Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

marmari, as irgi galvojua, akd man grybas, bet pradziai pabandziau tu pieno bakteriju ovuliu ir zinok, visi niezejimai ir sausumas dingo..taigi gali buti tiesiog, kad flora sutrikusi. Siiap laktobacilos keicia PH terpe, tai ji darosi grybams nebepalanki ir grybai , jei tik pradzia isnyksta. As prazioje clatrimazoliu tik isvirsiskai pasitepdavau, bet beveik nepadejo, o tos ovules viska sutvarke..taigi, geriau priesgrybiniis nesigydyti, jei gydytoja nenustate, o tos gerosios bakterijos manau nekenskmingos ir padeti gali 4u.gif
maluma, si menesi vyro rytais nekankinau blush2.gif bet stengiausi jau buti nevalgiusi ir tiesa vyrui liepdavau kojnes nusimauti lotuliukas.gif 9cia prie prietaru ir prie juoku)
naktibalda, Sigeita..aciu..zinokit as vis dar netikiu..ziuriu i testuka, manatau fakta..o viduje neramu ar tikrai, ar viskas bus gerai..norisi geiciau isrdele isgirsti..o tam reikia dar bent pora savaiciu palaukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 04, 08:01)
Puse nakties is nervu nemiegojau..bet pamaciau II wub.gif

uj kaip faina wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos draugužės group.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 04, 07:01)
Puse nakties is nervu nemiegojau..bet pamaciau II wub.gif

Visų pirma tai negaliu atsidžiaugt šia žinute, perskaičiau net kelis lartus, kad įsitikinti, kad tikrai taip supratau clap.gif
Alchemie, tiesiog iš visos širdies linkiu Tau svajonės išsipildymo - sveikos dukrytės wub.gif Tikrai auginsim pilvelį kartu su tavim smile.gif
user posted image

O mes nesenai sugrįžom, užmigdžiau savo zuikį ir puoliau skaityti jūsų pokalbių, prikalbėjot tikrai nemažai biggrin.gif Skaičiau su nerimu Alchemie žinutes ir ... labai nudžiugau, perskaičius apie II smile.gif
Mes pailsėjom puikiai, orai buvo liuks, kelias dienas po pusvalandį palašnojo, o šiaip kepimo saulutė thumbup.gif Daug keliavom ir mėgavomės gyvenimu smile.gif Taigi pailsėjau po darbų, ir dabar kibsim į kitus darbus biggrin.gif Tiesa, dariausi ten O testukus, bet buvo labai sudėtinga doh.gif Būdavo išvažiuodavom visai dienai, skaičiuoju, kiek laiko negeriu, staiga sustojam išsimaudyt, ir paleidžiu sisiuką doh.gif Tai kaip ir kelias dienas biški pagrybavo mano testukai, bet O vyko pora dienų anksčiau -15/16CD (ir vaisingos gleivės atsirado 9СD, prieš tai būdavo 10-11CD), greičiauisiai visa tai nuo aplinkos, temperatūros pasikeitimo. Taigi O skirtumas per tris mėnesius nemažas - 18/19CD; 17/18CD; 15/16CD ax.gif
Dabar mąstau, kada gi čia šį mėnesį sustoti, turbūt pasiliksiu prie to, kaip ir maniau, šį mėnesį - 10СD, tik jei bus 17/19CD, tai kaip ir be šansų doh.gif Kitą 11СD, dar kartu ir pastebėsiu O kada bus pargrįžus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 10 04, 23:55)
Sveikos gyvos draugužės group.gif
Visų pirma tai negaliu atsidžiaugt šia žinute, perskaičiau net kelis lartus, kad įsitikinti, kad tikrai taip supratau  clap.gif
Alchemie, tiesiog iš visos širdies linkiu Tau svajonės išsipildymo - sveikos dukrytės wub.gif Tikrai auginsim pilvelį kartu su tavim smile.gif
user posted image

O mes nesenai sugrįžom, užmigdžiau savo zuikį ir puoliau skaityti jūsų pokalbių, prikalbėjot tikrai nemažai biggrin.gif Skaičiau su nerimu Alchemie žinutes ir ... labai nudžiugau, perskaičius apie II smile.gif
Mes pailsėjom puikiai, orai buvo liuks, kelias dienas po pusvalandį palašnojo, o šiaip kepimo saulutė thumbup.gif Daug keliavom ir mėgavomės gyvenimu smile.gif Taigi pailsėjau po darbų, ir dabar kibsim į kitus darbus biggrin.gif Tiesa, dariausi ten O testukus, bet buvo labai sudėtinga doh.gif Būdavo išvažiuodavom visai dienai, skaičiuoju, kiek laiko negeriu, staiga sustojam išsimaudyt, ir paleidžiu sisiuką doh.gif Tai kaip ir kelias dienas biški pagrybavo mano testukai, bet O vyko pora dienų anksčiau -15/16CD (ir vaisingos gleivės atsirado 9СD, prieš tai būdavo 10-11CD), greičiauisiai visa tai nuo aplinkos, temperatūros pasikeitimo. Taigi O skirtumas per tris mėnesius nemažas - 18/19CD; 17/18CD; 15/16CD  ax.gif
Dabar mąstau, kada gi čia šį mėnesį sustoti, turbūt pasiliksiu prie to, kaip ir maniau, šį mėnesį - 10СD, tik jei bus 17/19CD, tai kaip ir be šansų doh.gif Kitą 11СD, dar kartu ir pastebėsiu O kada bus pargrįžus ax.gif

