Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 11 11, 23:22)
Ne juokdarė aš, ne juokdarė  schmoll.gif  Šiaip net visai rimtas žmogus, o kai dirbau tai, sako, net ir labai griežta buvau (va mažiuką auginant griežtumas kažkur išgaravo  lotuliukas.gif ). O ciklo sureguliavimui nieko negeriu  blush2.gif  Nepatikėsit, merginiukai, aš vis dar mmm laukiu  blush2.gif  lotuliukas.gif  Ot kantrumas, a?  biggrin.gif Kažkaip  labai jau fatalizmu (arba kažkuo labai  panašiu  lotuliukas.gif ) man šiandien visas pasaulis kvepia, jums ne?

Taigi kiek jau vėluoja, na stebėtina kantrybė? blink.gif
Atsakyti
Labas, merguziukai, naktineju, mano armija - guodeja, linksmintoja jau isluzusi, vyras komandiruoteje, nesimiega, taigi, trumpinu naktis. Jolanta, na tikrai linksma cia su Tavimi 4u.gif

QUOTE(Baltike @ 2008 11 11, 00:20)
Įlindau gerų žinių, o čia verysad.gif ... Gliuka, laikykis console.gif . Eilinį kartą stebiuosi, kiek mes turime bendro: skaitau ir prisimenu tokias pat savo mintis, nuo kurių dar ir metai nepraėjo.

Baltike, ziuriu i Tavo pilvuko liniuote, viliuosi, kad ir as sulauksiu tokio laiko, kai gyvensiu jau nebe praeitimi, o tik ateitim... o del panasiu pamastymu, ko gero jau vien tai , kad pasiryzome ketvirtam, galima manyti, jog ir vertybiu gyvenime musu yra nemazai panasiu. Beje, pamenu viena man istrigusi straipsni viename mamu zurnale apie paprasta "nepaprasta" buda keliauti, zinoma, kartu su vaikais. Vis mastau, ar ne Jusu seimynos kelioniu ispaudziai ten pasakojami g.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 11 11, 10:46)
Gliuka...galeciau tau susakyti kruva argumentu, kurie tipo tave turetu raminti..manau, kad tavo organzimas pavarges po tiek gimdymu ir maitinimu, gal koks virusas, gal neteisingas lasteles pasidalijimas, gal viedelto reikia tyrimus pasidaryti ...akd tai tik musu gerovei, nes jei uzdaromos durys, kakur atveriamas langas...gal pro ta langa iskris boruzele 4u.gif

Aciu, merguziukai, dabar as taip pat pilna visu uz ir pries... jau uzsiregistravau pas gyd, siuo atveju man taip pat yra lengviau kazka darant bent po truputi irtis i prieki, nei leisti laika tik apmstymams "kodel ?"
Kazkur radau tai - Kai širdyje man neramu, vėsu ir tamsu, apkamšau savo svajones tikėjimo patalu, kad nesušaltų, ir paseku joms legendą apie viltį...
Mano sirdyje gyvena musu boruzyte, tikiuosi Dievulis grazins Ja mums...
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2008 11 12, 00:55)
vyras komandiruoteje, nesimiega .........Kai širdyje man neramu, vėsu ir tamsu, apkamšau savo svajones tikėjimo patalu, kad nesušaltų, ir paseku joms legendą apie viltį... Mano sirdyje gyvena musu boruzyte, tikiuosi Dievulis grazins Ja mums...

oi kaip gražiai parašei, nes ašarą išspaudė cry.gif
tu tikriausiai vieniša, jei tamsu, šalta, vėsu ir nesimiega ?
vyras komandiruotėje, nu neaišku kuom jis ten užsiiminėja ...
zinai meile - kaip laužas: nemesi pagalio - užges...
Atsakyti
Rolandas wacko.gif biski ne i tema parasei.
Gliuka, jei reikia, pasakysiu, kokius tyrimus dariausi ir kur.
Man buvo prirasyta pasitikrinti citomegalas, chlamidijos, ureaplazmos, miko plazmos, toksoplazmos, AFS ir raudoniuke, nes as ja nesirgusi.
Nieko nerado isskyrus ureaplazmas, kurias ir gydziausi, bet jos mano atveju negalejo padaryti itakos..uz tai dabar as rami.
Gliuka..pamatysi..boruzele taves laukia, o sitam angeleliui reikia zvakutes...

Jolanta S anu greitai darytis NT arba eik pas gydytoja..tokie ilgi ciklai negerai, pasitikrink skydliauke, progesterona, nes ka tu paplanuosi, jei gyvei tokioje nezinioje g.gif
maluma, mes namie netuim mikrobanges ir is parduotuves neperku ax.gif koks skirtumas..jei pats kepamos mesos kvapas man nepriimtinas..be to vistienoje tai ner gelezies..va burokelius spaudziu, bulves ir koses valgau, nes siandien gydytoja bare, kad nepriaugau nei kg. Bet maziau savo vaikiuka besimakaluonati wub.gif bet dar liepe savaite namie gulet.
Atsakyti
QUOTE(Rolandas @ 2008 11 12, 02:36)

Beprotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 11 12, 00:17)
Taigi kiek jau vėluoja, na stebėtina kantrybė?  blink.gif

