Labas, merguziukai, naktineju, mano armija - guodeja, linksmintoja jau isluzusi, vyras komandiruoteje, nesimiega, taigi, trumpinu naktis. Jolanta, na tikrai linksma cia su Tavimi
QUOTE(Baltike @ 2008 11 11, 00:20)
Įlindau gerų žinių, o čia

... Gliuka, laikykis

. Eilinį kartą stebiuosi, kiek mes turime bendro: skaitau ir prisimenu tokias pat savo mintis, nuo kurių dar ir metai nepraėjo.
Baltike, ziuriu i Tavo pilvuko liniuote, viliuosi, kad ir as sulauksiu tokio laiko, kai gyvensiu jau nebe praeitimi, o tik ateitim... o del panasiu pamastymu, ko gero jau vien tai , kad pasiryzome ketvirtam, galima manyti, jog ir vertybiu gyvenime musu yra nemazai panasiu. Beje, pamenu viena man istrigusi straipsni viename mamu zurnale apie paprasta "nepaprasta" buda keliauti, zinoma, kartu su vaikais. Vis mastau, ar ne Jusu seimynos kelioniu ispaudziai ten pasakojami
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 11, 10:46)
Gliuka...galeciau tau susakyti kruva argumentu, kurie tipo tave turetu raminti..manau, kad tavo organzimas pavarges po tiek gimdymu ir maitinimu, gal koks virusas, gal neteisingas lasteles pasidalijimas, gal viedelto reikia tyrimus pasidaryti ...akd tai tik musu gerovei, nes jei uzdaromos durys, kakur atveriamas langas...gal pro ta langa iskris boruzele
Aciu, merguziukai, dabar as taip pat pilna visu uz ir pries... jau uzsiregistravau pas gyd, siuo atveju man taip pat yra lengviau kazka darant bent po truputi irtis i prieki, nei leisti laika tik apmstymams "kodel ?"
Kazkur radau tai - Kai širdyje man neramu, vėsu ir tamsu, apkamšau savo svajones tikėjimo patalu, kad nesušaltų, ir paseku joms legendą apie viltį...
Mano sirdyje gyvena musu boruzyte, tikiuosi Dievulis grazins Ja mums...