Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

a, cia taip pasizaidimui radau nusiboduse lentute, niu siaip idomiai padaryta

http://www.thebump.c...enderChart.aspx
Atsakyti
biski susinervojau..beriuka tarp kruvos mergyciu man isbure g.gif
Atsakyti
Pagal sita kalendoriu,mano mazoji turejo buti berniukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 28, 19:59)

nesinervuok, pagal tą lentelę aš jau turėjau turėti dukrytę bigsmile.gif

labai smagu, kad mūsų daugėja, sveikinu visas prisijungusias prie mūsų mokslinio eksperimento smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmari: 28 spalio 2008 - 18:48
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 28, 17:59)

Nu tik mirksiukas.gif Aš galiu iš interneto ištraukti tiek lentelių, kur bus tau mergaitė, patikėk biggrin.gif Jos visos viena kitai prieštarauja irnesakyk.gif Man irgi, jei pastosiu lapkritį rodo berniuką, bet kažkaip vadovausiuos geriau moksliniu darbu book.gif
Atsakyti
oi, as siaip ja idejau, kad suvedi duomenis ir leliukas islenda. tik siaip, unsure.gif o kad tikrint kas bus, kai planuosiu vasara ir man vien tik berniukus zeria, tai as nekreipiu net demesio! tikiu O metodu, skaiciau 80proc pasitvirtina, tai didelis proc. o ten tai turbut tik kinieciams tinka smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, siandien buvau pas gyd., mus mazuleliui viskas gerai, tik stai vienas ir mane sudomines dalykas... kadangi musu zirniukui 7,6 sav., jos nuomone pastoti turejau 20 cd, o paskut nd turejom 13cd, ar galejom taip ilagai istempti... ?blink.gif g.gif, nors pagal mano pojucius O turejo buti 15-16 cd...., na, zodziu visai susimakalavau...
Mums lentele irgi suneli zada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 28 spalio 2008 - 23:24
QUOTE(Sigeita @ 2008 10 28, 17:52)
a, cia taip pasizaidimui radau nusiboduse lentute, niu siaip idomiai padaryta

http://www.thebump.c...enderChart.aspx

faina lentelė thumbup.gif , nebuvau mačius dar man šita lentlė atitiko kaiip nekeista g.gif
Atsakyti
gliuka, siaip x isgyvena iki 7 dienu. Jei pagal gydytoja, tai tada tau jokiu abejooniu turetu buti boruzyte. O zinai, buna, kad pagal pojucius kaip su juostelem OT O ivyksta kiek veliau uz paros pvz. taigi..matysim, manau, kad tau pasiseke boruzyte pagaut 4u.gif
O kaip jautiesi..man lyg ir kopustas padejo, nustojo pykinti (ko negalejau net pavadinti normaliu pykinimu) ir vakare po duso jau isivziduoju, kad matosi pilvukas blush2.gif penktadieni gausiu tyrimus ir dar gal pasiklausysiu aps gine sirdeles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2008 10 28, 23:21)
Sveikutes, siandien buvau pas gyd., mus mazuleliui viskas gerai, tik stai vienas ir mane sudomines dalykas... kadangi musu zirniukui 7,6 sav., jos nuomone pastoti turejau 20 cd, o paskut nd turejom 13cd, ar galejom taip ilagai istempti... ?blink.gif  g.gif, nors pagal mano pojucius O turejo buti 15-16 cd...., na, zodziu visai susimakalavau...
Mums lentele irgi suneli zada biggrin.gif

Labai tiksliai nustatyti, kada pastojama neįmanoma, nes implantacija gali trukti 5-10 dieną nuo pastojimo, taigi negali žinoti tiksliai, tik +-5 dienos mirksiukas.gif
Taip, kad nesimakaluok, svarbu pas jus viskas gerai 4u.gif O BORUŽYTEI LABAI DIDELĖ TIKIMYBĖ smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 29, 07:46)
gliuka, siaip x isgyvena iki 7 dienu. Jei pagal gydytoja, tai tada tau jokiu abejooniu turetu buti boruzyte. O zinai, buna, kad pagal pojucius kaip su juostelem OT O ivyksta kiek veliau uz paros pvz. taigi..matysim, manau, kad tau pasiseke boruzyte pagaut 4u.gif
O kaip jautiesi..man lyg ir kopustas padejo, nustojo pykinti (ko negalejau net pavadinti normaliu pykinimu) ir vakare po duso jau isivziduoju, kad matosi pilvukas blush2.gif penktadieni gausiu tyrimus ir dar gal pasiklausysiu aps gine sirdeles wub.gif

smagu, kad nustojo pykinti smile.gif o kopūstą valgei žalią, raugintą, salotas ar kaip? ax.gif
O pilvukas ir matosi mirksiukas.gif, juk sau pačiai jis matosi nuo pat sužinojimo apie nėštumą wub.gif
Atsakyti
as zalia kopusta grauziau ir vitaminas c ir skanu
Atsakyti
sveikutes 4u.gif kaip man smagu kad musu toks jau didelis burelis thumbup.gif
gliuka nepergyvenk 4u.gif tik tu zinai kaip ten viskas buvo ax.gif kai as trecio laukiausi man 1.5 savaites ankstesni nestuma rode ir tvirtino kad as apsiskaiciavau blush2.gif bet as juk temp. matavau ir tiksliai zinojau kada lotuliukas.gif
Ugniukė labai laukiu ziniu kaip tau nd sekasi atlikinet blush2.gif blush2.gif
o del lenteliu tai nesamone jos schmoll.gif
Atsakyti