Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

QUOTE(vignola @ 2008 10 30, 18:05)
Atrodo turiu toki.....jis reikalauja butent sitos firmos kitu produktu...
Vernice screpolante all'acqua per decoupage?Sita turi?Lietuvoje atrodo kol kas nera Ferrario produktu ,nors galiu ir klysti g.gif
Sitas produktas reaguoja tik su laku blizganciu butent Ferrario (Vernice lucida)....Ir nemazai laiko reikia laukti....as bandziau su kitais, bet nelabai graziai gavosi.... ax.gif

Pirkau Portugalijoj, tik tokį radau dailės parduotuvėj (pasisarmatijau paklaust... blush2.gif)... Instrukcijos tokios (itališkai):

Modo d'uso: Stendere con un pennello una o piu mani di vernice invecchiante sul quadro o sull'oggetto da tratare avendo cura di ottenere uno strato uniforme. Se il supporto e molto assorbente (ad esempio cartone) si consiglia di applicare prima una mano di acrilica transparente all'acqua (Medium e Vernice lucida per acrilici-Ferrario) in modo da non far entrare l'invecchiante nel supporto. Dopo 12-24 ore circa la superficie risultera asciutta al tatto. Da questo momento in poi, con un pennello morbido, applicare la vernice Screpolante. Piu tempo si attende tra l'essicazione dell'invecchiante e la stresura della Screpolante piu le crepe ottenute saranno piccole. Anch lo spessore della vernice invecchiante e la quantita della vernice Screpolante (che va data sempre in una unica mano) influenzano la grandezza delle screpolature.

Nieko aš čia nesuprantu, nors kai kurie žodžiai į portugališkus panašūs, ale vis tiek reikia vertimo... Gal kas padės? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vignola @ 2008 10 30, 18:24)
Bet yra matiniu laku....jeigu turi galimybe pirkti Italijoje,man labai patinka Vernice Finale Satinata in gel CreArt....sitas gelis super super matinis bigsmile.gif ,pabandziau,net nustebau ir labai labai apsidziaugiau,kadangi nemegstu blizganciu,nes turiu pvz. Stamperijos matini,vistiek trupuciuka blizga..

Aš ne Italijoj, bet pabandysiu paieškot čia, PT. Labai ačiū už informaciją. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
sakykit, oar tinkama vaiko baldelius dailinti dekupazu? g.gif na ar nera tas akrilinis lakas labai kenksmingas, jei kartais lyztels ar paklramtys. vienok ir kitu kartais nerinkamu daiktu paragauja cool.gif
ka? kaip manot? rolleyes.gif
Atsakyti
nejaugi ir vėl į m,ano klausimą niekas neatsakys? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 10 30, 17:36)
nejaugi  ir vėl į m,ano klausimą niekas neatsakys?  verysad.gif

na gaila, bet as tai nieko nenusimanau unsure.gif
Atsakyti
As aisku ne eksperte, bet manau, kad uztenka tik mediumu tepti, jei neketini dazyti ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif Kol aš čia rašinėjau ir skundžiausi, pradėjo trūkinėt pagaliau mano butelys! thumbup.gif Tik kad labaaaai mažyčiais tokiais įtrūkimais, ką ne taip padariau? Nudažiau tuo cracking varnish, po pusvalandžio - kontrastuojančia spalva. Tai buvo prieš 5 val., tik dabar pasirodė įtrūkimai...
Atsakyti
Na ka gi mano stamperios sotile dvikomponentis isdziuvo, matau tuos mikroskopinius itrukimus smile.gif Pabandziau itrinti seseliais, isryskejo linijos, bet ir pats visas issimozojo, tai sugalvojau prabraukti dregnu skurliuku ir visas lakas nusivale.... doh.gif lotuliukas.gif Klausimas - su kuo nuvalot itrinimo pertekliu??
Atsakyti
QUOTE(gugu @ 2008 10 30, 12:39)
ėmiau rinktis prekes , kad galėčiau pradėti dirbti ir vėl klausimas:
na vistiek nors ir pirmą kart, bet norėsiu pabandyti sendinti. Sakau pasimsiu iš kart ir sendinimo priemonių .tai imčiau ANTIK I ir ANTIK  II ir ten rašo "įtrinti patina", na tai imsiu dar ir PATINA. O ten rašo " Patiną naudoti galima ant medzio, keramikos, popieriaus, metalo irt.t". Tai ką ją galima naudot tiesiai ant nudažyto paviršiaus ir suskeldės?
garbės žodis jau visai nieko nesuprantu blush2.gif kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių

Patina galima naudoti ne tik itrukimams itepti, bet ir tonuoti medini daikta ir suteikti jam antikini vaizda. Bespalve patina maisoma su akriliniais dazais ir naudojama itrukimams itrinti ir pavirsiams tonuoti.
Atsakyti
Labai ieskau siu serveteliu

user posted image user posted image
user posted image user posted image

Perku arba keiciu - mano serveteles 4u.gif
Atsakyti
Va ČIA matosi, kad dekoruotas popierius ir tai tikrai mane žavi. 4u.gif Labai norėžiau sužinoti kaip galima dekoruoti popierių, kad jis nesuplyštų.
Atsakyti
oi aciu vazaza wink.gif ziuriu, kad cia mano darbelis smile.gif as popieriu klijavau prie virselio, ir tada ant popieriaus klijavau servetele. o tas popierius tai storokas buvo. bet manau, kad naudojant spec klijus dekupazui, neturetu plysti. nes palyginus pva ir spec klijus, tai skirtumas didziulis wink.gif jau patyriau, ka reiskia kai servetele beveik nesirauksleja smile.gif
Atsakyti
na, ka, ir as pasirodau ka pavyko nudirbti 4u.gif
Taupykle su katinais smile.gif
user posted imageuser posted image
user posted image[user posted image

ir prie jos deranti zvake
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti