QUOTE(Alchemie @ 2008 10 27, 21:11)
BT as irgi burnoje matavausi, bet tik, salyga, kad nemiegi atvira burna, is vakaro negeri jokio alkoholio, ir nera jokio persalimo, nes is karto gali pakelti truputi temperatura, aks tave klaidins. taip pat matuotis po ne maziau kaip6 valandu miego ir reiketu tuo paciu paros metu.
Taigi merginos, buvau pas gine, nes buvo neramu del teplioniu neiaskios spalvos. tai maciau sirdute..

isivystymas attitinka 7 savaites...zinokit tokia laiminga, kaip pamaciusi II
Nuostabu

Labai džiaugiuos už jus
QUOTE(marmari @ 2008 10 27, 21:14)
Jau grįžau, tai pirma lekiu pas jus
Aš prisipažįstu esu panikuotoja, šiuo labai delikačiu klausimu
Ryte kai prabundu prisimenu, kad net naktį skaičiavau, taip giliai viskas įsirėžė net į pasamonę.

aš tik labai bijau, kad netektų nusivilti, kaip tam pasiruošti, kad gali gautis viskas ne pagal planą
Aš viską labai gerai suprantu, kad svarbus bet kokios lyties vaikelis, bet viduj ten giliai vistiek knibžda, kad labai noriu mergaitės, suprantu, kad taip negalima, bet..... elitarai, kaip tu ruošeisi tam? gal turi kokį būdą?
Alchemie, kaip džiaugiuosi, kad jusu lelytei viskas gerai
Na aš irgi tokia pati

Stengiuos prisileisti mintį, kad gali būti ne tik dukrelė, bet kažkaip man pačios mintys pabėga, sunku galvoti apie tai... Galbūt, kai dabar mes pilnos emocijų, rūpesčių, skaičiavimų, kurie skirti būtent tam tikslui - dukrytei - labai sunku apie tai mąstyti? O kai jau bus leliukas pilvelyje, kurį mylėsime, kas jis bebūtų, gal mintys bus kitokios...
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...