Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

cha,cha reikia skaiciuoti,tik nebuk ysitempus ax.gif .kaip as atsipalaidavau islaikiau egzamina is anatomijos,akyse geriau ir gyvenimas grazesnis biggrin.gif
Papildyta:
nuo kito savaitgalio pazadu buti aktyvesne,liko tik vienas referatas doh.gif
Atsakyti
elitarai, ka pirmas kursas medicinos, kad anatomija laikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 10 26, 22:38)
labutis draugytes smile.gif ,galvojau paskaitysiu nepastebeta ax.gif ,vis rupi kaip jums.ir stai marmari mane suseke smile.gif mane spaudzia mokslai dideli,svoris krenta,bet gerai.na bandysiu atsakyt ,tik paskaitysiu atgal smile.gif na kaip jus?
Papildyta:
marmari,nepergyvenk,kad aplanke mm,kita men bandyk 12cd.slink pamazu,taip geriau. mirksiukas.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif Tai man kaip suprantu, tada reikia sustoti 11CD, jei paskutinį mėnesį OT šypsenėlę parodė 15CD, O tikrai vyko 16CD (nes kartu ir BT matavau) smile.gif

QUOTE(marmari @ 2008 10 26, 22:58)
Ačiū aciuks.gif labai elitarai, dabar jau ramu, lauksiu 12 cd
o tai nuo to skaičiavimo jau buvo karsta.gif

Na matai, gerai mes tau ir patarėm mirksiukas.gif, geros mokinės biggrin.gif

QUOTE(elitarai @ 2008 10 26, 23:06)
cha,cha reikia skaiciuoti,tik nebuk ysitempus ax.gif .kaip as atsipalaidavau islaikiau egzamina is anatomijos,akyse geriau ir gyvenimas grazesnis biggrin.gif
Papildyta:
nuo kito savaitgalio pazadu buti aktyvesne,liko tik vienas referatas doh.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donabraskita @ 2008 10 26, 15:25)
sveikute Maluma mirksiukas.gif  mano ciklas keik suprantu yra reguliarus 23-26 dienos g.gif  bet kad laukt taaaip ilgai iki ND doh.gif  o kol dar "pasigamins" lelius blush2.gif  nes pirmas taaaaip ilgai gaminos jau buvom prarade vilti susilaukti mazylio, nors musu ND budavo per pati O rolleyes.gif 
dabar taip pat bijausi kad ilgai teks laukt verysad.gif  blush2.gif  doh.gif

sveika 4u.gif patarciau niekur neskubet ax.gif ciklas tavo trumputis blush2.gif tad pastebek temperatura o.t kada tiksliai vyksta ovuliacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 10 27, 15:25)
sveika  4u.gif  patarciau niekur neskubet  ax.gif ciklas tavo trumputis  blush2.gif tad pastebek temperatura o.t kada tiksliai vyksta ovuliacija  4u.gif

tai va, laukiu kol baigsis mano mmm ir darysiuos OT bigsmile.gif , siaip nezinau ar tai rodiklis bet kiekviena menesi 11 ar 12 ciklo diena jausdavau aisku maudima kartais ir laabai nemalonu doh.gif tai manau kad mano O kaip ir mmm turetu pasirodyt daug maz reguliariai rolleyes.gif
o nuo kelintos ciklo dienos jau pradet daryts OT kad neprasauciau? g.gif nes mano ciklas tik 23-26 dienos doh.gif
Atsakyti
tai nuo kokios 8-9 ir pradek blush2.gif
ir kartu nepatingek temperat. pasimatuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 10 27, 18:01)
tai nuo kokios 8-9 ir pradek  blush2.gif
ir kartu nepatingek temperat. pasimatuot  ax.gif

aciu uz patarimus 4u.gif tikiuosi pavyks pagaut tikslu O smile.gif
Papildyta:
QUOTE(donabraskita @ 2008 10 27, 18:17)
aciu uz patarimus 4u.gif  tikiuosi pavyks pagaut tikslu O smile.gif

o kurioj vietoj tiksliausia matuot BT? g.gif
Papildyta:

o kurioj vietoj tiksliausia matuot BT? g.gif na is asmenines patirties kur tiksliausia rodo ir maziausiai nukrypsta kad nesusipainiot , O beieskant?doh.gif
Atsakyti
taip pirmas kursas po medicinos kolegijos,abar medicinos akademijoje. doh.gif ylipau vel 4metams.na o jus geros mokines,viena kitai gerai patarinejate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donabraskita @ 2008 10 27, 17:25)
aciu uz patarimus 4u.gif  tikiuosi pavyks pagaut tikslu O smile.gif
Papildyta:
o kurioj vietoj tiksliausia matuot BT? g.gif
Papildyta:

o kurioj vietoj tiksliausia matuot BT? g.gif   na is asmenines patirties kur tiksliausia rodo ir maziausiai nukrypsta kad nesusipainiot , O beieskant?doh.gif