sveika sugrizus namo thumbup.gif
rodos neseniai isvaziavai o stai jau ir po keliones thumbup.gif o as isskrendu kita pirmadieni tai laukiu nesulaukiu thumbup.gif
sekmes planavimuose thumbup.gif
Atsakyti
Alchemie, ačiū už patarimus. neigiamas emocijas į šoną, dabar tik su gerom mintim draugauk, šį kartą viskas bus gerai toks turi būti tavo šūkis, sėkmės didžiausios, kaip faina negaliu net apsakyti biggrin.gif
Ugniuke, sveika sugrįžus, gerai pailsėjai, atsigavai, prašom atgal į mokslinių tyrimų institutą lotuliukas.gif
Atsakyti
Alchemie nepergyvenk, skleisk tik geras mintis, juk jums abiems reik tik geru emociju! 4u.gif
o as sulyginau dar karta savo OT rugsejo men, taip kad 12/13cd, jau matos antra juostele, bet labai neryski, o jau 14/15cd jos ryskios abi, tai iseina O buvo? 16cd, jau vel nieko nebera. dar tik pirmas menuo tikrinu su OT, tai dar manau nieko nereiskia. dabar karaliauja pas mani mmm, kita men jau ir BT matuotis vel pradesiu, bo rugsejo men patingejau blush2.gif blush2.gif

Labuciukas Ugniuke, smagu, jog vel jau su mumis 4u.gif

sako, kad moterys negalincios pastoti, isvaziavusios i siltuosius krastus greiciau pastoja, taip esu girdejus.. g.gif

Maluma geros, smagios, sauletos,pilnu ispudziu tau keliones! 4u.gif
Atsakyti
In petto, atsekei biggrin.gif aciu
Ugniuke, zinok siltuose krastuose siaip viskas ir plaukai greiciau auga ir ciklai buna turmpeja..labai nepasitikek, siltu krastu OT, nes ten organizmas kitaip reaguoja..manau, akd jei kita menesi dar neskubi planuoti, tai apstevbek, kaip pailsejes organizmas Lietuvoje savo dienas sutvarkys, bus tikslenis rezultatas manau.
maluma geros keliones..baltai pavydziu..ir as noriu kur silta, saule ir jokiu gripu ir sloguojanciu zmoniu.
Sigeita, greiciausiai tau O buvo 15 CD.
O mano BT kyla..gal sakau, kaip visu nestuke.gif pasidarys, nes budavo vis 36.8..siandien ryte jau 36.9 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 05, 15:25)
In petto, atsekei biggrin.gif aciu

blush2.gif bigsmile.gif Gero nesiojimo wub.gif

O siaip tai skaitau sita temele, semiuos patarimu, irgi planuoju ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo in petto: 05 spalio 2008 - 13:37
in petto thumbup.gif

O siaip, nezinau ar issigalvojimai, ar kaip..bet traukia mane prie rausvu ir violetiniu rubu. Turiu raudonu, melynu ryskiu, o dabar norisi svelnesniu pasteliniu atspalviu ir ne melynu, nors siaip gyvenime beveik vien melyna ir raudonos atspalvius nesioju blush2.gif ir jau kelinta diena kliedziu apie plikytus pyragaicius su sviesto kremu..gerai, kad maxima dar tokius gamina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 10 05, 11:01)
sveika sugrizus namo  thumbup.gif
rodos neseniai isvaziavai o stai jau ir po keliones, o as isskrendu kita pirmadieni tai laukiu nesulaukiu
sekmes planavimuose  thumbup.gif

Sveikutės smile.gif Taip gera čia pas jus sugrįžus. Man ir greit pralėkė tos 2 savaitės, gera buvo ten... vasara... Smagu, kad važiuosit, aš mielai vėl lėkčiau smile.gif Ačiukas už palinkėjimus, tikiuosi, kad ilgai jie netruks... smile.gif

QUOTE(marmari @ 2008 10 05, 11:10)
Ugniuke, sveika sugrįžus, gerai pailsėjai, atsigavai, prašom atgal į mokslinių tyrimų institutą  lotuliukas.gif

Sveikute, tikrai taip pioneer.gif Dabar laukiu mmm, jau ant dienų turi būti, tada vėl bus OT laikotarpis biggrin.gif

QUOTE(Sigeita @ 2008 10 05, 11:49)
Labuciukas Ugniuke, smagu, jog vel jau su mumis  4u.gif

sako, kad moterys negalincios pastoti, isvaziavusios i siltuosius krastus greiciau pastoja, taip esu girdejus..

