Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

na taip,as gal neaiskiai parasiau,na net marmari parase,kad malumai po 3d iki o sunus gime,mano 60val iki o,tai reiskia-60h+2paros kai jau kiausinelis iseis ir lauks spermiju.lietuviskos juosteles tikriaus rodo o jau vykstancia?ar ,kad ji tik bus po 24-38h?gal suklaidino tai?
Atsakyti
merginos jei mano ciklas svyruoja tarp 24 ir 26 dienu, tai kiek betikrinciau vistiek O bus +- 2 dienu skirtumu, juk prasidejus naujam ciklui nelabai suzinosi kiek sis truks sikart g.gif bet kiek suprantu tai manasis O turetu buti kazkur 12 arba 13 CD? ar gali buti kad O ateis anksciau? unsure.gif doh.gif kaip manot ar galeciau bandyt jau kokia 6 CD gamint mergyte? bigsmile.gif gal atrodau toookia nekantri wub.gif ax.gif bet mano ciklas toks nepastovus kad manau tas tikslus O gaudymas nezinau ar padetu man unsure.gif juk ir O buti skirtingom dienom.... ach doh.gif
Atsakyti
donabriska, O gali buti vienodu metu, o antra ciklo dalis gali svyruoti. jei ji trumpesne, nei 11 dienu, reiskia nepilnaverte o nes truksta progesterono. Taigi, delto siulo cia merginos pastebeti save bent keleta menesiu, kad matytum optimalia diena, kada vyksta O ir pasiskaiciuok, kiek laiko trunka antra ciklo dalis. Siaip dar gali pagerti nakvisu, sureguliuoja ir O ir ciklo trukme.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 15, 23:04)
donabriska, O gali buti vienodu metu, o antra ciklo dalis gali svyruoti. jei ji trumpesne, nei 11 dienu, reiskia nepilnaverte o nes truksta progesterono. Taigi, delto siulo cia merginos pastebeti save bent keleta menesiu, kad matytum optimalia diena, kada vyksta O ir pasiskaiciuok, kiek laiko trunka antra ciklo dalis. Siaip dar gali pagerti nakvisu, sureguliuoja ir O ir ciklo trukme.

aciu uz supratima ax.gif nakvisas as jau kelis menesius geriu, bet kaip buvo taip ir liko tas skirtumas g.gif siaip mano mmm trunka apie 7 dienas tai negi gali buti vaisingos dienos ir dar kazkiek tepant kraujui? doh.gif o kokiu O testu galima rasti musu Lietuvos vaistinese? ir kokie patikimiausi? bigsmile.gif ar visas smulkmenas su ju naudojimu rasiu instrukcijoj? unsure.gif beje ciklo vidury beveik visada jauciu pilvo maudima ar taip pat galeciau juo pasikliauti kaip O diena? rolleyes.gif na cia prie visu testu jei ka pasikslinimui ax.gif
Atsakyti
na galit pagerti tas nakvisas,apie juosteles senoje temoje placiai prisneketa,nepatingekit paskaityti,jeigu domina tas.vaisingos dienos negali buti tepant kraujui,(jei nera pataloginio sutrikimo)nes su menesinemis pasisalina neapvaisintas kiausinelis. smile.gif ciklo viduryje bresta naujas kiausinelis,tai ir reiskia kad jis kai pribres,iseis sutikti spermijus.bet ,kad zinoti kada bus ta diena tiksliai,sekame save juostelemis.
Atsakyti
siaip tai fgali buti vaisingos dienos dar tepliojant, jei ilgos menesines, kitoje temoje vienai taip buvo, bet pagerus nakvisu susitvarke O laikas..siuo atveju turbut negali buti.
O testu Lt praktiskai as tik 2 tipu maziau, bet jie brangoki po 5 lt pigiasuias. Taigi jei nori save pastebeti, pasitikslinti, ar tavo ciklo vidurio skausmeliaisusije su O, tai uzsisakyk is grange, parsius tau is uzsieniu pigiau. tada galesi ziureti ir stebeti.
O jei planuoji mergyte, tai pasiklauti tuo smaudimu butu biski rizikinga, nes tau reikia znoti kiek dienu iki to maudimo nutraykti ND.
As buvau pas gine..pasake, akd viskas gerai 5 savaityes ir 4 dienos wub.gif taip atlego..nes kazkaip sita nestuma labai daug jaudulio, ar viskas bus gerai
Atsakyti
na taip, reiks save pastebet atidziau ir pasisemt daaaaug kantrybes doh.gif smile.gif o is tikruju tai nepergyvenu jei jau nutiktu kad gautusi berniukas, svarbiausia kad kad augtu pilvuke sveikas ir linksmas smile.gif juk visada galesiu pagalvoti ir apie trecia mazyli lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donabraskita @ 2008 10 15, 21:47)
merginos jei mano ciklas svyruoja tarp 24 ir 26 dienu, tai kiek betikrinciau vistiek O bus +- 2 dienu skirtumu, juk prasidejus naujam ciklui nelabai suzinosi kiek sis truks sikart g.gif  bet kiek suprantu tai manasis O turetu buti kazkur 12 arba 13 CD? ar gali buti kad O ateis anksciau? unsure.gif  doh.gif  kaip manot ar galeciau bandyt jau kokia 6 CD gamint mergyte? bigsmile.gif    gal atrodau toookia nekantri  wub.gif  ax.gif bet mano ciklas toks nepastovus kad manau tas tikslus O gaudymas nezinau ar padetu man unsure.gif  juk ir O buti skirtingom dienom.... ach doh.gif

