Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 03, 14:20)
Maluma, tikiuosi uzgarnatuos biggrin.gif  ir trecias ir tikiuosi, kad gale tu visu mano baimiu, bus sveika ir grazi mergyte

Stenkis ir toliau kreipti savo mintis tokia linkme, neleisk lįsti į galvą blogoms mintims, ir turėtų būti viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
alchemie zinau kad esu ziauri bet tau noriu viso ko geriausio blush2.gif
labai noriu kad ten jau gyventu princesyte wub.gif wub.gif wub.gif
beje radau kad
Доллар поднимется до 5 гривен 20 копеек?
vadinas tie grivenai nedideli pinigeliai ir kiek is atsiliepimu girdejau [tiksliau niena tindi rindi forumiete uztikrino kad patikimas g.gif

o del to ruskio tai forumiete sake 100 procentu efektyvu g.gif
Atsakyti
Maluma, ale tu ir randi..oho blink.gif
Nu Maluma, manau, akd turiu bent jau tokiu argumentu, kad turetu buti mergyte, nes
1. Ispranasavo burtininke lotuliukas.gif
2. Sapnavo kolege, kad mergyte pagimdziau, cia visai neseniai
3. Vyro bendradarbe, kuri manes ne sykio nemaciusi, paklause ar as nesilaukiu, tarp kitko blink.gif
4. Visi kinieciu ir rusiski kalendoriai rodo, akd bus mergyte (pagal ND diena ir pagal O diena)
Nu ir buvo imtasi priemoniu, kad ja pasikviestume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 03, 14:08)
Maluma, ale tu ir randi..oho blink.gif
Nu Maluma, manau, akd turiu bent jau tokiu argumentu, kad turetu buti mergyte, nes
1. Ispranasavo burtininke lotuliukas.gif
2. Sapnavo kolege, kad mergyte pagimdziau, cia visai neseniai
3. Vyro bendradarbe, kuri manes ne sykio nemaciusi, paklause ar as nesilaukiu, tarp kitko blink.gif
4. Visi kinieciu ir rusiski kalendoriai rodo, akd bus mergyte (pagal ND diena ir pagal O diena)
Nu ir buvo imtasi priemoniu, kad ja pasikviestume biggrin.gif

laikom kumščius ir laukiam II
Atsakyti
N ryt ryte anksti kelisuosi..nesimiegos man biggrin.gif
siaip BT mano tokia pati 36.8
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 03, 14:33)

temperatura tai superine thumbup.gif visai ne pries mms schmoll.gif
del burtininkiu tai man atrodo [ne tiksliai zinau] kad nuodeme unsure.gif
juk mes dievu o ne sarlatanem turim pasitiket blush2.gif nors aisku noras mergyciu sulaukt ir stengtis viska daryt kad taip butu net nezinau ka reiskia g.gif
nors dabar as jau meldziuosi kad dievulis arba mergyte atsiustu arba jei nelemta sia minti is galvos isgrustu verysad.gif
alchemie mergyte o tavo nd kaip supratau 5 dienas iki ov. siekia g.gif
tai jei ka mergyte garantuota thumbup.gif
Atsakyti
Maluma, man ana cikla tokia BT laikesi iki pat mm, nakti mm atkeliavo ir ryte jau temperatura nuktiro iki 36.5
Papildyta:
Maluma, nu as tikiuosi, akd 5 dienos iki O buvo ND, nes ta pirma OT buvo ne tokia ryski, kaip kontroline, tai pagal viska, ji yra neigiama, o jau vienodo ryskumo buvo veliau..tai tikiuosi, akd viskas gerai ir OT man kokio bajerio neiskrete.
Siaip net ir tie ND iki pirmo OT rezultato vyko mazdaug 2 dienos, tai susidarytu ir 3 dienos, jei ten buvo kokia apgaulinga O su neryskia OT juostele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 03, 15:33)

Prisimenu ir as, kai dariausi pirmaji gyvenime nestumo testa (beje jis buvo pirmasis ir teigiamas), tai atsikeliau anksciausiai, nes tiesiog jau nebe miegai galvoj buvo. O tada zadinau vyra ir niekaip negalejau islementi naujienos. Sakau kelkis, jis nesuprato kodel. Sakau "i darba" doh.gif . Paziurejes i laikrodi nepatikejo...
Bet atspejo kame saknys, nors manem, kad niekada negalesiu pastoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa10: 03 spalio 2008 - 15:26
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 03, 15:16)
Maluma, man ana cikla tokia BT laikesi iki pat mm, nakti mm atkeliavo ir ryte jau temperatura nuktiro iki 36.5
Papildyta:
Maluma, nu as tikiuosi, akd 5 dienos iki O buvo ND, nes ta pirma OT buvo ne tokia ryski, kaip kontroline, tai pagal viska, ji yra neigiama, o jau vienodo ryskumo buvo veliau..tai tikiuosi, akd viskas gerai ir OT man kokio bajerio neiskrete.
Siaip net ir tie ND iki pirmo OT rezultato vyko mazdaug 2 dienos, tai susidarytu ir 3 dienos, jei ten buvo kokia apgaulinga O su neryskia OT juostele doh.gif

MAZUTE DAR PALYGINK TESTUKUS g.gif teigiama tik tada kai juostele ryskesne ar vienodo ryskumo su kontroline blush2.gif
Atsakyti
Maluma, kad jie abu dabar pabluke, nors tas antras tai ryskesnis.
Liepa 10, as su pirmu dariau du testus abu kartus rode grybus blink.gif
Su antru, pirmas testas nerode nieko, antras parode testine, o kontrolines ne lotuliukas.gif
tai kai man gyvenime testai sposus krecia, tai as geriau uztikrintai pagal taisykles darysiu...nors ir anuos kartus pagal taisykles dariau...tiesa sakant...manau, akd jei ryt pamatysiu II tai apsiraudosiu..reikes vyras ispeti, kad neisigastu, ko as tulike 6 ryto raudu lotuliukas.gif
kai suzinojau, akd antro lauku, buvo toks sokas, nes neplanuotas, netyciukas ir taip sunkiu metu atsirado, kad nezinojau kaip gyvenima pavesiu..sedejau ir zliumbiau..vyras ramino...paskui netekau..vel verkiau..vyras ramino..paskui po abrazijos sulaukiau mm ir vel apsizliumbiau, akd viskas gerai..vyras tada jau sako, nu as nesuprantu tu moteru, nera mm verkia, yra mm verkia, jau apsispresk lotuliukas.gif
Atsakyti
Alchemie, tikrai kad lotuliukas.gif
Beje ir as 6 ryto zliumbiau pamacius teigiama.
Atsakyti
na ,o as linkiu geros nuotaikos,ne sy tai kita kartely smile.gif .reikia buti kantresnems smile.gif
Atsakyti