Sveikute, ten neplanavom, nors minčių buvo, bet kažkaip dar atsipalaidavau, pasideginau, šiek tiek pagurkšnodavau, ir mano O ten anskčiau vyko, tai bijojau rizikuoti, nes taip ir jaučiau, kad bus nuvykus į šilumą smile.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 05, 14:25)
Ugniuke, zinok siltuose krastuose siaip viskas ir plaukai greiciau auga ir ciklai buna turmpeja..labai nepasitikek, siltu krastu OT, nes ten organizmas kitaip reaguoja..manau, akd jei kita menesi dar neskubi planuoti, tai apstevbek, kaip pailsejes organizmas Lietuvoje savo dienas sutvarkys, bus tikslenis rezultatas manau.
O mano BT kyla..gal sakau, kaip visu  nestuke.gif pasidarys, nes budavo vis 36.8..siandien ryte jau 36.9

Taip ir darysiu, bandysiu iš labai toli, kaip rašiau 10СD, mano O būna 17/19CD čia Lietuvoj, tik išvykus buvo 15/16CD, tada pažiūrėsiu, kada vyks spalį, kad lapkritį jau galėčiau tiksliau planuot. Žinai, kažkaip man norisi pastoti kitą mėnesį ax.gif Aišku čia tik norai... Dar iš tikrųjų nežinia, kiek galiu pavargti doh.gif O Tu esi labai laiminga wub.gif Labai džiaugiuosi už Tave friends.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 05, 15:44)

O siaip, nezinau ar issigalvojimai, ar kaip..bet traukia mane prie rausvu ir violetiniu rubu. Turiu raudonu, melynu ryskiu, o dabar norisi svelnesniu pasteliniu atspalviu ir ne melynu, nors siaip gyvenime beveik vien melyna ir raudonos atspalvius nesioju  ir jau kelinta diena kliedziu apie plikytus pyragaicius su sviesto kremu..gerai, kad maxima dar tokius gamina lotuliukas.gif

Labai liuks pokyčiai thumbup.gif Aš šiaip gan smaližė buvau iki kol pastojau su sūneliu, bet pirmus tris mėnesius nei kąsnio saldumyno nepaėmiau, tik silkutės visokios buvo lotuliukas.gif Taip, kad aš tai labai nudžiugčiau, jei užsimanyčiau pradžioj nėštumo pyragaičių biggrin.gif
Atsakyti
Kai laukiausi sūnelio, nuo pirmų dienų labai labai pykino, vėmiau, ir galėjau valgyti tik tas kas saldu, ir traukė prie saldumynų visą nėštumą biggrin.gif
O žinau nėštukę, kuri nuo pat nėštumo pradžios norėjo dešros, kugelio, na tokio rimto maistelio, ir jau šią savaitę pagimdė mergytę. tongue.gif
Skirtumas toks, aš norėjau mergytės, ji tikėjosi, jog bus berniukas, tai aš ir galvoju ar nebus čia tie norai visko supainioję. blush2.gif
Atsakyti
nezinau, kaip cia su tuo maistu..as su pirmu nieko ypatingo nenorejau, tik kvapui jautri buvau..teisa labai arbuzus valgiau, bet cia delto, kad primi menesiai buvio vasara, tai ksyciu gaudavau..o paskui, nu noredavosisaldaus, bet kaip visada..as irgi biski smalize.
Su antru nestumu...is viso valgyti teko mesti, nes pykino..o paskui prasidejo..kiausiniene su svieziais agurkais, baltas ridikas su grietine, apie mesa ne kalbos negalejo buti, vien nuo kvapo ziaugciodavau..vynuoges, bananai..paskui tik supratau, kad visuose situose maistuose gausu kalio, kurio man matyt truko...antra buvo mergyte...bet neskayciau, kad maistas gali nuspreti kazka tokio..man tiesiog kai salta..noriu saldaus..nors dabar sokolado schmoll.gif norisi tokio kazkokio..nezinau ko lotuliukas.gif
o siaip tai svaigstu nuo virtu bulviu su greitine arba baravykais grietines padaze..bet cia as bendrai megstu..ir dabar butu irgi ne porsali..jauciu eisiu gaminti lotuliukas.gif tik, kad noras nepraeitu, kol pagaminsiu...tiesa siaip gyvenime as zmogus nevalgus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 05 spalio 2008 - 16:59