Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

Marmari, man biski kazusas isejo.
ND buvo 2 dienosiki pasirode II ir tai buvo 12 CD (iseina apie tris dienas, kaip as maniau iki O), o paskui as ant bajerio pasidariau OT 15 CD ir parode vienodo ryskumo II, tada puoliau skaityti ir supratau, kad jei juostele nera vienodo ryskumo ar ryskesne uz kontroline, tai testas yra neigiamas...zodziu manau, kad ND buvo 5 d. iki O, jei man tiek testai ko nors nesubludijo
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 04, 06:01)
Puse nakties is nervu nemiegojau..bet pamaciau II wub.gif

oooo kokios naujienos wub.gif kaip fainai
Atsakyti
[quote=Alchemie,2008 10 03, 18:28]
SVEIKA MAZULE blush2.gif CIA TAI NAUJIENOS thumbup.gif
SAUGOK LABAI SAVE IR MAZULYTE [TIKIUOSI] PRINCESYTE KO TAU LABAI LABAI LINKIU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 04, 17:07)
ND buvo 2 dienosiki pasirode II ir tai buvo 12 CD (iseina apie tris dienas, kaip as maniau iki O), o paskui as ant bajerio pasidariau OT 15 CD ir parode vienodo ryskumo II, tada puoliau skaityti ir supratau, kad jei juostele nera vienodo ryskumo ar ryskesne uz kontroline, tai testas yra neigiamas...zodziu manau, kad ND buvo 5 d. iki O, jei man tiek testai ko nors nesubludijo

Ačiū už paaiškinimą biggrin.gif
Bet kaip džiaugiuosi, gera naujiena negaliu atsidžiaugti, tiesiog norisi net kitiems pasakyti.
Mes irgi jau bandom dukryę pasigauti, tik dabar užsiliepsnojo man apačioj ir nežinau ką daryti, panašu į grybelį, ir nežinau ar galima kokias žvakutes naudoti ar tada jau apie pastojimą net nesvajoti.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 04, 16:07)

kaip matau planiukas super geras thumbup.gif 5 dienos iki ovuliacijos,rytinuke ir be pusryciu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 10 04, 17:16)
kaip matau planiukas super geras  thumbup.gif  5 dienos iki ovuliacijos,rytinuke ir be pusryciu  blush2.gif  blush2.gif

lauksim dabar ir auginsim nestuke.gif visos kartu, kaip fainai, ir matysim kaip mokslinis darbas ar pavyko, nors iš tikrųjų linkiu sveiko ir stipraus leliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 10 04, 17:08)
Ačiū už paaiškinimą  biggrin.gif
Bet kaip džiaugiuosi, gera naujiena negaliu atsidžiaugti, tiesiog norisi net kitiems pasakyti.
Mes irgi jau bandom dukryę pasigauti, tik dabar užsiliepsnojo man apačioj ir nežinau ką daryti, panašu į grybelį, ir nežinau ar galima kokias žvakutes naudoti ar tada jau apie pastojimą net nesvajoti.

sveikute 4u.gif sveikinam ir linkim mazyte kuo greiciau prisisaukt blush2.gif
o koks tavo ciklo reguliarumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 10 04, 18:25)
sveikute  4u.gif  sveikinam ir linkim mazyte kuo greiciau prisisaukt blush2.gif
o koks tavo ciklo reguliarumas  g.gif

Trukmė nuo 26-31 dienos, tyriausi tik du ciklus su OT, vieną ciklą teig. buvo 15 cd, kita 16 cd.
tik dabar neramu, kad grybelis atsirado, ką daryyyyt
Atsakyti
vau, kokios geros naujienos! thumbup.gif Alchemie didziausi sveikinimai ir saugok save nestuke.gif 4u.gif
ech ir man taip noris blush2.gif bet as palauksiu vis del to kitu meteliu...
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 10 04, 17:49)
Trukmė nuo 26-31 dienos, tyriausi tik du ciklus su OT, vieną ciklą teig. buvo 15 cd, kita 16 cd.
tik dabar neramu, kad grybelis atsirado, ką daryyyyt

yra toks kremukas lomexin blush2.gif
pasitepsi ir praeis ax.gif
o pradet aisku jau galima tik ne aknsciau 5 dienos ovuliac. blush2.gif
Sigeita o kaip tavo cikliukas blush2.gif
Atsakyti
labukas,
aciu, cikliukas mano normaliai, si men 1d zinoma pailgejo, bet tai niekis, o siaip pagrinde 28d. nors imk ir gaudyk mergaiciuke... bet, bet bet, pakentesim ir kitom baltai pavydesim... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 10 04, 18:42)
labukas,
aciu, cikliukas mano normaliai, si men 1d zinoma pailgejo, bet tai niekis, o siaip pagrinde 28d. nors imk ir gaudyk mergaiciuke... bet, bet bet, pakentesim ir kitom baltai pavydesim... blush2.gif

patarciau tau mazute su ov. testukais tiksliai data zinot ax.gif
Atsakyti