Paskaityk, yra visa tema apie BT, ten tau pažers merginos patarimų mirksiukas.gif Kiek žinau tiksliausia matuotis apačioj tinka abu galai, bet aš matuojuos su elektroniniu ir burnoj, nes matuojuos, kai dar mano abu vyrukai šalia guli, tai palendu po kaldra - pusė minutės ir sučirškia termometras. Nežinau, man mano BT labai aiškiai šį ciklą parodė smile.gif Šį mėnesį sutapo ir su OT rezultatais, ir su vaisingom gleivėm, ir su visais pojūčiais biggrin.gif

Va koks mano gražus BT grafikėlis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 27 spalio 2008 - 20:03
BT as irgi burnoje matavausi, bet tik, salyga, kad nemiegi atvira burna, is vakaro negeri jokio alkoholio, ir nera jokio persalimo, nes is karto gali pakelti truputi temperatura, aks tave klaidins. taip pat matuotis po ne maziau kaip6 valandu miego ir reiketu tuo paciu paros metu.

Taigi merginos, buvau pas gine, nes buvo neramu del teplioniu neiaskios spalvos. tai maciau sirdute.. wub.gif isivystymas attitinka 7 savaites...zinokit tokia laiminga, kaip pamaciusi II
Atsakyti
Jau grįžau, tai pirma lekiu pas jus mirksiukas.gif
Aš prisipažįstu esu panikuotoja, šiuo labai delikačiu klausimu tongue.gif
Ryte kai prabundu prisimenu, kad net naktį skaičiavau, taip giliai viskas įsirėžė net į pasamonę. g.gif aš tik labai bijau, kad netektų nusivilti, kaip tam pasiruošti, kad gali gautis viskas ne pagal planą blink.gif
Aš viską labai gerai suprantu, kad svarbus bet kokios lyties vaikelis, bet viduj ten giliai vistiek knibžda, kad labai noriu mergaitės, suprantu, kad taip negalima, bet..... elitarai, kaip tu ruošeisi tam? gal turi kokį būdą?

Alchemie, kaip džiaugiuosi, kad jusu lelytei viskas gerai assa.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmari: 27 spalio 2008 - 20:16
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 27, 21:11)
BT as irgi burnoje matavausi, bet tik, salyga, kad nemiegi atvira burna, is vakaro negeri jokio alkoholio, ir nera jokio persalimo, nes is karto gali pakelti truputi temperatura, aks tave klaidins. taip pat matuotis po ne maziau kaip6 valandu miego ir reiketu tuo paciu paros metu.

Taigi merginos, buvau pas gine, nes buvo neramu del teplioniu neiaskios spalvos. tai maciau sirdute.. wub.gif isivystymas attitinka 7 savaites...zinokit tokia laiminga, kaip pamaciusi II

Nuostabu wub.gif Labai džiaugiuos už jus smile.gif

QUOTE(marmari @ 2008 10 27, 21:14)
Jau grįžau, tai pirma lekiu pas jus  mirksiukas.gif
Aš prisipažįstu esu panikuotoja, šiuo labai delikačiu klausimu tongue.gif
Ryte kai prabundu prisimenu, kad net naktį skaičiavau, taip giliai viskas įsirėžė net į pasamonę. g.gif aš tik labai bijau, kad netektų nusivilti, kaip tam pasiruošti, kad gali gautis viskas ne pagal planą blink.gif
Aš viską labai gerai suprantu, kad svarbus bet kokios lyties vaikelis, bet viduj ten giliai vistiek knibžda, kad labai noriu mergaitės, suprantu, kad taip negalima, bet..... elitarai, kaip tu ruošeisi tam? gal turi kokį būdą?

Alchemie, kaip džiaugiuosi, kad jusu lelytei viskas gerai  assa.gif  clap.gif

Na aš irgi tokia pati unsure.gif Stengiuos prisileisti mintį, kad gali būti ne tik dukrelė, bet kažkaip man pačios mintys pabėga, sunku galvoti apie tai... Galbūt, kai dabar mes pilnos emocijų, rūpesčių, skaičiavimų, kurie skirti būtent tam tikslui - dukrytei - labai sunku apie tai mąstyti? O kai jau bus leliukas pilvelyje, kurį mylėsime, kas jis bebūtų, gal mintys bus kitokios...
Atsakyti