QUOTE(gliuka @ 2008 10 16, 22:34)
Galiu papasakoti - nors pati esu medike, zinoma tokiu dalyku niekas per paskaitas nedeste (beje, kaip ir paie naturalu maitinima per paskaita buvo skirta viso labo pora sausu sakiniu

) is savo pacios vaiku atsiradimo istorijos ir draugiu "apklausos" susidariau toki ispudi, jog sunus - intensyvaus palanavimo pasekme (pas mus abu - tikslingo, atkaklaus tikslo siekimo rezultatai

), t.y. negalvojant kas, svarbu, kad butu. Is draugiu pasakojimu, susilaukusiu dukryciu paskutiniu metu - tai tokie, na, nevisai netyciniai netyciukai, nes ND atlikti daznai paskutinemis MM dienomis, ar is kart po ju, tikintis, kad iki TU vaisingu dienu dar toli.
Mūsų sūnelis atsirado irgi po intensyvaus planavimo

O dėl pastojimo per mmm ar po mmm priklauso nuo to, kada vyksta O, jei trumpas ciklas ar išgyvena spermiukai, tai išlieka X ir dėl to gaunas mergaitė

Kaip ir mes čia stengiamės

Tik va mūsų cikla biški ilgesni, bent jau mano nėra labai ilgas 26-29d., bet O vyksta gan vėlai 16-18CD, kas keisčiausia, kad ji taip pat vyko ir iki pirmagimio, kuomet ciklas buvo 31 diena. Tai po gimdymo ir maitinimo, man sutrumpėjo antroji ciklo fazė
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 17, 07:44)
gliuka, bet tas paskutines mm dienos ar is karto po ju cia priklauso nuo ciklo ilgio, jei pvz. ciklas 23 dienos, o mm trunka savaite, tai ziurek, praktiskai jau ir 5-7 dienos iki O..va tau ir atsiranda mergyte..o mano sunelis tai is viso..nuo nekalto prasidejimo

neplanuotas ir netyciuku, netyciukas...manau, kad visdelto patikimiausia ne lentyeles, ne mm per jas ar pries jas ar po ju, o zinant kada ta O... as beje ir pries mm ir po ju pirmomis dienomis irgi stengemis ir niekoas neuzkibo, nors mano ciklas is tu trumpu, o mm trunka ilgokai, bet nepaiteisino, o kad mazdaug visoms tiktu pagal ju skirtingus ciklus..nu reikia matematikos, nors tu ka
Ech, kaip smagu tau, jau pagavai džiaugsmą ir taip kaip priklauso

O mūsų dar laukia pastojimo kelias... Kažin, ar ilgas jis bus...
QUOTE(elitarai @ 2008 10 17, 12:05)
tau alhemie sveikateles ir geros nuotaikos,o kitoms geru namu darbu

.iskeliauju 2savaitelems,bus man skaitymelio,nes grysiu tikrai
Geros kelionės

Lauksim savo mokytojos
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...