Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(cudo @ 2008 10 03, 21:12)

oi geras, prisijuokiau iki asaru thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
niu ka, koleges vairuotojos.. turiu ir as savo tacka jau thumbup.gif Opel Tigra. Tai pirma karta siandie ja jaukinausi.. Tik tiek, kad ne mieste, o kaime smile.gif 1,5val kazkur prasimaliau su ja... Tik va dabar kls kada perjungti tas pavaras pagal apsukas blink.gif nu su golfiu kai vaziuodavau, tai variklis tiesiog reikalaudavo perjungti, o sita nieeeeeko... Gal cia yra nusimananciu? varikliukas 1,4 benzinas... vis tik noris tvarkingai vaziuoti rolleyes.gif ... nedraskyti...
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 10 04, 14:37)
niu ka, koleges vairuotojos.. turiu ir as savo tacka jau  thumbup.gif  Opel Tigra. Tai pirma karta siandie ja jaukinausi.. Tik tiek, kad ne mieste, o kaime  smile.gif  1,5val kazkur prasimaliau su ja... Tik va dabar kls kada perjungti tas pavaras pagal apsukas  blink.gif  nu su golfiu kai vaziuodavau, tai variklis tiesiog reikalaudavo perjungti, o sita nieeeeeko... Gal cia yra nusimananciu? varikliukas 1,4 benzinas... vis tik noris tvarkingai vaziuoti  rolleyes.gif ... nedraskyti...

as tai palei greiti junginejau su golfuku,kai mokiausi....Dabar tai kaip tu sakai reikalauja masina,o kai ji nereikalavo tai palei greiti.
Papildyta:
QUOTE(malvea @ 2008 10 03, 17:19)
o pala kiek tu laiko jau vairuoji?  g.gif  ax.gif

nu gi nuo 19 dienos blush2.gif blush2.gif rugsejo... dar labai mazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 04, 16:55)
nu gi nuo 19 dienos  blush2.gif  blush2.gif rugsejo... dar labai mazai  4u.gif

as irgi va tik gera menesiuka turiu teises, tai... tik nuo dabar pradesiu po biskuti vairuoti smile.gif nieeeko... ismoksim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes vairuotojos. Savaitele ligoninej praleidau, o cia va jau kiek prikalbejot biggrin.gif

Sie naujieji namuciai tikrai labai jaukus, tokie sakyciau - savi 4u.gif

Tai va, kadangi gulejau isoperuota tai aisku vairavau tik sapnuodama. Labai pasiilgau vairavimo. Kai is ligonines grizinejau namo, tai supratau, kad visureigis visai nekomfortiska, tokioms kaip as, masina. Tas jos smagus lingavimas mano sutvarstytam pilveliui visai nepatiko schmoll.gif Taigi dar kokia savaitele teks tik skaityti jusu dziaugsmus ir rupescius, paciai tik svajojant apie vairavima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 10 04, 17:30)
as irgi va tik gera menesiuka turiu teises, tai... tik nuo dabar pradesiu po biskuti vairuoti smile.gif nieeeko... ismoksim  thumbup.gif

aisku ismoksime mirksiukas.gif tik su vaikais daugiau nevaziuosiu bent jau kol kas nes nelabai kaip drasiai jauciuosi.....
o seip tai jau norisi visur paciai vaziuoti smile.gif
Atsakyti
na va aš šiandien sėkmingai nuvažiavau iki Oazės, dar po Kauną pasimaliau, be jokių nuotykių, tvarkingai. ir net šiandien man pirmą kartą pamirksėjo, kad policija stovi, nors važiavau pagal taisykles, vistiek malonu buvo, kad perspėjo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 04 spalio 2008 - 17:33
QUOTE(Gardee @ 2008 10 04, 18:04)
na va aš šiandien sėkmingai nuvažiavau iki Oazės, dar po Kauną pasimaliavau, be jokių nuotykių, tvarkingai. ir net šiandien man pirmą kartą pamirksėjo, kad policija stovi, nors važiavau pagal taisykles, vistiek malonu buvo, kad perspėjo  blush2.gif

saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 10 04, 18:10)
saunuole thumbup.gif  thumbup.gif

ačiukas aciuks.gif jaučiuosi tikrai šauniai po tokios važinėjimo dienos ax.gif
Atsakyti
o as pamenu su mama vaziavau,tai ramiake,varau visus kelius zinau,o varau viena paskiau,ir skambinu vyrui sakau nu velnias esu cia ir cia nu nezinau kaip gryst blink.gif doh.gif blush2.gif kazkokia nesamone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 10 04, 18:04)
na va aš šiandien sėkmingai nuvažiavau iki Oazės, dar po Kauną pasimaliau, be jokių nuotykių, tvarkingai. ir net šiandien man pirmą kartą pamirksėjo, kad policija stovi, nors važiavau pagal taisykles, vistiek malonu buvo, kad perspėjo  blush2.gif

radai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o as tau kelia vakar nupasakojau, o poto apie 23-24 val pati i oaze trenkiaus 'vyra' alc.gif parsivezt ir dar draugus 'isbarstyti' po namus karsta.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 10 04, 19:02)
radai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o as tau kelia vakar nupasakojau, o poto apie 23-24 val pati i oaze trenkiaus 'vyra' alc.gif  parsivezt ir dar draugus 'isbarstyti'  po namus  karsta.gif  hihihi.gif

"prasideda " biggrin.gif oi tie vyrai hihihi.gif as tai sava jau irgi viena kart parsiveziau,ir sakiau paskutinis kartas biggrin.gif blush2.gif o tu comep saunuole thumbup.gif 4u.gif nu ziek jau iki meeto ir pati vazinesi puikiai ir nebebijosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 04 spalio 2008 - 18:06