdžiūvęs toks būna? nu patarkit ka?

Jei skaitai angliškai, tai čia parašyta, kad mažiausiai pusė svogūno turi būti virš žemės paviršiaus:
Planting
Before planting the Amaryllis bulbs, place it in a container filled with lukewarm water for a couple of hours. This encourages root formation. To plant, choose a pot or container that can easily accommodate the bulb and roots but that's not too large: you should be able to just barely place your finger between the bulb and the side of the pot. Use pot shards or gravel to cover the drainage hole, placed so that water can still escape. Fill the pot with potting soil and place the bulb on top. Then add just enough potting soil so that at least half of the bulb is exposed above the soil surface. Do this as carefully as possible to avoid damaging the roots. After planting, tamp down the potting soil firmly.
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 11 06, 16:42)
labai grazus, pas mane tai jau tik antro ziedkocio du ziedeliai liko nenuzydeje :rolleyes
tai ar pas mane jie blogai pasodinti? gal todėl tas svogūnas pats didelis neužauga ir apdžiūvęs toks būna? nu patarkit ka?

as tai jau tokio sodinimo pirkau

merginos aciu