Ai, gi vėluoja truputuką irnesakyk.gif irnesakyk.gif

QUOTE(Rolandas @ 2008 11 12, 03:36)
oi kaip gražiai parašei, nes ašarą išspaudė cry.gif

Na, *****, nieko nesuprantu, o juokdare kažkodėl mane vadina g.gif
Tai kas čia po tokio posto juokdarys??? Ar čia reikia žinučių kuo daugiau surinkti, tai bile kur bile ką rašinėjate? Jei taip - mes užsimerkiame ir nematome, nes Jūs tiesiog tikrai negaišote savo itin brangaus laiko ir neskaitėte temos, kad neįskaudintumėt kitų. O jei priežastis ne žinučių gausinimas - tuomet, atleiskite man, juokdarė skyrelyje ir toliau sutinku būti aš, o Jūsų nuolankiai prašau kreiptis kvalifikuotos "mąstomojo aparato daktarų" pagalbos 4u.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 11 12, 11:19)

Jolanta S anu greitai darytis NT arba eik pas gydytoja..tokie ilgi ciklai negerai, pasitikrink skydliauke, progesterona, nes ka tu paplanuosi, jei gyvei tokioje nezinioje g.gif

Raportuoju: NT neigiamas (paskutinis darytas šį rytą), paskutinių mmm datos - nors prie medinio pliuso kalkite - NEPRISIMENU blush2.gif schmoll.gif . Skydliaukė sveika kaip ridisėlis (ją tikrinti tenka dėl nedėkingos "žirafiškos" prigimties - Dievas norėjo, kad graži būčiau, tai kaklo slankstelių skaičių truputį padaugino (gerai, kad ne itin daug) lotuliukas.gif , o dabar visi įmanomi daktarai (net tie, pas kuriuos kažkada ėjau, kaip su koja bėdelė buvo doh.gif ) tik pamatę iš karto prie skydliaukės kabinasi lotuliukas.gif Progesteronas - norma... Gydytojų nemyliu iki tiek, kad... Geriau jau mane pačią lėtai, ramiai pincetu depiliuotų... doh.gif
Atsakyti
Jolanta_Š NEPYK DEL JUOKADARES blush2.gif AS TIESIOG DZIAUGIUOSI KAD ESI MUSU TARPE TOKIA OPTIMISTE thumbup.gif
Rolandas AR ZINAU KUO NORMALUS ZMONES NUO GYVUNU SKIRIASI g.gif OGI TOKIE KAIP TU NET GYVUNUS SAVO CHAMISKUMU LENKIA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 12, 14:24)
Jolanta_Š NEPYK DEL JUOKADARES  blush2.gif  AS TIESIOG DZIAUGIUOSI KAD ESI MUSU TARPE TOKIA OPTIMISTE  thumbup.gif

Nepykstu mirksiukas.gif Džiaugiuosi kiekviena jūsų visų šypsena smile.gif
Gliuka, mergyte, kaip tu? Nelaikyk savyje - mes, tikriausiai, negalime beveik niekuo tau padėti šiuo metu, bet galime perskaityti viską, ką parašysi, galime mintimis pabūti su tavimi smile.gif
Atsakyti
Jonata S o tau daznai taip buna su ciklu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 12, 14:56)
Jonata S o tau daznai taip buna su ciklu? g.gif

Antrą kartą ax.gif Kaip pirmą kartą taip nutiko, po to jis susitvarkė geriems devyniems mėnesiams lotuliukas.gif nestuke.gif . Šiaip pasvyruoja ten į vieną, į kitą pusę truputuką tai visada, bet kad šitaip blink.gif doh.gif Nors... Ką aš galiu pasakyti, jei neprisimenu, kada mmm buvo? Ir ką aš daktarei sakyčiau? doh.gif Jei pasakyčiau, kad neprisimenu, tai tikriausiai pasiūlytų sulaukti dabartinių ir pradėti žymėtis g.gif Jaučiu, senatvei artėjant, atminčiai senkant taip ir teks daryti lotuliukas.gif Merginiukai, ką gyvenimas padaro su žmogumi, a? doh.gif Anksčiau tokią atmintį turėjau, kad siūlė kaip fenomeną tirti - poemas deklamuodavau mintinai prieš tai kartą jas perskaičius doh.gif O dabar nuosavų mmm nepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites,apie kokia cia knyga anksciau kalbejot,gyvenimas pries gimima atrodo g.gif ,gal galetumete patikslinti kaip tiksliai vadinasi ir kas autorius,neradau nieko panasaus knygyne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 11 12, 15:44)
Mergaites,apie kokia cia knyga anksciau kalbejot,gyvenimas pries gimima atrodo  g.gif ,gal galetumete patikslinti kaip tiksliai vadinasi ir kas autorius,neradau nieko panasaus knygyne  g.gif

Aš dabar kiekvieną vakarą po pusvalanduką paskaitinėju smile.gif Tik ne viskas ten man priimtina, atsirenku, ką paskaityt smile.gif Bet labai daug naudingo...
"Aš iki gimimo" Aleksandras Žarskus
nuoroda

Atsakyti