Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

Sveikutes,

gliuka, liudnos zinios, uzjauciu Jusu seima...

QUOTE(MALUMA @ 2008 11 09, 12:38)
SuperBaba KAIP SEKASI KARIAUTI SU BERNIOKAIS  lotuliukas.gif

Nu nieko nieko, buna geru dienu, o buna ogogo doh.gif biggrin.gif Edgaras TOOOOKS pasiutes doh.gif nuo melyniu nenulipam biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas ,mergytės-moksliukės-planuotojos-skaičiuotojos 4u.gif Eina sau, vis dar jumis žaviuosi! 4u.gif Man jei daugiau kaip trys skaičiai - jau aukštoji matematika ax.gif (nors savo laiku ohoho kaip skaičiuodavau doh.gif ). Ot myliu protingas moteris, nors tu ką ax.gif
LAGUNAAAAA, sveika atvykusi (aš irgi čia dar beveik naujokė, bet merginiukės čia be proto draugiškos 4u.gif ), o va slapstytis NEGRAŽU nono.gif Aš irgi nemiriau iš džiaugsmo, kai sulaukiau skambučio (gerai būtų, jei vieno doh.gif ) su klausimu : "Tai ką, mergaitės užsigeidei?", bet ištvėriau lotuliukas.gif Tikriausiai daugeliui būtų paprasčiau kiekvienoj temoj naują niką galvoti mirksiukas.gif , bet mane turbūt mama neteisingai išauklėjo doh.gif Ji visada moko nedaryti ir nesakyti (o tuo labiau - nerašyti) nieko, po kuo negalėtum pasirašyti tikruoju savo vardu mirksiukas.gif Oho, net pati nustebau - kokia moralizuotoja esu šiandien lotuliukas.gif Sveika atvykusi LAGUNAAAAA!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta_Š: 11 lapkričio 2008 - 09:24
Gliuka...galeciau tau susakyti kruva argumentu, kurie tipo tave turetu raminti..manau, kad tavo organzimas pavarges po tiek gimdymu ir maitinimu, gal koks virusas, gal neteisingas lasteles pasidalijimas, gal viedelto reikia tyrimus pasidaryti (man pvz. rado ureaplazmas, kurias 2 menesius gydziausi..siaip jau tas tyrimu darymas mane vare i prieki..kad tai yra kazkas, ka darau teisingai, kad nepasikartotu..o bendrai..galiu pasakyti, akd pirmus menesius ilgejausi to angelelio..nes as jau laukiau judesiu, o cia...gerai, akd naksciau, kol dar nedidelis, bet..zinai...tokiose situacijose tikrai nezinai kodel taip padare ten virsuje..tiesiog as tikiu, akd tai tik musu gerovei, nes jei uzdaromos durys, kakur atveriamas langas...gal pro ta langa iskris boruzele 4u.gif
Atsakyti
Kaip kokia blondinė - ne į temą - klin klin bigsmile.gif :
user posted image
O čia daugiau tokių stebuklų yra: http://www.cha.lt/20...i_leliukai.html
Mergytės, jie marcipaniniai! Ot kruopštumas žmonių doh.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
marmari kaip tavo temperat. g.gif kaip jautiesi g.gif
LAGUNAAAAA sveikute 4u.gif
Jolanta_Š bet tu ir linksmuole lotuliukas.gif super nuotraukyte wub.gif

Papildyta:
Ugniukė kaip tu laikais 4u.gif ar nekantrauji svajone gaudyt wub.gif
spaudziam kumstukus kad tik pasisektu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 11, 12:51)
sveikutes  4u.gif
marmari kaip tavo temperat.  g.gif  kaip jautiesi  g.gif
LAGUNAAAAA sveikute  4u.gif
Jolanta_Š bet tu ir linksmuole  lotuliukas.gif super nuotraukyte  wub.gif

Papildyta:
Ugniukė kaip tu laikais  4u.gif  ar nekantrauji svajone gaudyt  wub.gif
spaudziam kumstukus kad tik pasisektu  wub.gif

Sveikutės 4u.gif Laikaus gerai, kažkaip lyg ir nurimus šiandien biggrin.gif Jau nusiteikus penktadieniui, tai jau kaip sakant, tik nuo Aukščiausiojo valios visa kita priklausys smile.gif
Atsakyti
Jolanta S, aha sitas marcipaninis leliukas mano nestumo pusleje pavaizduotas biggrin.gif
Jargau...vaikui pietus gaminu..apsivemsiu..kaip man mesa smirda..ir dar tas kaimynu suo nuo 4 ryto ima inskti ir nensutoja...ka jie su juo daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 11, 15:29)
Jolanta S, aha sitas marcipaninis leliukas mano nestumo pusleje pavaizduotas biggrin.gif
Jargau...vaikui pietus gaminu..apsivemsiu..kaip man mesa smirda..ir dar tas kaimynu suo nuo 4 ryto ima inskti ir nensutoja...ka jie su juo daro doh.gif

