Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Nestta @ 2008 10 03, 10:07)
o kas tavęs neleidžia į darbą? g.gif  biggrin.gif

nu gi maziukas ir mokslai dar si menesiuka,nuo kito jau ieskosiu kazko blush2.gif
nu kagi merginos gryzau biggrin.gif nuvariau as i ta baze,eina sau kas mane ten nese,pirma karta vaziavau pro nepazystama vieta (nu kur dar nebuvau pati vaziavus ) blush2.gif tai joo...nu viskas gerai,bet karsta buvo biski biggrin.gif blush2.gif nu svarbiausia gryzau ir dar su pirstinem thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 10 03, 11:10)
teisingai thumbup.gif  reikėjo atsakyt:"o žinai kiek susimokėsi mentam už tokius savo bajerius iš šalutinio kelio?" biggrin.gif

tiekto, patilėjau daugiau, bjauraus charakterio esu, kai pradedu negaliu sustot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 03, 12:02)
tiekto, patilėjau daugiau, bjauraus charakterio esu, kai pradedu negaliu sustot  blush2.gif

Kartais geriau patylėt, nes dar į galvą gali gauti nuo tokio psicho. Keli panašūs atvejai buvo delfyje aprašyti. Arba galima pamokyti ir nusirašius numerį pasukti policijai, pranešti, kad pavojingai manevruoja.
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 03, 12:02)
tiekto, patilėjau daugiau, bjauraus charakterio esu, kai pradedu negaliu sustot  blush2.gif

blink.gif nu eina sau kokiu zasinu buna blink.gif doh.gif doh.gif man parekautu pasiimciau tel ir prie jo paskambinciau mentam ir pasakyciau nr ir dar privelciau visko lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 03, 11:02)
susinervinau , važiuoju sau ramiai pagrindiniu keliu tiesiai per sankrįžą, kažkoks asilas tiesiai šalutiniu gal ant 80 prapūtė vos ne man į priekį, negana to pavažiavau, žiūriu jis apsisukęs man iš galo pypsina, kad sustočiau, maniau atsiprašyt nori, o jis man "kas tau teises davė, važiuoji ir nežiūri kur, su savo lapais visus praleidinėt turi, kvaiša tu, boba už vairo gi sėdi, nežinai kiek tau mano automobilio remontas kainuotų? " blink.gif  taip pasiūtau, kad tik pasiunčiau ant trijų raidžių ir nuvažiavau  cool.gif

blink.gif o siaubeli doh.gif DEBILAS koks sakes,net susinervinau tik paskaicius gun_bandana.gif vat per toki asila isvis juk silpnesniu nervu zmogelis nebepavaziuotu doh.gif idijotas paskutinis
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 03, 12:47)
blink.gif  o siaubeli  doh.gif  DEBILAS koks  sakes,net susinervinau tik paskaicius  gun_bandana.gif  vat per toki asila isvis juk silpnesniu nervu zmogelis nebepavaziuotu  doh.gif  idijotas paskutinis

aš tada kai "pasikalbėjom" keliasdešimt metrų pavažiavau ir sustojau, nes ne bėgių normaliai nebeprjungiau, kojos drebėjo, paskambinau MB pasiskundžiau, tai ir as sakė, pastovėt nusiramint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 03, 14:20)
aš tada kai "pasikalbėjom" keliasdešimt metrų pavažiavau ir sustojau, nes ne bėgių normaliai nebeprjungiau, kojos drebėjo, paskambinau MB pasiskundžiau, tai ir as sakė, pastovėt nusiramint  unsure.gif

bet nu situacija tai ziauri ot kokiu "kaimieciu" yra unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 03, 14:20)
aš tada kai "pasikalbėjom" keliasdešimt metrų pavažiavau ir sustojau, nes ne bėgių normaliai nebeprjungiau, kojos drebėjo, paskambinau MB pasiskundžiau, tai ir as sakė, pastovėt nusiramint  unsure.gif

parvariau is akropolio su vaikais dviem blink.gif pasakoju:
vazineju i zieda is antros juostos,i antra,nes masinu nera..... ziede trecia juosta vaziuoja kazkokie kaimieciai su AUDI..... as jau ivariau i zieda,o jis be posukiu be nieko bando lysti i antra ir vaziuoja i mane blink.gif ir dar paskui man kumsciais mojuoja blink.gif blink.gif
IDIJOTAS bet as apsimeciau kad jo nemaciau lotuliukas.gif bet zinot visa po prakaitu variau lotuliukas.gif dar sen pikas anksciau prasideda,kaip neapskaiciavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 03, 16:49)
parvariau is akropolio su vaikais dviem  blink.gif  pasakoju:
vazineju i zieda is antros juostos,i antra,nes masinu nera..... ziede trecia juosta vaziuoja kazkokie kaimieciai su AUDI..... as jau ivariau i zieda,o jis be posukiu be nieko bando lysti i antra ir vaziuoja i mane  blink.gif  ir dar paskui man kumsciais mojuoja  blink.gif  blink.gif
IDIJOTAS bet as apsimeciau kad jo nemaciau  lotuliukas.gif  bet zinot visa po prakaitu variau  lotuliukas.gif  dar sen pikas anksciau prasideda,kaip neapskaiciavau  doh.gif

aš su vaiku dar nedrįstu važiuot vien dėl tokių vairuotojų schmoll.gif
Atsakyti
Jetau, kokių jus čia mergiotės laukinės faunos egzempliorių (aš apie eriaaalius, jei ką) gatvėse prižvejojusios blink.gif swoon.gif
QUOTE(Nestta @ 2008 10 03, 10:07)
aš Nestta ax.gif

Ups blush2.gif Iš atminties rašiau, ale, žinai, alzhaimeris ir pnš. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 10 03, 17:08)
aš su vaiku dar nedrįstu važiuot vien dėl tokių vairuotojų  schmoll.gif

as irgi ziauriai bijojau su vaikais,bet baige is proto isvaryt namuose jie mane.....
as isvis manau kad dar anksti man vaika veziotis,bet nu vistiek buna situaciju kai nera kur dingti turi vaziuoti ir veztis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 03, 17:15)
as irgi ziauriai bijojau su vaikais,bet baige is proto isvaryt namuose jie mane.....
as isvis manau kad dar anksti man vaika veziotis,bet nu vistiek buna situaciju kai nera kur dingti turi vaziuoti ir veztis  doh.gif

o pala kiek tu laiko jau vairuoji? g.gif ax.gif
Atsakyti