Jei tavo ciklas nuo 24 iki 26, tai jis tikrai pakankamai reguliarus mirksiukas.gif Nereguliarus, kai būna vieną ciklą 26, kita 35 ir pan. Taigi viskas pas tave gerai. Aš irgi jaučiu ciklo viduryje pamaudimus ir pusę metų galvojau, kad tai O, tie pamaudimai sutampa su vaisingų gleivių piku (apie 15CD iš ~28), bet kaip parodė OT, kad mano O vyksta maždaug pora dienų po tų pamaudenimų, va tai ir buvo man naujiena bigsmile.gif Taigi, pasitirk su OT, ir žinosi, ar jautei ovuliaciją ar skausmelius prieš ją, kažkur anksčiau dar praeitoje temoje buvau įdėjusi straipsniuką apie tai, kad dauguma moterų jaučia įvairius skausmelius, padūrinėjimus pora dienų iki O.
Nepatingėk ir žinosi tiksliai mirksiukas.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 16, 07:17)
As buvau pas gine..pasake, akd viskas gerai 5 savaityes ir 4 dienos wub.gif taip atlego..nes kazkaip sita nestuma labai daug jaudulio, ar viskas bus gerai

Kaip smagu thumbup.gif Didžiausi sveikinimai dar kartelį, kad viskas pas jus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 15, 22:04)
Siaip dar gali pagerti nakvisu, sureguliuoja ir O ir ciklo trukme.

Jo, pageriau..Siandien jau 40 ciklo diena..Vakar dariausi testuka,nors ir zinojau,kad ji bus neigiamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 15, 19:14)
na iki kiausinelio isejimo ir gavosi apie 5dienos.
Papildyta:
taip garantiju nera,bet jei metus ar maziau reguliarus ciklas,susekta dienele mirksiukas.gif .praktika rodo,pasiteisina.

O ka manai apie visokius kraujo atsinaujinimus g.gif ,nors as tuo ir nelabai tikiu,bet man sutapo,jau nebezinau nei ka ir galvoti doh.gif .Idomu ar tau sutampa ax.gif .Gal galima tada derinti ir viena ir kita blush2.gif
http://mamka.ru/calendars/who.html
Idomu ka rodo ir kitoms mamytems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 16 spalio 2008 - 08:52
QUOTE(Neryte @ 2008 10 16, 09:50)
Idomu ka rodo ir kitoms mamytems  ax.gif

Man su pirmu rodo mergaite, su antru berniuka ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu paklausti Jusu, seniai tyrinejanciu sia linkme smile.gif , pilvo apacios tempimas,skausmas kazkuriame sone ciklo viduryje - tai rodo, jog ivyko ovuliacija, ar tai, kad ji netrukus ivyks? Musu Nd baigti 60 val iki to skausmo, tai stai ir nezinau ko tiketis, jei tai buvo O, tai ko gero galime tiketis ir vel broliuko, o jei O ivyko dar bent po paros - tai gal ir lemta svajonei virsti kunu ...wub.gif wub.gif Nors sia nakti taip aiskiai sapnavau, jog mums gime sunelis...
Noriu jungtis prie Alchemie, nes musu maziukui dabar turetu buti mazdaug 6 savaiteles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 16 spalio 2008 - 09:47