QUOTE(gliuka @ 2008 11 11, 00:52)
Aciu, merguziukai, kol kas jauciuosi lyg ruke, lyg ne su manimi visa tai vyksta, noreciau pasukti laiko rodykle gerokai i prieki, kur galeciau ramiai grizti i realybe, atgauti ramybe sielai....o siuo metu vis greziuosi atgal, kur mintyse vien kankinantys "o gal, o jeigu, o kas butu jei butu buve.... ir tt "
Su Jumis busiu tikrai, man tai vos ne pagrindinis budas "pasizmoneti", o veliau tikiuosi vel prisideti prie planuojanciu, tik nezinia kad sugris drasa siai svajonei pasikviesti...
Kaip smagu, kad parašei, labai rūpėjo kaip jautiesi.
Labai normalūs tavo jausmai, kad norėtūsi sugrįžti, bet deja..., man patiko kažkur skaitytos mintys, tik negrįžtamai netekę suprantame kokie buvome laimingi. Nėra nei žodžių, nei vaistų, nei tablečių, tavo skausmui sušvelninti, visus jausmus išgyventi turėsi pati, neslėpk jų, sunkiausiu metu, pabandyk savyje surasti tai nuo ko galvojant, svajojant pasidaro nors truputuką lengviau, stiprybės tau, laikykis ir žinoma, kai galėsi ir turėsi noro, būtinai parašyk mums.
Papildyta:
Temperatūros nematuoju, nes bijau
Ugniuke, o aš bijau tave ir pakalbinti, kad tik tavo O neišjudinčiau
Būk rami, kiek pavyksta stenkis apie tai negalvoti, neužsiciklinti, viskas turi vykti natūraliai.
Aš galvoju ar man nebus prikišę nagų dar ir vaistai, nes iki lemtingų Nd naudojau clotrimazol žvakutes, ar galėjo tos žvakės O paankstinti net trimis dienomis anksčiau, gal kam yra taip buvę?
Bet aš ir nuo pirmos ciklo dienos skaičiavau, kaip čia anksčiau pastoti, kaip čia viską greičiau prasukti, na gal tą dieną, gal kitą, gal ryte, ne gal vakare, būriau būriau ir pribūriau, laukiau kad greičiau tai O ir atėjo greičiau.
Papildyta:
Oi dėl to agurkinio respiratoriaus, tai krisk iš juoko,

nekilo man tokių minčių, nes viskas buvo šlykštu, pamenu iš pradžių taip bloga būdavo, kad galvojau, Dievuli leisk nors tą vieną vaikiuką išnešioti, ką aš čia apie tris svajoju. Po kiek laiko vėmiau kasdien, ir darbe ir namie ir šypsojausi ir jaučiausi labai laiminga, su nubėgusiu tušu paakiuose
Jei labai pykina yra tokios imbiero tabletės, tipo turėtų padėti, natūralu, bet jeigu pramuša, tai pramuša ir po tų tablečių.