QUOTE(MALUMA @ 2008 10 05, 11:01)
sveika sugrizus namo
rodos neseniai isvaziavai o stai jau ir po keliones, o as isskrendu kita pirmadieni tai laukiu nesulaukiu
sekmes planavimuose
Sveikutės

Taip gera čia pas jus sugrįžus. Man ir greit pralėkė tos 2 savaitės, gera buvo ten... vasara... Smagu, kad važiuosit, aš mielai vėl lėkčiau

Ačiukas už palinkėjimus, tikiuosi, kad ilgai jie netruks...
QUOTE(marmari @ 2008 10 05, 11:10)
Ugniuke, sveika sugrįžus, gerai pailsėjai, atsigavai, prašom atgal į mokslinių tyrimų institutą
Sveikute, tikrai taip

Dabar laukiu mmm, jau ant dienų turi būti, tada vėl bus OT laikotarpis
QUOTE(Sigeita @ 2008 10 05, 11:49)
Labuciukas Ugniuke, smagu, jog vel jau su mumis
sako, kad moterys negalincios pastoti, isvaziavusios i siltuosius krastus greiciau pastoja, taip esu girdejus..
Sveikute, ten neplanavom, nors minčių buvo, bet kažkaip dar atsipalaidavau, pasideginau, šiek tiek pagurkšnodavau, ir mano O ten anskčiau vyko, tai bijojau rizikuoti, nes taip ir jaučiau, kad bus nuvykus į šilumą
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 05, 14:25)
Ugniuke, zinok siltuose krastuose siaip viskas ir plaukai greiciau auga ir ciklai buna turmpeja..labai nepasitikek, siltu krastu OT, nes ten organizmas kitaip reaguoja..manau, akd jei kita menesi dar neskubi planuoti, tai apstevbek, kaip pailsejes organizmas Lietuvoje savo dienas sutvarkys, bus tikslenis rezultatas manau.
O mano BT kyla..gal sakau, kaip visu

pasidarys, nes budavo vis 36.8..siandien ryte jau 36.9
Taip ir darysiu, bandysiu iš labai toli, kaip rašiau 10СD, mano O būna 17/19CD čia Lietuvoj, tik išvykus buvo 15/16CD, tada pažiūrėsiu, kada vyks spalį, kad lapkritį jau galėčiau tiksliau planuot. Žinai, kažkaip man norisi pastoti kitą mėnesį

Aišku čia tik norai... Dar iš tikrųjų nežinia, kiek galiu pavargti

O Tu esi labai laiminga

Labai džiaugiuosi už Tave
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 05, 15:44)
O siaip, nezinau ar issigalvojimai, ar kaip..bet traukia mane prie rausvu ir violetiniu rubu. Turiu raudonu, melynu ryskiu, o dabar norisi svelnesniu pasteliniu atspalviu ir ne melynu, nors siaip gyvenime beveik vien melyna ir raudonos atspalvius nesioju ir jau kelinta diena kliedziu apie plikytus pyragaicius su sviesto kremu..gerai, kad maxima dar tokius gamina
Labai liuks pokyčiai

Aš šiaip gan smaližė buvau iki kol pastojau su sūneliu, bet pirmus tris mėnesius nei kąsnio saldumyno nepaėmiau, tik silkutės visokios buvo

Taip, kad aš tai labai nudžiugčiau, jei užsimanyčiau pradžioj nėštumo pyragaičių