QUOTE(marmari @ 2008 11 09, 23:24)
Dėl avataro tai dėkui,
Nieko, jaučiuosi normaliai , nepuoselėju jokių tuščių vilčių. Taip Ugniuke, sutinku, kad l.daug parašyta tik apie tas 2-3 dienas, kad tu matytum kiek aš lapų prie kompo esu priskaičiavusi, kalnai
kaip tas 3-4 paras priskaičiuoti, bet na trūksta vienos paros ir viskas.
Vilma, sveika suradusi sekundėlę ir mums, na aš manau, kad turim šiokią tokią teoriją , kurią patvirtina viena mūsų dalyvė Elitarai, kuri pati turi mergytę ir turi mokinių, kurios taip pat susilaukė mergyčiu viso lyg 8, na manau, tai yra visai geri rezultatai, o labai daug priklauso nuo mūsų, ypač su tuo mūsų skubėjimu, kuo greičiau pastoti.
Ugniuke, ar įsivedei priminimą NESKUBĖTI, ne šį ciklą tai kitą.

Nieko, jaučiuosi normaliai , nepuoselėju jokių tuščių vilčių. Taip Ugniuke, sutinku, kad l.daug parašyta tik apie tas 2-3 dienas, kad tu matytum kiek aš lapų prie kompo esu priskaičiavusi, kalnai

Vilma, sveika suradusi sekundėlę ir mums, na aš manau, kad turim šiokią tokią teoriją , kurią patvirtina viena mūsų dalyvė Elitarai, kuri pati turi mergytę ir turi mokinių, kurios taip pat susilaukė mergyčiu viso lyg 8, na manau, tai yra visai geri rezultatai, o labai daug priklauso nuo mūsų, ypač su tuo mūsų skubėjimu, kuo greičiau pastoti.

Ugniuke, ar įsivedei priminimą NESKUBĖTI, ne šį ciklą tai kitą.
Na aš nusprendžiau bandyti 11CD, dar žiūrėsiu ar anksčiau neatsiras vaisingos gleivės

Dar pagalvojau, kad, jei ir gruodį pastočiau, vistiek rugpjūtį gimtų (čia vis aš apie savo sapną

QUOTE(Mažė_
@ 2008 11 09, 23:28)

ne nesimatavau, bet su pirmu pastojau 13 arba 16 diena ciklo. per du bandymus gavosi. manau kad 13 diena buvo
Tai jei su pirmu pastojai 13CD (greičiausiai O vyko 14CD, na čia kaip ir standartas būtų iš 28CD, bet mano ciklas irgi 28CD, O vyksta 16-17CD

QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 09, 23:40)
pasisakysiu ir as,turiu 2 sunus,lyties nei su pirmu nei su antru neplanavom ir net nesistengem to daryti,sakem svarbu kad sveikas vaikas.mano drauge turejo sunu,pries antra nestuma pagal kazkoki kinieciu kalendoriu skaiciavo dienas,ir pan.jai gime dukryte.
.kazkada zurnale tavo vaikas buvo idetas kazkoks kalendorius,ten skaiciuoti reikejo pagal mamos metus ir pastojimo menesi,skaiciavau visom draugem-atitinka,man irgi.viena laukesi trecio,turejo 2 mergaites,paskaiciavau jai-sunus,sako nesamone-gims mergaite.jau 2 menesiai kaip augina sunu.nezinau ar tai sutapimai
,medikai sako,kad lyties suplanuoti negalima,o teoriju tai yra visokiu.

Sveika, na apie lenteles mes nemažai diskutavom, daug kam jos sutampa, daug kam - ne. Gal jomis ir tikėčiau, jei nebūčiau peržiūrėjusi tieeeeeek internetinių puslapių, kuriuose radau gal 20 skirtingų lentelių, kurios rodė skirtingus variantus

Nors mano pirmagimiui visos jos kaip susitarusios rodo sūnelį