Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(comep @ 2008 10 08, 11:13)
dabar pro langa matau savo instruktoriu su mokomuku, keicianti rata  bigsmile.gif  bigsmile.gif

gi padek nubegusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 10 07, 22:28)
čia gal mergaitės nesupyks už off topic'ą.. o tau nėra kokių bėdų su skrandžiu? žinau atvejį, kai va būdavo pastoviai ta tepmeratūra ir gydytojai nebežinojo ką daryt. kol mergina nebandė skrandžio opos išsigydyti, neatsikratė temperatūros.

Jau ir skrandis mano tirtas , viskas gerai doh.gif
Aš jau žinokit jums pavydžiu, visai norėčiau jau pavairuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atikute @ 2008 10 08, 14:41)
Jau ir skrandis mano tirtas , viskas gerai doh.gif 
Aš jau žinokit jums pavydžiu, visai norėčiau jau pavairuot ax.gif

o tai gal seip imunitetas labai silpnas? unsure.gif mano brolis ir taip pat, kai tik salti orai prasiseda taip ir serga iki pat vasaros doh.gif tai sloga, tai gripas, tai dar koks velnias uzpuola doh.gif
sveikatytes tau 4u.gif

sorry uz offtop'a
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 10 08, 13:45)
o tai gal seip imunitetas labai silpnas? unsure.gif  mano brolis ir taip pat, kai tik salti orai prasiseda taip ir serga iki pat vasaros  doh.gif tai sloga, tai gripas, tai dar koks velnias uzpuola doh.gif
sveikatytes tau  4u.gif
sorry uz offtop'a

Na gali ir taip būt, bet dabar tirs galvą, tai sakė tan gali būt kažkas susiję g.gif
Ačiū 4u.gif
Nepykit už off topic'ą blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasitikrinau Regitros puslapyje, mano pažymėjimas jau padarytas. Taip norėjau šiandien atsiimti, pasiruošiau, o jie tik iki 14 val. dirba šiandien, tai nespėjau doh.gif Jau taip noriu tos kortelės greičiau bigsmile.gif

QUOTE(comep @ 2008 10 08, 08:38)
manes ne tai kad neuzpypino bet dar ir is paskos vaziavusio nerealaus saab'o vairuotojas islipo ir man 'diriguodamas' padejo pravaziuoti
kaip fainai  bigsmile.gif  blush2.gif  blush2.gif
Labai smagu. Kad tik daugiau tokių žmonių kelyje būtų thumbup.gif
Aš kai su M raide važinėdavau, tai kai kurie specialiai apipypindavo, vien dėl to, jog su M raide važiuoju. Labai smagu čia jiems doh.gif

QUOTE(Atikute @ 2008 10 08, 15:21)
Na gali ir taip būt, bet dabar tirs galvą, tai sakė tan gali būt kažkas susiję g.gif
Būtinai reiktų išsitirti. Tikrai nenormalu, jei jau mėnesį su 38-39 vaikštai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šypt: 08 spalio 2008 - 14:49
sveikos smile.gif
klausimas iškilo - ar jungiate rankinį sustojusios prie šviesoforo? aš savo poliuke jungiu tik sustojusi, bet mačiau kaip viena moteris jungė prie šviesoforo g.gif
Atsakyti
as tai nejungiu, bet kartais tokia mintis kyla kai ilgai stovet prie sviesoforo reikia,nes pavargsta koja stabdi laikyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 08, 18:06)
sveikos smile.gif
klausimas iškilo - ar jungiate rankinį sustojusios prie šviesoforo? aš savo poliuke jungiu tik sustojusi, bet mačiau kaip viena moteris jungė prie šviesoforo g.gif

nenaudoju praktiškai rankinio niekada. nebent reikia stovėti prie kokios nors pervažos ar šviesoforo įkalnėj ar nuokalnėj ilgesnį laiko tarpą.
Atsakyti
panos gal žinot ar įregistruojant ar perregistruojant automobilį jis butinai turi būt apdraustas g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 08, 19:30)
panos gal žinot ar įregistruojant ar perregistruojant automobilį jis butinai turi būt apdraustas  g.gif

man rodos, kad nebutinas g.gif mes pamenu kai pirkom...tai perregistravom ir be draudimo ir be tech.apziuros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 08, 18:30)
panos gal žinot ar įregistruojant ar perregistruojant automobilį jis butinai turi būt apdraustas  g.gif

mb prieš porą savaičių pirko maškę, tai turėjo apdrausti, kad regitra jį priimtų. nebent ta maškė jau turi LT numerius, tada čia jau tarpusavio reikalas. kiek pamenu, tai draudimas kitam asmeniui nepereina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 08 spalio 2008 - 18:02
QUOTE(l'eau @ 2008 10 08, 18:06)
sveikos smile.gif

Nejungiu niekada prie sankryžos schmoll.gif Kažkaip net tokios minties nebuvo jungti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šypt: 08 spalio 2008 - 18:33