Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(marmari @ 2008 11 09, 23:24)
Dėl avataro tai dėkui,  sunglasses2.gif
Nieko, jaučiuosi normaliai , nepuoselėju jokių tuščių vilčių. Taip Ugniuke, sutinku, kad l.daug parašyta tik apie tas 2-3 dienas, kad tu matytum kiek aš lapų prie kompo esu priskaičiavusi, kalnai lotuliukas.gif kaip tas 3-4 paras priskaičiuoti, bet na trūksta vienos paros ir viskas.
Vilma, sveika suradusi sekundėlę ir mums, na aš manau, kad turim šiokią tokią teoriją , kurią patvirtina viena mūsų dalyvė Elitarai, kuri pati turi mergytę ir turi mokinių, kurios taip pat susilaukė mergyčiu viso lyg 8, na manau, tai yra visai geri rezultatai, o labai daug priklauso nuo mūsų, ypač su tuo mūsų skubėjimu, kuo greičiau pastoti. irnesakyk.gif
Ugniuke, ar įsivedei priminimą NESKUBĖTI, ne šį ciklą tai kitą.

Na aš nusprendžiau bandyti 11CD, dar žiūrėsiu ar anksčiau neatsiras vaisingos gleivės ax.gif O neturėtų vykti anksčiau 16CD, bet ką gali žinoti. Bet manau, jei vyks 16-17CD, tai neišgyvens tiek ax.gif Man nėra skubu dabar pastoti, aišku noris iš karto, alia čia tik norai biggrin.gif
Dar pagalvojau, kad, jei ir gruodį pastočiau, vistiek rugpjūtį gimtų (čia vis aš apie savo sapną lotuliukas.gif)

QUOTE(Mažė_:) @ 2008 11 09, 23:28)
ne nesimatavau, bet su pirmu pastojau 13 arba 16 diena ciklo. per du bandymus gavosi. manau kad 13 diena buvo

Tai jei su pirmu pastojai 13CD (greičiausiai O vyko 14CD, na čia kaip ir standartas būtų iš 28CD, bet mano ciklas irgi 28CD, O vyksta 16-17CD ax.gif), dar gali būti atvejis, kad O buvo ir 16CD, taip, kad nepatingėk ir nusipirk šį mėnesį ovuliacijos testukų mirksiukas.gif Juk svajonė to verta smile.gif Ir žinosi, o šį mėnesį ties kokia 9CD ir sustokit, kol nežinai, kada tavo tiksliai O, nes jei ji 14CD, tai 9CD ir bus 5 dienos iki O mirksiukas.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 09, 23:40)
pasisakysiu ir as,turiu 2 sunus,lyties nei su pirmu nei su antru neplanavom ir net nesistengem to daryti,sakem svarbu kad sveikas vaikas.mano drauge turejo sunu,pries antra nestuma pagal kazkoki kinieciu kalendoriu skaiciavo dienas,ir pan.jai gime dukryte. smile.gif .kazkada zurnale tavo vaikas buvo idetas kazkoks kalendorius,ten skaiciuoti reikejo pagal mamos metus ir pastojimo menesi,skaiciavau visom draugem-atitinka,man irgi.viena laukesi trecio,turejo 2 mergaites,paskaiciavau jai-sunus,sako nesamone-gims mergaite.jau 2 menesiai kaip augina sunu.nezinau ar tai sutapimai g.gif ,medikai sako,kad lyties suplanuoti negalima,o teoriju tai yra visokiu.

Sveika, na apie lenteles mes nemažai diskutavom, daug kam jos sutampa, daug kam - ne. Gal jomis ir tikėčiau, jei nebūčiau peržiūrėjusi tieeeeeek internetinių puslapių, kuriuose radau gal 20 skirtingų lentelių, kurios rodė skirtingus variantus unsure.gif
Nors mano pirmagimiui visos jos kaip susitarusios rodo sūnelį lotuliukas.gif, bet kiek žiūriu dabartiniam planavimui, visos beveik skirtingai žada biggrin.gif
Atsakyti
O as visa nakti apie Gliuka galvojau g.gif
Ugniuke, turi teise kviesti policija, jei kaimynai virs 20 decibelu triuksma kelia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, merguziukai, pas mus pacios liudniausios zinios.... Nurimo musu maziausioji sirdele, nebeturime savo maziuko... as jau is ligonines. Rasau, bet jauciuosi taip, lyg pasakoju ne apie save, kol kas dar negaliu tuo patiketi, viskas ivyko taip greitai... verysad.gif Ko gero pats sunkiausias laikas dar ateity. Jei ne vaikai, vyras, ko gero jau buciau praradus sveika nuovoka, o dabar... negaliu leisti sau tokios prabangos. Aciu visoms uz palaikyma, laikau kumscius uz jus visas, saugokit save ir savo laime, ji tokia trapi... Atleiskite, jei inesiau baimes, nerimo, sumaisties, tiesiog gyvenime nutinka visaip, dar karta tuo isitikinau...
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2008 11 10, 11:35)
Labas, merguziukai, pas mus pacios liudniausios zinios.... Nurimo musu maziausioji sirdele, nebeturime savo maziuko... as jau is ligonines. Rasau, bet jauciuosi taip, lyg pasakoju ne apie save, kol kas dar negaliu tuo patiketi, viskas ivyko taip greitai... verysad.gif Ko gero pats sunkiausias laikas dar ateity. Jei ne vaikai, vyras, ko gero jau buciau praradus sveika nuovoka, o dabar... negaliu leisti sau tokios prabangos. Aciu visoms uz palaikyma, laikau kumscius uz jus visas, saugokit save ir savo laime, ji tokia trapi... Atleiskite, jei inesiau baimes, nerimo, sumaisties, tiesiog gyvenime nutinka visaip, dar karta tuo isitikinau...

