a, cia taip pasizaidimui radau nusiboduse lentute, niu siaip idomiai padaryta
http://www.thebump.c...enderChart.aspx
biski susinervojau..beriuka tarp kruvos mergyciu man isbure

Pagal sita kalendoriu,mano mazoji turejo buti berniukas

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 28, 19:59)
nesinervuok, pagal tą lentelę aš jau turėjau turėti dukrytę

labai smagu, kad mūsų daugėja, sveikinu visas prisijungusias prie mūsų mokslinio eksperimento

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 28, 17:59)
Nu tik

oi, as siaip ja idejau, kad suvedi duomenis ir leliukas islenda. tik siaip,
o kad tikrint kas bus, kai planuosiu vasara ir man vien tik berniukus zeria, tai as nekreipiu net demesio! tikiu O metodu, skaiciau 80proc pasitvirtina, tai didelis proc. o ten tai turbut tik kinieciams tinka

Sveikutes, siandien buvau pas gyd., mus mazuleliui viskas gerai, tik stai vienas ir mane sudomines dalykas... kadangi musu zirniukui 7,6 sav., jos nuomone pastoti turejau 20 cd, o paskut nd turejom 13cd, ar galejom taip ilagai istempti... ?
, nors pagal mano pojucius O turejo buti 15-16 cd...., na, zodziu visai susimakalavau...
Mums lentele irgi suneli zada

QUOTE(Sigeita @ 2008 10 28, 17:52)
a, cia taip pasizaidimui radau nusiboduse lentute, niu siaip idomiai padaryta
faina lentelė

gliuka, siaip x isgyvena iki 7 dienu. Jei pagal gydytoja, tai tada tau jokiu abejooniu turetu buti boruzyte. O zinai, buna, kad pagal pojucius kaip su juostelem OT O ivyksta kiek veliau uz paros pvz. taigi..matysim, manau, kad tau pasiseke boruzyte pagaut
O kaip jautiesi..man lyg ir kopustas padejo, nustojo pykinti (ko negalejau net pavadinti normaliu pykinimu) ir vakare po duso jau isivziduoju, kad matosi pilvukas
penktadieni gausiu tyrimus ir dar gal pasiklausysiu aps gine sirdeles

O kaip jautiesi..man lyg ir kopustas padejo, nustojo pykinti (ko negalejau net pavadinti normaliu pykinimu) ir vakare po duso jau isivziduoju, kad matosi pilvukas

QUOTE(gliuka @ 2008 10 28, 23:21)
Sveikutes, siandien buvau pas gyd., mus mazuleliui viskas gerai, tik stai vienas ir mane sudomines dalykas... kadangi musu zirniukui 7,6 sav., jos nuomone pastoti turejau 20 cd, o paskut nd turejom 13cd, ar galejom taip ilagai istempti... ?
, nors pagal mano pojucius O turejo buti 15-16 cd...., na, zodziu visai susimakalavau...

Labai tiksliai nustatyti, kada pastojama neįmanoma, nes implantacija gali trukti 5-10 dieną nuo pastojimo, taigi negali žinoti tiksliai, tik +-5 dienos

Taip, kad nesimakaluok, svarbu pas jus viskas gerai

Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 29, 07:46)
gliuka, siaip x isgyvena iki 7 dienu. Jei pagal gydytoja, tai tada tau jokiu abejooniu turetu buti boruzyte. O zinai, buna, kad pagal pojucius kaip su juostelem OT O ivyksta kiek veliau uz paros pvz. taigi..matysim, manau, kad tau pasiseke boruzyte pagaut
penktadieni gausiu tyrimus ir dar gal pasiklausysiu aps gine sirdeles 

smagu, kad nustojo pykinti

O pilvukas ir matosi

as zalia kopusta grauziau ir vitaminas c ir skanu
sveikutes
kaip man smagu kad musu toks jau didelis burelis
gliuka nepergyvenk
tik tu zinai kaip ten viskas buvo
kai as trecio laukiausi man 1.5 savaites ankstesni nestuma rode ir tvirtino kad as apsiskaiciavau
bet as juk temp. matavau ir tiksliai zinojau kada
Ugniukė labai laukiu ziniu kaip tau nd sekasi atlikinet
o del lenteliu tai nesamone jos

gliuka nepergyvenk

Ugniukė labai laukiu ziniu kaip tau nd sekasi atlikinet

o del lenteliu tai nesamone jos