Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(pikkolo @ 2008 10 07, 13:39)
.
Jei esi pakankamai drąsi, gali dar atsidaryti kapotą ir bandyt kažką taisyt lotuliukas.gif

šitaip aš esu padarius, kai nevietoj nelaiku ir be priežasties mane skubino pypsėjimu thumbup.gif MB tada patarė, sakė gal pasimokys biggrin.gif
Atsakyti
As tai pasigirsiu tongue.gif Mane rytais labai nervindavo aptraukti masinos langai, kol nupusdavau, galinis, tai isvis vargas doh.gif tai nusipirkau skysti nuo rasojimo, vakar nuvaliau visus langus, tai thumbup.gif siryt ciut nemiriau is laimes, kad neaprasoje biggrin.gif iskart kiek vargo ir kanciu sumazejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 10 07, 13:50)
As tai pasigirsiu tongue.gif Mane rytais labai nervindavo aptraukti masinos langai, kol nupusdavau, galinis, tai isvis vargas doh.gif tai nusipirkau skysti nuo rasojimo, vakar nuvaliau visus langus, tai thumbup.gif siryt ciut nemiriau is laimes, kad neaprasoje biggrin.gif iskart kiek vargo ir kanciu sumazejo biggrin.gif

Laba diena,

Išduok pavadinimą ir mes pasinaudosime tuo gėriu ax.gif
Atsakyti

man is vidaus tai nieko
bet snd jie tokie buvo is isores blink.gif
ir nezinojau ka daryti
soniniai langai ir veidrodeliai-nieko nemaciau blink.gif nuvalau ir vel 'aptraukia' blink.gif ka tokiu atveju daryti?
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 10 07, 13:39)
Įsijungi avarinius ir pastovi kol blondinė nurims arba apvažiuos. Kad ir kaip būtų keista daugeliu atveju šis bajeris suveikia, ypač jei tik viena eismo juosta.
Jei esi pakankamai drąsi, gali dar atsidaryti kapotą ir bandyt kažką taisyt lotuliukas.gif

Na as neminejau, kad ten blondine buvo, bet pastebejimas puikus, tikrai buvo blondine biggrin.gif aciu uz ideja, kadangi savo vazinejimo karjera dar tik pradedu, nebutu man paciai tokia mintis sovus galvon kol kas, kita karta butinai taip ir padarysiu! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 10 07, 14:08)
Laba diena,
Išduok pavadinimą ir mes pasinaudosime tuo gėriu  ax.gif

Na pavadinimo tai nezinau g.gif statoile pirkau, nesunku ten rasti lentynoj biggrin.gif
gal ir veidrodeliams tiks, manau, tikrai turetu. Man rytais irgi budavo ir is laiko ir is vidaus aptraukia, turiu vos ne langus atsidarius vaziuoti, kad soninius veidrodelius matyciau biggrin.gif doh.gif o siandien nieko, viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar galima prie jūsų prisijungti? Šiandien išsilaikiau praktiką iš pirmo karto blush2.gif Tuoj gausiu teises ir pradėsiu raliuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 07, 15:27)
Sveikos 4u.gif
Ar galima prie jūsų prisijungti? Šiandien išsilaikiau praktiką iš pirmo karto blush2.gif Tuoj gausiu teises ir pradėsiu raliuot thumbup.gif

dideliausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kaip saunu,sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drakoniuuke @ 2008 10 07, 11:59)
Sveikos  4u.gif
prisijungiu ir as i jusu gretas jeigu galima bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif

sveikos prisijungusios naujokės 4u.gif
Papildyta:
As tai pasigirsiu tongue.gif Mane rytais labai nervindavo aptraukti masinos langai, kol nupusdavau, galinis, tai isvis vargas doh.gif

man tai ankstyvais rytais priekinis stiklas kazko vis apsineša. nuvalau su valytuvais, po kelių sekundžių vėl visas apsitraukia doh.gif bet ne kiekvieną rytą taip.. sakau, čia gal nuo oro priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurinuke @ 2008 10 07, 13:32)
Neimk į galvą, dar ne vieną tokį kely sutiksi  4u.gif O gal ji išvis nesuprato, kad tu žmones praleist sustojai, gal jai susišvietė, kad šiaip vidury kelio stoviniuoji  lotuliukas.gif

arba jei su kokia "kieta"masina buvo, tai gal tv ziurejo doh.gif tai zinai net nemate turbut kur stovi lotuliukas.gif

sveikos prisijungusios, naujokes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 07, 15:33)
dideliausi sveikinimai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Signa... @ 2008 10 07, 15:37)
kaip saunu,sveikinu  4u.gif

QUOTE(Nestta @ 2008 10 07, 17:10)
sveikos prisijungusios naujokės 4u.gif

Ačiū drinks_cheers.gif
Mums šiandien ryte irgi langą vis aptraukdavo iš išorės, valytuvais nuvalyt reikėjo doh.gif Bijojau, kad ir per egzaminą taip bus ir nežinosiu ką daryt, bet nieko, viskas gerai praėjo blush2.gif
Atsakyti