Jetau kaip liūdna verysad.gif ... negaliu apsakyt... neturiu žodžių, kuriais būtų galima paguosti...
Laikykis, sunkus metas dabar, bet visada išaušta rytojus, kuris neša vėl naują viltį... svarbu tai, kad turi šiltą ir mylinčią šeimą, kuri tave palaiko... vaikučius, kuriuos gali apsikabinti...
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2008 11 10, 13:35)

Laikykis, mergyt. Tu tokia turtinga, turi tokią nuostabią šeimą, jiems reikia tavęs tvirtos, nepalūžusios. Laikykis console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
Gliuka...zinau ka jauti...aliu tik paakyti, kaip mane paguode sunu, kai verkaiu suzinojusi.
Mama, sesutes ner pilvelyje, bet ji salia, ja reikia tik pasikviesti ir ji sugris.
Laikykis Gliuka...gyvybe visada salia ir perejima si kita busena irgi visada salia...pailsek, ir pamatysi ateis pas tave boruzele
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 07, 15:21)
Gero savaitgalio, pasiilgsim tavo humoro.
Siaip jei pamirsai (uzmarsumas yra arba mazakraujystes arba nestumo zenklas)kada buvo ar turi buti mm..o rodo I...ir ilgas ciklas, pasitrikink skydliauke g.gif

Savaitgalis tikrai geras buvo, o dabar taip už Gliuką širdį skauda verysad.gif
Alchemie, greičiau jau mažakraujystė... Ir visiškas kalio nebuvimas organizme - kardiologė niekaip nesupranta, kaip mano širdis gali tuksėti ir bent jau pusėtinai atlikti savo darbą, kai organizmo kalio atsargos praktiškai lygios nuliui doh.gif . Beje, atoritetingai pareiškiu - bananų kiekis tam jokios įtakos nedaro, o kalio nebuvimas organizme visai netrukdo turėti sūnų, taigi dideliai abejoju teorija, jog kalcis gali prišaukti princesę schmoll.gif

QUOTE(MALUMA @ 2008 11 07, 20:45)
BET TAU REIK KAIP IR MAN PIRMA CIKLA SUSIREGULIUOT  blush2.gif  KITAIP NIEKO NEBUS  schmoll.gif

g.gif Aha, sūnelį įsigyti tai toks ciklas netrukdė... doh.gif

Gliuka, nagi tikrai laikykis, mes visos su tavimi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2008 11 10, 11:35)

Laikykis console.gif Nerasiu zodziu, kurie paguostu, bet manau ju ir nereikia....Laikas uzgydis zaizdas 4u.gif
Atsakyti
Jolanta, nu as galiu tau pasakyti, kad man labai gerai pakeldavo Hb "Fenules". ir skrandzio nedirgindavo ir veikdavo gerai.
dabar kai man Hb pazemejes tai viena drauge buroku is mociutes parvese..gersiu ju sultis atskiestas kiviais ir obuoliais, nes kitaip gi slykscios labai.
O zinai, mano tetis irgi jau pensininkas sakydavo, va bananus valgau, keptas bulves valgau, tipo kalio uzteks..nifiga (atleiskit uz toki zodi). Taigi pagerk kokio kalio, kalcio magnio...organizmui duok ko reikia, o tada jau kvieskis dukryte, gal tavo organizmas pavarges, tai tada ir ciklas pieno riebuma rodo g.gif
Atsakyti
Alchemie, dėkui tau už rūpestį 4u.gif Stiprus tas mano organizmas kaip tarybinės melžėjos mirksiukas.gif , tiesiog nestandartinis truputėlį lotuliukas.gif Jau kiek visokių kalio magnio ir dar bala žino kieno preparatų esu išgėrusi doh.gif - na, netoleruoja jų mano organizmas, tipo, jam ir taip gerai. Negaliu ginčytis - organizmas - gamtos vaikas, o gamta visada geriau žino, ką daro ax.gif .
Labai įdėmiai perskaičiau tą rusišką nuorodą apie vaiko lyties planavimą. Pagal daugelį testų - mano Domantas - mergaitė lotuliukas.gif (mano vyras - irgi blink.gif ), bet labiausiai man įstrigo štai kas:
Правда всегда ли есть уж такая необходимость брать на себя роль Господа Бога?
Nedraugaujančioms su rusų kalba: "Ar iš tiesų visada yra būtinybė prisiskirti sau Viešpaties Dievo vaidmenį?" ... Suglumau... blink.gif Net humoro jausmas sušlubavo akimirkai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta_Š: 10 lapkričio 2008 - 15:14
QUOTE(gliuka @ 2008 11 10, 13:35)

Siunciu didele uzuojauta mellow.gif tikiuosi greit ir neskausmingai atsigausi po sio kosmaro unsure.gif verysad.gif svarbiausia tau labai padeda mylimi zmones kurie visada yra salia smile.gif
Atsakyti
Jolanta, na jei gama tavim rupinasi, manau, kad naturaliausias budas gauti gelezies butu surudijusiu viniu rijimas mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
O tiesa del Dievo vaidmens..tai, akd visada paliktu vilti, jog Dievas gali tau pirstu pamakaluoti ir visi tavo planai pishhh..delto, net ir laiku nustojusi daryti ND as palieku galimybe, kad nesioju princa, o ne princese
Atsakyti