Patarimas nekvėpuoti tikriausiai nelabai padės? g.gif Man, kai Domio laukiausi, vištiena buvo uždelsto veikimo bomba lotuliukas.gif Paruošta - skanu, bet žalia doh.gif O va agurkus būčiau galėjus vietoj oro gaiviklio naudoti. Žinok, taip ir dariau lotuliukas.gif Pasisiuvai dvigubą marlinį "antsnukėlį" (tokį beveik chirurginį), o į vidų pridėdavau pjaustytų agurkų. tada jau ramiausiai eidavau vištienos gaminti ax.gif
O šunį kaimynai maudo tikriausiai, kad švarus būtų biggrin.gif . Po to džiovina. Mikrobangėj arba centrifugoj. Arba tiesiog išgręžia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta_Š: 11 lapkričio 2008 - 15:51
QUOTE(gliuka @ 2008 11 11, 00:52)
Aciu, merguziukai, kol kas jauciuosi lyg ruke, lyg ne su manimi visa tai vyksta, noreciau pasukti laiko rodykle gerokai i prieki, kur galeciau ramiai grizti i realybe, atgauti ramybe sielai....o siuo metu vis greziuosi atgal, kur mintyse vien kankinantys "o gal, o jeigu, o kas butu jei butu buve.... ir tt "
Su Jumis busiu tikrai, man tai vos ne pagrindinis budas "pasizmoneti", o veliau tikiuosi vel prisideti prie planuojanciu, tik nezinia kad sugris drasa siai svajonei pasikviesti...

Kaip smagu, kad parašei, labai rūpėjo kaip jautiesi.
Labai normalūs tavo jausmai, kad norėtūsi sugrįžti, bet deja..., man patiko kažkur skaitytos mintys, tik negrįžtamai netekę suprantame kokie buvome laimingi. Nėra nei žodžių, nei vaistų, nei tablečių, tavo skausmui sušvelninti, visus jausmus išgyventi turėsi pati, neslėpk jų, sunkiausiu metu, pabandyk savyje surasti tai nuo ko galvojant, svajojant pasidaro nors truputuką lengviau, stiprybės tau, laikykis ir žinoma, kai galėsi ir turėsi noro, būtinai parašyk mums.
Papildyta:
Temperatūros nematuoju, nes bijau scare.gif
Ugniuke, o aš bijau tave ir pakalbinti, kad tik tavo O neišjudinčiau blink.gif
Būk rami, kiek pavyksta stenkis apie tai negalvoti, neužsiciklinti, viskas turi vykti natūraliai.
Aš galvoju ar man nebus prikišę nagų dar ir vaistai, nes iki lemtingų Nd naudojau clotrimazol žvakutes, ar galėjo tos žvakės O paankstinti net trimis dienomis anksčiau, gal kam yra taip buvę?
Bet aš ir nuo pirmos ciklo dienos skaičiavau, kaip čia anksčiau pastoti, kaip čia viską greičiau prasukti, na gal tą dieną, gal kitą, gal ryte, ne gal vakare, būriau būriau ir pribūriau, laukiau kad greičiau tai O ir atėjo greičiau.
Papildyta:
Oi dėl to agurkinio respiratoriaus, tai krisk iš juoko, hah.gif nekilo man tokių minčių, nes viskas buvo šlykštu, pamenu iš pradžių taip bloga būdavo, kad galvojau, Dievuli leisk nors tą vieną vaikiuką išnešioti, ką aš čia apie tris svajoju. Po kiek laiko vėmiau kasdien, ir darbe ir namie ir šypsojausi ir jaučiausi labai laiminga, su nubėgusiu tušu paakiuose lotuliukas.gif
Jei labai pykina yra tokios imbiero tabletės, tipo turėtų padėti, natūralu, bet jeigu pramuša, tai pramuša ir po tų tablečių. biggrin.gif
Atsakyti
Jolanta S, nu del vistienos, tai nei zalios, nei keptos is viso mesos jokiu pavidalu..mano nesiojamas vaikas vegetaras ir neleidzia man valgyti ir saldumynus pamirsau..nesinori.
O del suns itariu, kad ji ten su pincetu depiliuoja biggrin.gif
marmari, nesinervink, vis tiek ten virusje pasuka taip, kaip nori, duok sviete, akd pasuktu i tuscia cikla, arba, kad gimtu sveikas vaikiukas 4u.gif
Atsakyti
marmari drauguze nesikamuok blush2.gif temperatura pasimatuok blush2.gif viskas bus gerai pamatysi blush2.gif
juk gal dar ir ne nestuke.gif
Jolanta_Š ale tu ir juokdare lotuliukas.gif
beje ar ka geri ciklo reguliavimui g.gif
Alchemie jei blogai jautiesi jokiu pietu lotuliukas.gif gi parduotuvej jau iskepta nupirk blush2.gif i mikrobange pats isikis ir pavalgys blush2.gif [cia is mano receptu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 11, 22:49)
Jolanta_Š ale tu ir juokdare  lotuliukas.gif
beje ar ka geri ciklo reguliavimui  g.gif

Ne juokdarė aš, ne juokdarė schmoll.gif Šiaip net visai rimtas žmogus, o kai dirbau tai, sako, net ir labai griežta buvau (va mažiuką auginant griežtumas kažkur išgaravo lotuliukas.gif ). O ciklo sureguliavimui nieko negeriu blush2.gif Nepatikėsit, merginiukai, aš vis dar mmm laukiu blush2.gif lotuliukas.gif Ot kantrumas, a? biggrin.gif Kažkaip labai jau fatalizmu (arba kažkuo labai panašiu lotuliukas.gif ) man šiandien visas pasaulis kvepia, jums ne?
Atsakyti